Marcowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam marcowe staraczki.
Ja jutro planuję testować- termin @ mam na poniedziałek. Jakoś się nie nastawiam na + bo to już mój 15 cykl starań, a objawów ciążowych potrafię doszukać się w każdym cyklu.
Trzymam za Was wszystkie kciuki aby się udałoagulka0629 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.ja akurat jestem równo w połowie cyklu i powinnam dzisiaj jeszcze z mężusiem zaszaleć dla pewności ale mam tyle roboty przed świętami że nie wiem czy dam radę zobaczymy wieczorkiem.powodzenia reszcie przy robieniu testów-oby były pozytywne.Martusia-30.12.2007
Ola-17.03.2010
Fabianek-14.02.2015 (*)
Agatka-17.08.2015 (*) -
MagdaKrakow wrote:Niestety ciąży nie ma
No ale testowac czy nie testowac nadal nor wiem... Już miałam nie testowac, bo nie mam testu i specjalnie po niego nie chciałam jechać... No ale oczywiście okazało się, ze muszę podjechać jeszcze przed świętami do sklepu i teraz zastanawiam się czy nie kupić jednak... Wrrr...Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
MagdaKrakow! Właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem chyba potrzebowałam wsparcia w tej decyzji, testuje w niedzielny poranek
MI lekarz mówił, że zdrowa kobieta ze zdrowym mężczyzna (w wieku 25-30 lat) ma w każdym cyklu 30 % szans na zajęcie w ciążę... Także to bardzo mało... Nie każdy cykl dlatego jest owocny
Który to Twój cykl starań?? Robiłaś morfologie, tarczyce i takie podstawowe wskaźniki?
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdaKrakow wrote:Wianna- może zatestuj? co Ci zależy? Może Tobie się uda!
A ja nie wiem czy iść do lekarza po jakieś badania?? Nie rozumiem tego, staramy się przed i po owulacji i nic -
Bedziemy się musialy niektore zaraz przeniesc na kwietniowe staraczki no nic czekam na @ wredote wstretna. Moj maz mowi ze moze jeszcze bedzie teraz ciaza ale ja dobze wiem ze test negatywny trzy dni przed @ nie klamie. Moze i dobrz3 bo by byl termin na grudzien a tak bedzie na styczeń ^^ trzeba widziec plusy26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
kredkaczarna dobre podejscie tez sobie pomyslalam,ze jeszcze bym na swieta wylądowała w szpitalu, dziecko by sie urodziło w Wigile, a pozniej mialoby pretensje, że dostaje łączone prezenty swiąteczno-urodzinowe ja mam w kwietniu urodziny i chyba chcialabym zrobic sobie w tym roku wyjątkowy prezent...więc jakby co spotkamy się w wątku kwietniowym, ale gdyby jedank Ci sie udalo jeszcze w marcu....to wiesz, no nie przejmuj się tą Wigilią, co?
MagdaKrakow, głowa do góry. Po prostu Wasza dzidzia nie chciała być poczeta w zimie i czeka na cieplejsze dni Powodzenia w kwietniuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 19:54