Marcowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis mam dola temp mi spada nie wiem co sie dzieje ale boje sie ze to @..wczoraj temp o godz 6;15 (czyli 5:15 starego czasu a mierze ok 6 to 36,78 spalam dalej o godz 9 skoczylo na ponad 37 i dzis to samo.. ;( nie wiem czy to po zmianie mi sie poprzestawialo czy to raczej malpa jest za rogiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 13:11
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
Czekam na @ . Dzis rano temp. 37.02 a ze jestem lekko przeziebiona i sie zastanawialam czy leki brac zrobiłam test. Pierwsze spojrzenie jedna krecha i poszlam robic sniadanie synkowi. Ale po 2h przychodze i delikatna kreska druga... powiem ze mi sie nie zdarzylo jeszcze do tej pory... i teraz mysle czy blad testu czy robic sobie nadzieje... jutro powtorze test. Tylko skoro okres powinnam dostać wczoraj a krecha slaba i jesli faktycznie ciaza jest... to boje sie czy znow nie będzie powtorki z rozgrywki26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny!
Mogę dołączyć? Czekam w tym miesiącu na @ od Wiellkiego Czwartku oczywiście mój mózg generuje szereg objawów ciążowych.... chodze jak na szpilkach i chyba będę testować... nie wiem tylko czy dziś czy poczekać do jutra rana.... brzuch boli jak na @ byłam chora w tym miesiącu dużo stresu i wysiłku więc ma prawo się opóźniać ale ta iskierka nadziei nie daje mi spokoju..... -
testuj, testuj i dawaj znać
A u mnie od wczoraj spadek tempki ;/ za dwa dni ma przyjść @, już mnie nawet brzuch zaczyna pobolewać, jedyne co mnie dziwi to ten śluz kremowy, strasznie go dużo, dalej się ze mnie leje, no i szyjka nadal wysoko, zobaczcie dziewczyny na mój okres, jak myślicie, może jeszcze coś z tego być ? czy to już raczej kicha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 09:21
-
Pedzel dziwne ze nie testujesz... napewno jest juz ciaza.
U mnie rano test czulosc 10 i kreska ledwo widoczna prawie czami wyobraźni. Wiec stwieerdzam ze jej nie ma (jakim ja jestem debiem ze wierzylam i zrobiłam ten test) czekam na @ i dzis mam 35dc i 39.96°C26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
nick nieaktualny