MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Rub45 wrote:Każda kobieta ma czasami bezowulacyjny i wtedy jest albo krótki albo bardzo długi ja raz miałam 90cio dniowy ale tylko raz w życiu taki długi
...a byłaś u gin może by coś na to poradzil ja czekałam bo tu gdzie mieszkam to mają podejście ze tak może być co jakiś czas i to olali ale jak masz możliwość to może idź skonsultuj
Byłam u gina już 3 tygodnie temu, to był 29dc, chciałam skonsultować jakie badania zrobić na początku cyklu i nakreślić jakiś plan działania. Zrobiła mi usg i wtedy miałam endo 5mm i jakieś maleńkie pęcherzyki na jajnikach, powiedziała że może coś ruszy w tym cyklu ale dała mi dupka na wywołanie. Brałam go przez 5 dni po 2 tabletki, skończyłam go brać już 2 tygodnie temu, a @ dalej nie ma. Robiłam wczoraj test i bielusieńki. Idę w czwartek do innego gina, może coś jeszcze poradzi. Mogę jakieś badania przed wizytą zrobić? -
nick nieaktualnyagulineczka wrote:Blue, AnkaG - gratulacje dziewczyny!!!! Marzec jednak daje radę Wniosek: Bociuś musi częściej zakładać wątki.
Nenusia - Ty jeszcze kobieto nie sikałaś? 15dpo przy takiej temperaturze?! Zwariowałaś! -
Melvisku masz najpiękniejsze dzieci na świecie Ale co tu się dziwić -ładna mama, piękne dzieci
-
no to poczekam do wizyty u gina jakoś będziemy musieli przetrwać
Nenusia wiesz że my wszystkie będziemy z Tobą jak będziesz ten test robic :*nenusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melevis wrote:Reset trzymam kciuki za egzaminy, ale myślę, że to tylko formalność
AnkaG tak myślałam po Twoim wczorajszym teście! Super teraz kciuki za betę i przyrosty
blue krecha jakbyś namalowała, piękna!
Pięknie się ten wtorek zaczął
Nie mogę uwierzyć, jak szybko zasuwa czas... niedługo minie rok, od kiedy zrobiłam test, a te ledwo widoczne kreski już tak wyrosły
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Melevis wrote:Reset trzymam kciuki za egzaminy, ale myślę, że to tylko formalność
AnkaG tak myślałam po Twoim wczorajszym teście! Super teraz kciuki za betę i przyrosty
blue krecha jakbyś namalowała, piękna!
Pięknie się ten wtorek zaczął
Nie mogę uwierzyć, jak szybko zasuwa czas... niedługo minie rok, od kiedy zrobiłam test, a te ledwo widoczne kreski już tak wyrosły
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:http://natemat.pl/218527,rzad-dostanie-mozliwosc-karania-samorzadow-za-in-vitro-arlukowicz-bije-na-alarm-pis-wlasnie-przepycha-wazna-ustawe
Masakra
brak słów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelevis przepiękna istotka
Hania u mnie wyglądała sytuacja tak byłam ostatni dzień stycznia na 1 zajęciach fitness mega wycisk na wszystkie partie ale często głównie brzuch uda pośladki! Cały luty chodziłam i 15 luty była ostatnia @ A dni owy dopiero 9-10 marca i wtedy byłam jeszcze pon i środa na zajęciach ale w tym tyg już nie idę i na tym koniec Także ja krótko po owu też byłam i ćwiczyłam ostro bo czekać w nieskończoność nie chciałam -
Dzisiejsza beta 232,8, wzrost o 201,3%
Martwi mnie w dalszym ciągu progesteron, bo tylko 18,22 ng/ml... napisałam do doktora, oby szybko dał znać.
Melevis śliczną masz dziewczynkęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 12:01
lamka, Siwulec, Frelcia, Flowwer, Kaczorka, Lunaris, Sanka, ANkaG, Kargo31, Malgonia, Minie Black, Rucola, frezyjciada, MOJE, KateHawke, Bajkaaa, Emilkap11, Czrna 81, gilmoregirl, Kotowa, blue00, Lucia88, Koteczka82, Emiilka, moyeu lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
lamka wrote:Frelcia ale to jest z września poprzedniego roku artykuł.
faktycznie ! byłam wtedy na czarnym proteście -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny