MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za odpowiedź!Rub45 wrote:Każda kobieta ma czasami bezowulacyjny i wtedy jest albo krótki albo bardzo długi ja raz miałam 90cio dniowy ale tylko raz w życiu taki długi
...a byłaś u gin może by coś na to poradzil ja czekałam bo tu gdzie mieszkam to mają podejście ze tak może być co jakiś czas i to olali ale jak masz możliwość to może idź skonsultuj
Byłam u gina już 3 tygodnie temu, to był 29dc, chciałam skonsultować jakie badania zrobić na początku cyklu i nakreślić jakiś plan działania. Zrobiła mi usg i wtedy miałam endo 5mm i jakieś maleńkie pęcherzyki na jajnikach, powiedziała że może coś ruszy w tym cyklu ale dała mi dupka na wywołanie. Brałam go przez 5 dni po 2 tabletki, skończyłam go brać już 2 tygodnie temu, a @ dalej nie ma. Robiłam wczoraj test i bielusieńki. Idę w czwartek do innego gina, może coś jeszcze poradzi. Mogę jakieś badania przed wizytą zrobić? -
nick nieaktualnyBo się boję bieli... Wieczorem kupię testy i zobaczymy co będzie. Chciałabym sikać jutro rano, ale mam cholernego cykora..agulineczka wrote:Blue, AnkaG - gratulacje dziewczyny!!!! Marzec jednak daje radę
Wniosek: Bociuś musi częściej zakładać wątki.
Nenusia - Ty jeszcze kobieto nie sikałaś? 15dpo przy takiej temperaturze?! Zwariowałaś! -
Melvisku masz najpiękniejsze dzieci na świecie
Ale co tu się dziwić -ładna mama, piękne dzieci
-
no to poczekam do wizyty u gina
jakoś będziemy musieli przetrwać 
Nenusia wiesz że my wszystkie będziemy z Tobą jak będziesz ten test robic :*
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
matko jakie ona ma cudne oczy....Melevis wrote:Reset trzymam kciuki za egzaminy, ale myślę, że to tylko formalność

AnkaG tak myślałam po Twoim wczorajszym teście! Super
teraz kciuki za betę i przyrosty 
blue krecha jakbyś namalowała, piękna!
Pięknie się ten wtorek zaczął
Nie mogę uwierzyć, jak szybko zasuwa czas... niedługo minie rok, od kiedy zrobiłam test, a te ledwo widoczne kreski już tak wyrosły
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Melevis wrote:Reset trzymam kciuki za egzaminy, ale myślę, że to tylko formalność

AnkaG tak myślałam po Twoim wczorajszym teście! Super
teraz kciuki za betę i przyrosty 
blue krecha jakbyś namalowała, piękna!
Pięknie się ten wtorek zaczął
Nie mogę uwierzyć, jak szybko zasuwa czas... niedługo minie rok, od kiedy zrobiłam test, a te ledwo widoczne kreski już tak wyrosły

Cudowna! I te oczy sarenki
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:http://natemat.pl/218527,rzad-dostanie-mozliwosc-karania-samorzadow-za-in-vitro-arlukowicz-bije-na-alarm-pis-wlasnie-przepycha-wazna-ustawe
Masakra
brak słów
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelevis przepiękna istotka

Hania u mnie wyglądała sytuacja tak byłam ostatni dzień stycznia na 1 zajęciach fitness mega wycisk na wszystkie partie ale często głównie brzuch uda pośladki! Cały luty chodziłam i 15 luty była ostatnia @ A dni owy dopiero 9-10 marca i wtedy byłam jeszcze pon i środa na zajęciach ale w tym tyg już nie idę i na tym koniec
Także ja krótko po owu też byłam i ćwiczyłam ostro bo czekać w nieskończoność nie chciałam
-
Dzisiejsza beta 232,8, wzrost o 201,3%

Martwi mnie w dalszym ciągu progesteron, bo tylko 18,22 ng/ml... napisałam do doktora, oby szybko dał znać.
Melevis śliczną masz dziewczynkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 12:01
nick nieaktualny, Siwulec, nick nieaktualny, Flowwer, Kaczorka, Lunaris, Sanka, nick nieaktualny, Kargo31, Malgonia, nick nieaktualny, Rucola, nick nieaktualny, MOJE, KateHawke, Bajkaaa, Emilkap11, Czrna 81, gilmoregirl, Kotowa, nick nieaktualny, Lucia88, Koteczka82, Emiilka, moyeu lubią tę wiadomość

Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
lamka wrote:Frelcia ale to jest z września poprzedniego roku artykuł.
faktycznie ! byłam wtedy na czarnym proteście -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

weź ją wysyłaj Melevis do jakichś reklam, seriali czy coś