Marcowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
never give up wrote:Kozisina tak trzymaj Dobrze, że ustało. Nie myśl o tym proszę bo oszalejesz od tego
Nie ustało... Po wizycie w toalecie na wkładce małe "kropki" plus delikatnie zabarwiony papier- także plamienia ciąg dalszy.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Trzeba wierzyć A ból nie zawsze wskazuje na @
Kozisina ty bierzesz jakieś tabsy? Bo generalnie plamienia mogą też wskazywać na małą ilość progesteronu, ale w sumie nie wiem czy u Ciebie to by nie było za szybko. Zagnieżdżenie może podobno dawać plamienie przez kilka dni, więc to nic niedobrego nie musi wskazywać Trzymam kciuki śpioszku aby objawy faktycznie dały pozytywny wynik
-
Offca88 wrote:Trzeba wierzyć A ból nie zawsze wskazuje na @
Kozisina ty bierzesz jakieś tabsy? Bo generalnie plamienia mogą też wskazywać na małą ilość progesteronu, ale w sumie nie wiem czy u Ciebie to by nie było za szybko. Zagnieżdżenie może podobno dawać plamienie przez kilka dni, więc to nic niedobrego nie musi wskazywać Trzymam kciuki śpioszku aby objawy faktycznie dały pozytywny wynik
Nie, nic nie biorę.. Tylko eutyrox- mam niedoczynność.
Generalnie te moje 3-4 dniowe plamienia mnie martwiły i pytałam gina, ale on oczywiście twierdzi, że to nic niepokojącego, i że za wcześnie na jakieś badania i jak pół roku nie uda się zajść, to wtedy dopiero ew pomyślimy o ew badaniach.PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Tak Z mężem zaraz po ślubie postanowiliśmy zabrać się do pracy, mimo, że wszyscy się dziwią, że w wieku 25 lat od razu po ślubie chcemu Małego Człowieka
hihi, czasem aż mnie korci pójść do innego i powiedzieć, że za nami już pół roku:PWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 11:48
PCOS, niedoczynność, problem męski
Kozisina wrote:Tak Z mężem zaraz po ślubie postanowiliśmy zabrać się do pracy, mimo, że wszyscy się dziwią, że w wieku 25 lat od razu po ślubie chcemu Małego Człowieka
hihi, czasem aż mnie korci pójść do innego i powiedzieć, że za nami już pół roku:P
Ja rowniez mam 25 lat, od dwoch lat jestem mezatka od pol roku sie staramy o dzidziusia ❤ powodzenia zycze ❤Frida
PCO
Hyperprolaktynemia czynnościowa
Hipoglikemia reaktywna -
Fridakahlo wrote:Ja rowniez mam 25 lat, od dwoch lat jestem mezatka od pol roku sie staramy o dzidziusia ❤ powodzenia zycze ❤
Ja mam 24, reszta się zgadzaBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Dzisiaj ja rozpoczynam nasz staraczkowy dzień - witam!
Jestem u siostry na wsi.
Tempka dziś wysoka, może przez ciut wina?
Juz od rana na wkładce troche żywej krwi- to chyba już niestety zły znak, nie?PCOS, niedoczynność, problem męski
Ja wzięłam ślub mając 23 lata . 2 lata później chcieliśmy dziecko i się udało mając 26 lat urodziłam Oskarka. A teraz mam już 28 ☺ człowiek się starzeje . Po ciężkim porodzie nie chciałam już dziecka. Ale po czasie zmieniłam zdanie ☺ to teraz muszę poczekać ☺ a plamic podobno można kilka dni. Jeśli jest troszkę to nie martw się. Może dziecko tak po prostu się wciska w macice i rani naczynia krwionośne ☺
-
Ja mam mega miesiączke . Dziwne bo po ciąży miałam bóle ale nie takie. Wczoraj to myślałam że umrę już z bólu. 2 nospy maks ledwo pomogły. A dzisiaj bólu ciąg dalszy. Normalnie umieram już. Niech ta @ szybko idzie bo zwariuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 10:06
-
Misia a po nacisnieciu sutkow? Ja mialam prl w normie a byl mlekotok i dr kazal zbic. Dostalam najpierw bromergon a teraz dostinex i mlekotok ustapil. A w ulotce ktoregos z nich ( nie pamietam ktorego) bylo napisane jako jedno ze wskazan "mlekotok z normoprolaktynemią". A masz owu w ogole? Przepraszam ostatno nie sledzilam watku i jeszcze sie nie znamy:p