Mały gadzie, zrobię Ciebie w LISTOPADZIE
-
WIADOMOŚĆ
-
No siema Sasanko - welcome back 😘
No i Jaszczurek przeciez ja caly czas pamietam Twoje wczesniejsze testowanie! Ten szybko plynacy czas mnie przeraza jednak czasem
..
Dzulka, Ochmanko - przykro mi dziewczyny! 😐
Szona mam nadzieje, ze prace konczysz o ludzkiej porze i masz czas i sile na figle? Czy juz po owu?
Edit: ok, juz doczytalam! Dzialajcie caly czas;)
Monika - Ty wiesz, ze ja trzymam kciuki za kazdy krok jaki podejmiecie 😘
Kittinko, ciesze sie, ze wszystko ladnie sie goi i ze fizycznie jest wszystko w porzadku:) pomyslnej rozmowy z M.
Gosiek, wyciete polipy i przepchniete rurki - trzymam kciuki za efekty histero ✊✊😉
Malgoniu, Wy to macie z tymi remontami... M. wezmie kolejny dzien urlopu? A nawet jak nie, to i tak ze wszytkim zdazycie, nie martw sie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2019, 23:12
Kittinka83, Gosiek1993, Sasanka55., MonikA_89! lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
Kittinko trzymam kciuki za rozmowę z M..wierzę że zrozumie Twoją ogromną potrzebę zostania poraz kolejny mamą i marzenie się spełni
Sasanko powinnaś klapsa dostać! Żeby te głupoty odchodzenia z forum z głowy na dobre Ci już wyparowały :p bierz krzesełko w obroty i działaj, działaj, działaj..!
Szona ✊ za jutrzejszą wizytę. Niech ta torbiel pójdzie sobie w cholerę!
Ja mam drugi dzień @ zatem jeszcze jakieś 3-4 dni i wracam na pole walki...kilkanaście bitw przegrałam i poległam z @ ale wojnę wygram!Kittinka83, Sasanka55., szona, Ania_85_ lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Hej Dziewczyny,
nie mam kiedy pisać. Nie mam też jak się starać, bo M. ma od kilku dni rozwalony kręgosłup i chodzi jedynie na zastrzyki, ech... Ostatnie seksy były w sobotę, podejrzewam, że plemniki dokonały już żywota... No nic, za chwilę zgłaszam się do Moniki na grudniowe starania...
Sasanko, bardzo miło Cię widzieć, dobrze że jesteś, bardzo tu Ciebie brakowało. Mam nadzieję, że nabrałaś sił do działania, bo z serca Ci kibicuję.
Gosiek, ja miałam histeroskopię- przerost prosty endometrium i polipy, które w trakcie zostały usunięte. Miałam łyżeczkowanie. Ujścia jajowodów u mnie były drożne. Mam nadzieję, że Twoja gin wszystko dobrze Ci wytłumaczy, ja nie wiem, czy jajowody udrażnia się podczas histero,a z Twojego wypisu wg mnie wynika jedynie, że miałaś łyżeczkowanie, czyli pozbyłaś się polipów.
Kittinko, jak potrzebujesz czasu, to zrób sobie przerwę. Spokojnie porozmawiasz z mężem, może jednak uda Wam się dogadać w kwestii starań. Ja akurat po stracie w głowie miałam tylko jedno - jak najszybciej wrócić do działania. Mąż też był sceptyczny, ale w sumie długo go nie przekonywałam. Zaszłam od razu w pierwszym cyklu po stracie i był to w sumie też ostatni cykl, w jakim zamierzałam się starać o dziecko.
Misiaa, prawidłowe podejście, będę trzymać kciuki za zwycięstwo!Kittinka83, Sasanka55. lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
szona wrote:Ja w ogóle nie ogarniam rzeczywistości ostatnio - i nie wiem komu wpisać 🍷🙈
Małgoniu, aż mnie ciarki przeszły, gdy dobrnęłam do końca Twojego posta. Demet, duze uszkodzenie?Madziandzia, Ania_85_, szona lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualnySzona kciuki za wizytę, oby była owocna
Monika trzymam kciukasy żeby wszystko się udało tym razem albo najpóźniej następnym w inny sposób 😘
Kittinko brzmi to obiecująco, skup się na rozmowie i relacji, trzymam też mocno kciuki i kibicuję 🥰
Malgonia, wybacz mi kochana ale mnie to przypierdzielenie drzwiami najpierw rozbawiło, współczuję przebojów. Domyślam się jaka nerwówka u Ciebie, zdazycie bo ostro Wam kibicuję 💪
Do boju dziewczyny! Misiaa ma rację, wygramy wojnę i wszystkie chwyty dozwolone!
