Marcowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia przykro mi bardzo:-( moze kolejny cykl bedzie szczesliwy?bede trzymala kciuki,za kazda po cichu trzymam....Odebralam dzisiaj wyniki tsh i ft4.......sa dobre!!!chociaz cos dobrego mnie w tym cyklu spotka,heh.Tsh-1,34 a ft4-0,97.Wiec teraz czekam do testowania.Mam tylko nadzieje ze owulacja byla.Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
11 cykl staran i 2 kreseczki!!!! -
Dziewczyny powiedzcie mi czy podniesienie szyjki dwa dni przed @ moze oznaczać coś dobrego?
Ogólnie w tym miesiącu się nie przykładaliśmy do starań
Wiem,ze @ przyjdzie po jutrze bo jest punktualna co do godziny... O tej porze zawsze schodziła i byla w miare nisko -
Ja chyba jednak nie zatestuje... Żadnych objawów.. Piersi jedynie co z każdym dniem coraz większe.. Ale miałam też tak przed okresem... szukam na siłę jakiś chociaż bóli brzucha, co by dały nadzieję... Ale nic... A miesiąc temu wszystko czułam, wszystko było inne... smutno.Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
MagdaKrakow wrote:Ale jaja- nie rozumiem już nic dzisiaj mam 23 dzień cyklu i dostałam właśnie "lekki" okres, a powinnam dostać 28-30 dniu. Mam dość Chyba jestem jakaś chora.Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
A może to dopiero dni płodne?? Ja tak miałam raz... Że o 10 dni cykl mi się przesunął, miałam dużo śluzu podbarwionego krwią, byłam pewna ze to implantacja do tego silne bóle podbrzusza... No i okres też się spóźnial... Testy nic nie wykazywały... A to się okazało, że cykl się wydluzyl. Lekarz mi mówił, że to nic wielkiego, normalne, gorzej jakby wydluzyl się np do 60 dni... Kilka dni w tą czy w tą wpisuje się w regularne miesiaczkowanie...
Jak ten Twój okres teraz wygląda? Masz jakieś bóle?Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
A wiesz kiedy miałaś owulacje? Może była wcześniej... To cykl po tej biochemicznej, więc wszystko może być inaczej... Choć u mnie raczej jest normalnie.. Jak Zawsze... Ale słuchaj, krótki cykl, to możesz już niedługo zacząć starania na nowo ja cierpię bardzo, że mam takie długie cykle...Tylko czekać i czekać trzeba...
No chyba że.... Implantacja u Cievie?? Co prawda ja nie wiem jak ona wygląda, nie miałam, ale może... Może...Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm