Marcowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Staraczki i prosze o przygarniecie zaczne od tego, ze nasza droga jest wyboista, ja nieregularne cykle i nie zawsze owulacja, maz slabiutkie wyniki nasienia, o ktorych dowiedzielismy sie w tym cyklu. Zalamka... Od dwoch tygodni pobolewa mnie brzuch, raz na jakis czas. Postanowilam, ze z racji na swieta (%) zrobie test na wszelki wypadek. Sobotni poranny- dwie ciemne krechy, w pracy kolo poludnia- dwie ciemne krechy, niedziela rano- dwie ciemne krechy... Szok:) nie wierze, ze moge byc w ciazy, oczytalam sie juz co moze powodowac jeszcze taki wynik- torbiele itd. Dzis wybralam sie na bete ale niestety krew pobiora mi jutro a wynik pewnie w piatek (mieszkam na wsi)
monique1981 lubi tę wiadomość
-
Wildberry- to gratulacje, że się udało Super!
Kredka- jak nie dostałaś jeszcze @, to może się jeszcze okazać że jest ciąża, tym bardziej że miałaś bladą kreskę, ale była.
U mnie na pewno to nie plamienie, bo mnie piersi przestały boleć, tak jak od razu jak dostaje okres, więc to na pewno okres. Tylko bardzo szybko i w sumie 1 dzień trwał, ale krwi było trochę. -
Rudzielec- ale to nie możliwe żeby ciąża była, bo w niedziele było plamienie, ale wczoraj było już normalne krwawienie ) Niestety nie przypominało to w ogóle plamienia. Noi te piersi już odpuściły- jak zawsze od razu jak dostaje @. A plamienie to by było trochę krwi i brak skrzepów, tylko takie plamki więc nie ma co porównywać (
-
nick nieaktualny