Kittinka83, szona, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Gosiek, ja miałam histeroskopię- przerost prosty endometrium i polipy, które w trakcie zostały usunięte. Miałam łyżeczkowanie. Ujścia jajowodów u mnie były drożne. Mam nadzieję, że Twoja gin wszystko dobrze Ci wytłumaczy, ja nie wiem, czy jajowody udrażnia się podczas histero,a z Twojego wypisu wg mnie wynika jedynie, że miałaś łyżeczkowanie, czyli pozbyłaś się polipów.
Nawet nie strasz, ze będę musiała iść jeszcze raz 😔 ach a już myślałam że przeszkody przeskakuje a co rusz nowa na horyzoncie. Dziękuję za informację😘
-
5ylwian wrote:Ja mam dzisiaj 🍷ale mnie nie bylo na zadnej liscie. W ogole dziewczyny polecam meeega winko (pisze to ta,co sie naszukala dajacych sie wypic trunkow na poprawe endometrium). MOGEN DAVID CONCORD i drugie MOGEN DAVID POMERGRANATE. Pyyycha!! Pierwsze jest polslodkie (teoretycznie,bo w praktyce jest slodziutkie) a drugie w opisie slodkie ale niewiele bardziej od Concord. Zrobilam sie fanka winka haha
Żuczku, endo poprawia wino wytrawne lub półwytrawne. Zresztą ja nie dam rady pić innych Ale! Dobrze, że są opcje dla każdego, pij na zdrowie
A małpy nie lubię
5ylwian lubi tę wiadomość
-
Kurła zajrzałam na pierwszą stronę i mamy tylko dwa misiaki w listopadzie... Ale bida. Laski z końca miesiąca zaciskać uda😋 statystyki nam się walą
-
Dziewczyny co myślicie o wypijaniu pół lampki winka do owu przy braniu mety? Kurde wcześniej jeden miesiąc piłam tak wino jak nie brałam mety i endo mi ładnie podrosło a teraz ją codziennie biorę i nie wiem czy te pół lampki by coś namieszało...jak myślicie??24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Nie no nie ma katastrofy. Dwie dziury w scianie.. ale jyz bylo tak blidko to jakies fatum. A juz od drugiej osoby yslyszalam, ze brzuszek mi sie obniza wiec moze cos w tym jest.
No ale dziury zalepuobe, jutro to zaszlifuje i zamaluje, a maz jak wroci z pracy to ta cala sciane jeszcze raz pomaluje...
W sobote dokobczymy meble, kupimy karnisz i jakas lampe i zostanie juz w zasadzie to lozeczko.
No i porzadki.. serio ja mam fiola na tym punkcie, a nie daje rady chybs pierwsze co zrobie jak sie po porodzie foprowadze do ladu to gruntowne porzadki. A jak ja zniose dzieciecy balagan? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinaa90 wrote:Kitinko niestety nie mogę go jedynie odwiedzać.
Wypisali cie na 2 dzien po cc? 😮 Bez dziecka? Powariowali?! Narmalnie to chyba najszybciej na 3 dzien a w wiekszosci praktyka ze na 4 dobe po. W szoku jestem 😳 Cholera no dla dobra matki i dziecka to cie powinni zostawic tam, co za idioci. A maly jak dlugo tam zostanie?agge lubi tę wiadomość
-
Malinko, lubię za wypis nie lubię za rozłąki z kruszynka 🙁
-
Sasanka55. wrote:Jak dobrze, ze Wy jestescie
Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinaa90 wrote:Kitinko niestety nie mogę go jedynie odwiedzać.
Takie początki są bardzo trudne, ale to szybko mija 🙂
Ja to sobie tłumaczyłam tak, że i tak nie mogłam być z dzieckiem w jednej sali (i odwiedzałam go tylko w wyznaczonych godzinach), a słyszałam ciągle płacz innych dzieci, więc w domu mogłam te kilka dni na spokojnie odespać 😉
Życzę Ci, żeby synek był z Tobą jak najszybciej. Ale pamiętaj, że nic na siłę, i że tam ma dobrą opiekę i mogą zareagować, jakby coś się działo.
A za kilka dni będziecie ze sobą już na zawsze 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2019, 06:02
Malinaa90 lubi tę wiadomość
-
Malinaa90 wrote:Oj ile ja mam nadrabiania! Dzisiaj wypuścili mnie ze szpitala (w 48h po cesarce zdecydowali o wpisie wiec ogólnie bardzo szybko), okruszek został w szpitalu, radzi sobie całkiem nieźle, ja zdecydowanie gorzej przez tą rozlake.
Malgonia super ze malutka będzie mieć pokoik niedlugo:)
Sasanko dobrze ze wróciłaś!
Mnie trzymali tak długo jak Stasia w tym w szpitalu. Nikt nawet nie zasugerował żebym wyszła sama .
BiednaStaś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm)