Marcowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Wildberry cudowna wiadomosc!Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!
Rudzielec masz racje,kiedys kazdej z nas sie uda tylko niech to kiedys bedzie juz!!!.Korci mnie do testow bardzo.Pewnie dzisiaj kupie 2 i zrobie po poludniu a drugi jutro rano albo w weekend,bo za bardzo mnie korci,malo cierpliwa jestem.Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
11 cykl staran i 2 kreseczki!!!! -
Rudzielec91 wrote:never give up- troszkę ten twój wykresik poleciał w dół ale życzę Ci żeby już jutro odbiło jak szalone i już tam na górze zostało
Hej Rudzielec91. Dzięki, że zerknęłaś. Chciałabym aby odbiła i tego się trzymam. Piszesz powyżej, że Twoja też poleciała w dół i test negatywny czyli obie spotkamy się w kwietniowych staraczkach -
już to też never powtarzam ciągle- u mnie się na razie odbiło, tfu tfu- odpukać w niemalowane żeby nie spadło;)
never give up lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
M5 czasami tak jest, że jak sie bardzo czegoś (kogoś) chce to się to opóźnia w czasie. Czasami sami psychicznie się blokujemy nawet o tym nie wiedząc.
Przykro mi że się nie udało, ale głowa do góry styczeń czeka na Ciebie . Przynajmniej będzie z początku roku Trzymam kciuki za kolejne starania :*
-
Dzień dobry Otwieram kolejny dzień z nadziejami. Moja tempka dziś leciutko podskoczyła. Rudzielec91 Ty to masz nosa Trochę mi głupio bo już jedną noga w kwietniowych staraczkach jestem a Tu ovu mi z 35% szans na ciążę po dzisiejszym skoku 54% dał. Rozrzutny No cóż. Zobaczymy co nam ten dzień przyniesie. Póki co objawów wciąż nie mam ale nick zobowiązuje więc nie narzekam
-
Never give up- mówiliśmy! Hihi było łeb w łeb, a tu jesteś nagle kilka kroków przede mną! Tak trzymaj!
never give up lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Never give up- a ja dziś oprócz kiepskiej nocy, ciągle się budziłam, byłam niespokojna, nie czuję na razie kompletnie nic. Tylko takią "mokrość". Hmm, może to jednak nadchodzący okres..PCOS, niedoczynność, problem męski
Nie Kozisina ta "mokrość" to nie na okres Tak właśnie ma być. To bdb objaw. Ja też miałam kiepską noc. Obudziłam się chwilę po północy, potem przed 4 i tak jakoś do 5 rano przetrwałam. A jaki numer w nocy wywinęłam. Słuchaj. Obudziłam się zaraz po północy a że myślałam, że to rano to cap za termometr i siup mierzymy. Zapalam lampkę żeby zobaczyć ile mi pokazało no i na zegarek która to godzina a tu 00:28 Wyobraź sobie moje zdziwienie