Marcowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
dziękuję za rady! Jesli do wt @ okres nie rozkręci się to ok wt lub środy zatestuje. No chyba że nadzieje odpłyną.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Jestem z powrotem Byłam u lekarza po luteinę bo mi się skończyła i po skierowanie na betę ( nie chciał za bardzo dać ale po lekkich namowach się udało). Tak się zoragnizowałam, że na moje ukochane trampoliny zdążyłam. Dziwne trochę ale nawet przez chwilę mnie podczas tych skoków brzuch nie bolał Mam taki power, że hej
Cześć Offca88 fajny nick. Pomysłowy
Kozisina jak Twoje plamienie, ustało troszkę? -
Never give up- jest delikatne. Lekko ubrudzona wkładka. Takie hmm brazowawo różowe jakby ze śluzem. Sama nie wiem... Brzuch nieco ustał. Nawet mąż mówi że kiepsko wyglądam...
Daj znać jak tylko będzie wynik!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 19:04
PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina oby te dolegliwości ustały. Ja dziś nie robiłam bety a tylko brałam skierowanie na nią - w bólach bo w bólach ALE WYSTAWIŁ - stwierdził, że dopiero wystawia po 4 tyg od ostatniej @. Po małych petraktacjach jest juz w systemie. Jeśli we wtorek rano @ nie zawita to lecę rano na krew
-
never give up wrote:Misiaimis wejdź, rozgość się Marcowa dziewczyna jesteś tak ? Na jakim etapie do nas zawitałaś ?
Marcowy cykl to mój pierwszy cykl z duphastonem. Za 3 dni odstawiam i mam nadzieję, że ta @ nie przyjdzieBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
never give up wrote:Jestem z powrotem Byłam u lekarza po luteinę bo mi się skończyła i po skierowanie na betę ( nie chciał za bardzo dać ale po lekkich namowach się udało). Tak się zoragnizowałam, że na moje ukochane trampoliny zdążyłam. Dziwne trochę ale nawet przez chwilę mnie podczas tych skoków brzuch nie bolał Mam taki power, że hej
Cześć Offca88 fajny nick. Pomysłowy
Kozisina jak Twoje plamienie, ustało troszkę?
A nick jakoś tak wyszło jak nie mogłam dać ogólnie dostępnego to kombinowałam
Czekamy na wyniki
-
Kozisina wrote:Never give up- jest delikatne. Lekko ubrudzona wkładka. Takie hmm brazowawo różowe jakby ze śluzem. Sama nie wiem... Brzuch nieco ustał. Nawet mąż mówi że kiepsko wyglądam...
Daj znać jak tylko będzie wynik!!
-
Dziewczynki ja wczoraj późnym wieczorem zaczęłam plamić , no a dzisiaj @ w pełni, więc u mnie lipa i zaczynam nowy cykl. Niemniej nie boli mnie brzuch nawet a zawsze się zwijam. Mam swoje podejrzenia, że było zapłodnienie ale się nie zagnieździło...No trudno jak miałoby być chore to faktycznie lepiej tak
Trzymam za Was kciuki mocno i nadal zamierzam tutaj zaglądać
-
Dzień Dobry Wszystkim.
Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu- dopiero wstałam- ranny ze mnie ptaszek, więc nigdy mi się to nie zdarza... zaspałam na moją ukochaną rurę o 10
Ale położyłam się i osłownie padłam jak trupem...
Jak na razie po wizycie w toalecie, kompletnie brak oznak plamienia i wkładka po nocy czysta... czy ustało wyjdzie w ciągu dnia.
Moja tempka (jak widać na załączonym obrazku) ciągle wysoko, ale z dnia na dzień minimalnie spada-myślicie, że to niepokojące?PCOS, niedoczynność, problem męski
never give up wrote:I znów pierwsza Ja już na nogach i spieszę powiedzieć, że dzisiejsza tempka znów leciutko drgnęła w górę. Jestem dalej w grze
Misiaimis ja również lecę na progesteronie i też za 3 dni odstawiam. Czyżbyśmy razem testowały ?
Never give up a masz jakieś odczucia przy braniu tego dupka? Ja zaczęłam brać w sobotę wielkanocną przez 10 dni biorę. Na początku miałam huśtawkę nastrojów straszną.Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Kozisina wrote:Dzień Dobry Wszystkim.
Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu- dopiero wstałam- ranny ze mnie ptaszek, więc nigdy mi się to nie zdarza... zaspałam na moją ukochaną rurę o 10
Ale położyłam się i osłownie padłam jak trupem...
Jak na razie po wizycie w toalecie, kompletnie brak oznak plamienia i wkładka po nocy czysta... czy ustało wyjdzie w ciągu dnia.
Moja tempka (jak widać na załączonym obrazku) ciągle wysoko, ale z dnia na dzień minimalnie spada-myślicie, że to niepokojące?
Kozisina tak trzymaj Dobrze, że ustało. Nie myśl o tym proszę bo oszalejesz od tego -
Misiaimis wrote:No i mam bóle brzucha, jak przed okresem. Ciągnięcie takie od jajników w dół. A na dole uczucie gorąca, że aż.. I strasznie wysypało mi buzie..
Misiaimis nie mam żadnych objawów ale ja nie biorę dupka tylko luteinę i jedyne co mnie po niej męczy to ciągłe noszenie wkładki Nigdy nie brałam dupka więc nie wiem jakie mogą być po nim objawy.