Marcowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam,
cykle miałam zawsze 28 dni, po kuracji co rozlazło się do 38 dni, dzisiaj jest 37 dc, myślicie, że jak jutro rano zrobię test to coś będzie widać? od razu powiem, że nie wiem kiedy była owu- nie mierzyłam temperatury.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Wow, gratuluję dwóch kresek. Zazdroszczę. Ja po pierwszym nieudanym cyklu przechodzę od razu do staraczek kwietniowych. W pierwszym cyklu po antykach faza lutealna 8 dni, więc może być ciekawie w przyszłości.
-
Ajajjjj ja glupia!Kupilam dwa testy i po powrocie z pracy zrobilam jeden.Normalnie jakas obsesja:-| .Po czasie wyszedl mi cien cienia.Wiem z doswiadczenia ze nie ma co sie napalac.Moze te testy to moje nowe hobby:-D ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 22:13
kredkaczarna lubi tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
11 cykl staran i 2 kreseczki!!!! -
Vea ja tez widze cien drugiej ) a ja swojego narazie nie powtorze bo maz mi testa nie kupil a siedze z chorym synkiem w domu. Poza tym dzisiaj sie z nim pozarlam o jakis program co się sam zainstalowal na komputerze. Takie problem ma moj maz. Tak mi cisnienie podniósł... prawie sie poryczalam...26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
Kredka ja to jestem mistrzynia w znajdywaniu kresek na testach,ale dzisiaj rano to ewidentnie byla juz ciemniejsza,cienka co prawda ale byla.Tylko co z tego jak wyszla po czasie?Juz tych cieni cieni to sie naogladalam przez prawie rok:-(.Ludze sie ze teraz moze byc inaczej skoro tsh mi spadlo ft4 w normie i biore duphaston.Na bete nie chce isc bo wtedy nadzieja zostanie mi odebrana od razu.Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
M5 ja też czuję zbliżającą się @ i to wielkimi krokami, niby ma przyjść już jutro ale szyjka dość wysoko więc pewnie się spóźni kilka dni, ale będzie czuje to niestety także M5, ninkali- widzimy się w kwietniowych staraczkach oby kwiecień był dla nas szczęśliwy
-
Ninkali dziekuje kochana trzymaj mocno:-*
M5 w sumie to co miesiac mam jakies obiawy wskazujace na ciaze.Teraz bola mnie piersi jakos tak od dolu,wiecej sluzu ale bardziej bezbarwnego,spac mi sie chce ciagle(ale to jest norma u mnie),wczoraj mi sie w pracy nie dobrze zrobilo.Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
offca a kiedy @ ma do Ciebie zawitać? może poczekaj z następnym testowaniem do tego dnia, dziewczyny pisały, że nawet w dzień spodziewanej miesiączki się druga krecha nie pojawiła tylko później także jeszcze wszystko może się zmienić trzymam kciuki :*
-
nick nieaktualny