MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
W sumie jeden bo ten co miał 16 tak został od kilku dni i nie urósł. Tak mam stymulację clostybegyt i gonal plus dużo witamin. Bez tego tylko raz miałam swój pęcherzyk po stosowaniu dużych dawek semego inofemu.niestety przerósł bo same mi nie pękają. Wcześniej przy stymulacji samym clo nie miałam nic. Trzy cykle ani jednego pęcherzyka.
Co do kariotypow to jest tu dużo mądrych głów. Pewnie ci pomogą, bo ja kompletnie nie wiem o co chodzi. Obym nie musiała się nigdy dowiedzieć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 16:40
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
A jak to robicie dziewczyny? Tą renowację? Bo mam w mieszkaniu fajną retro kuchnię, drewnianą, nie robi się już takich za bardzo . Szafki i blaty są już trochę wyblakłe, do odświeżenia. Próbowałam robić olejowanie ale średnio mi wyszło nie wszędzie olej się wchłonął i zostały plamy ;P2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Mine zazdroszczę
Ja mam taką konsolkę do renowacji, jak się zaczniesz nudzić to daj znać.
Hania, kariotypy warto zrobić, jest to zawsze jakaś wiedza. Ale jeśli nie masz w rodzinie przypadków to sens ma tylko robienie kariotypów obojga partnerów. Czy zły kariotyp może wpływać na zagnieżdżenie? Ciężko ocenić. A już czym różnią się te badania na test DNA to nie mam pojęcia. Może to są jakieś rozszerzone pakiety? -
nick nieaktualnyMeśka kciuki już się ekscytuje na Twoje iui.
Nowa - ja rozkrecilam krzesła, zeszlifowalam, pomalowalam na biało i czeka mnie wymiana gąbki i tapicerki. Mam jeszcze komodę starą lakierowaną i mam zamiar ją zeszlifować, pomalować, a front jest lakierowany na wysoki połysk więc okleję go okleiną i wymienię gałki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 17:10
Meśka, Malgonia, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Meśka jak będzie z tego dzidzia to ch**j z tą kasą To my już teraz kciuki zaciskamy za ten piątek!!!
Tylko dzis poszedl prawie tysiac... mowie mojemu czy liczyl ile my na to juz wydalismy ? Ze wszystko na marne.. a on mi wyjezdza z haslem ze na marne by bylo jakby kupil sobie za to butelke dobrej whisky i wypil a tak staramy sie zrobic cos pozytywnego...
Zaskoczyl mnie ...lamka, Czrna 81, Malgonia, Cabrera, Luna1993, Flowwer, Minie Black, Koteczka82, summer86, Anna Stesia, KateHawke, nenusia, Emiilka, MaryAnn, ANkaG, Morusek, Karma88, Bajkaaa, MOJE, Lunaris, sAnsa_28, Jeżowa, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:Tylko dzis poszedl prawie tysiac... mowie mojemu czy liczyl ile my na to juz wydalismy ? Ze wszystko na marne.. a on mi wyjezdza z haslem ze na marne by bylo jakby kupil sobie za to butelke dobrej whisky i wypil a tak staramy sie zrobic cos pozytywnego...
Zaskoczyl mnie ...Luna1993, Meśka lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Meśka, normalnie po takim tekście to my mi trzy jajka na raz pękły
Luna1993, Meśka, Flowwer, Minie Black, Czrna 81, Anna Stesia, Emiilka, ANkaG, Lunaris, blue00, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jak ANA wyszło dobrze to jest sens robić ana2 czy te komórki nk?Staram się ogarnąć to wiedzę z forum ale chyba za krótka jestem także sory za te pytania. Skąd wy dziewczyny macie takie orginalne zainteresowania?Samouki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 17:22
-
Frelcia wrote:Mój Mąż dzisiaj usłyszał od kolegi że nie jest prawdziwym katolikiem bo robi ivf. Przeplakalismy chyba godzinę zanim to podniosłam na duchu. Ludzie są straszni. Tak łatwo przychodzi im ocenianie..
Staram się wyzbyć wrodzonej złośliwości, ale chyba bym mu jakoś po katolicku ładnie odpowiedziała. Skąd w ludziach tyle podłości się bierze.
Ja rozumiem, ze czasem coś się palnie na zasadzie "a jeszcze sobie urodzisz", bo powiedzmy, ze ktoś nie pomyśli, ale intencje ma dobre, ale takiego złośliwego wbijania szpili nie rozumiem. Jak taki katolik to niech się modli, żeby Wam się udało.Czrna 81, Frelcia, Morusek, Lunaris, moyeu lubią tę wiadomość
-
Malgonia syty głodnego nie zrozumie.Miałam taką koleżankę -zatwardziała PISówa i katoliczka ,a potem
Sama na in-vitro leciała ,a tak krytykowała.Nie ma się problemu to się nie zrozumieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 17:32
Czrna 81, MOJE lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Mój Mąż dzisiaj usłyszał od kolegi że nie jest prawdziwym katolikiem bo robi ivf. Przeplakalismy chyba godzinę zanim to podniosłam na duchu. Ludzie są straszni. Tak łatwo przychodzi im ocenianie..
dlatego ja nikomu nie mowie. U nas wie mama i moja przyjaciolka, oddzialowa cos tam wie ale nie wszystko.
nie warto sie przejmowac takim gadaniem, to brak wiedzy innych ludzi na trmat in vitro. Kazdy jest madry jak go to nie musi dotyczyc.
Po prostu brak slow normalnie na takie zachowanie i glupie gadanie..Frelcia lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyJa zaczęłam czytać bloga "odnawialnia". Stół miałam w takim lakierem chemoutwardzalnym (fornir na wysoki polysk) zaczęłam od opalarki i cykliny... Później papier ścierny i heja!
Lamka jaką farbą malowalas ? Akrylowa?
Malgonia jak się odkuje po badaniach to mam w planie toaletke z dużym lustrem też prl, później mogę pomóc Ci w konsoliWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 17:40
-
Minie Black wrote:Ja zaczęłam czytać bloga "odnawialnia". Stół miałam w takim lakierem chemoutwardzalnym (fornir na wysoki polysk) zaczęłam od opalarki i cykliny... Później papier ścierny i heja!
Lamka jaką farbą malowalas ? Akrylowa?
Malgonia jak się odkuje po badaniach to mam w planie toaletka z dużym lustrem też prl, później mogę pomóc Ci w konsoli
Haha, Dzięki Szczerze to ja bym się chętnie sama za to zabrała, bo lubię prace manualne, ale niestety nie mam warunków.. Ja to nawet planowałam jak zajdę w ciążę iść do wujka, żeby mnie nauczył glazurę układać, bo bardziej bym się w takiej manualnej pracy odnalazła, ale jak podźwigałam płytki przy remoncie to mi odeszła ochota Chyba, ze zacznę mozaiki układaćCzrna 81 lubi tę wiadomość