Marcowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, piszę tutaj z nadzieją, że ktoś potwierdzi, że jeszcze nie zwariowałam. W styczniu przeszłam poronienie zatrzymane w 10tc i zgodnie z zaleceniami lekarza zaczęliśmy się starać po pierwszej miesiączce ( lekarz stwierdził, że nie ma co czekać, jeśli jesteśmy psychicznie gotowi). Cykle mam mniej więcej regularne, 35-dniowe, ale raz na jakiś czas zdarzy się kilka dni krótszy lub dłuższy. Od przyszłego miesiąca chciałam robić testy owulacyjne, badać temperaturę itp, żeby wiedzieć kiedy dokładnie mam owu, a tu nagle kilka dni temu zorientowałam się, że czuję się jak w pierwszej ciąży. Od kilku dni boli mnie brzuch jak przed okresem, kręgosłup, popołudniami mnie mdli. Od razu zaczęłam szukać w internecie czy to rzeczywiście pierwsze objawy, czy przypadek i znalazłam informacje o podwyższonej temperaturze. Zmierzyłam i od 3 dni mam 36.9 ( normalnie jak mierzę i nie mam gorączki to mam zazwyczaj 36.4) Jeżeli miałaby mieć 35-dniowy cykl to okres powinnam mieć w przyszłym piątek. nie wytrzymałam i zrobiłam dzis test - oczywiście negatywny, a przerwie obiadowej skoczylam do laboratorium na betę. Czuję się jak Wariatka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 15:20
-
Rudzielec91 wrote:offca a kiedy @ ma do Ciebie zawitać? może poczekaj z następnym testowaniem do tego dnia, dziewczyny pisały, że nawet w dzień spodziewanej miesiączki się druga krecha nie pojawiła tylko później także jeszcze wszystko może się zmienić trzymam kciuki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 15:23
-
Rudzielec nie wiem czemu nie wysłało mi całej wiadomości ... Tyle się napisałam i nic... Jeszcze raz dzięki za wsparcie i @ mam dostać w piątek w sumie...więc już niedługo, może jutro jeszcze zatestuję, mam parę testów ...chciałabym mieć choć cień nadziei...choć rozsądek mówi zaczekaj...
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja tak sobie myślę, że chyba bym nie wytrzymała z testowaniem. Ostatecznie poleciałabym na betę Choć ten medal ma dwie strony- obawa przed stratą...
Cień cienia- to zawsze jakaś nadzieja w sumie- najpierw cień a potem krecha:) Och tak trzymam za Was kciuki!!!! I za nas wszystkie, by i do nas "kreska przyszła" -
nick nieaktualnyMagda- też o tym myślałam by nic ale to nic nie mówić...tylko mój M. ma taką pracę wyjazdową. I czasem musi wiedzieć- inaczej nici ze starań. Zobaczymy czy się uda... Ale wtedy mam taki plan, skoro mam owu około 12/13 dc to zaczne szybciej w dni cyklu 8, 10, 12, 14,16 dc taki plan, a co wyjdzie....
A może któraś z dziewczyn ma jakiś pomysl jakie dni są najlepsze? -
nick nieaktualnyI już ktoś zrobił nowy wątek kwietniowe staraczki
https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/kwietniowe-staraczki,9953,1.html?sd=1
No i ja też tam sie przeniosę bo już w marcu nic nie będzie ;(
Tylko wychodzi na to, ze co miesiac na kolejny miesiac... -
Dziewczyny mam dola.Im blizej terminu okresu tym bardziej nerowa i zdolowana jestem.Nastawiam sie na kolejna porazke,poprostu nie wierze ze w koncu moglo by sie udac.Przestalam sie juz podniecac tymi swoimi cieniami bo i tak wyniki po takim czasie sa nie wazne.w piatek planuje kolejny test a byc moze i bete....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 22:29
Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
11 cykl staran i 2 kreseczki!!!!