X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
Odpowiedz

MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY

Oceń ten wątek:
  • Veles Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bez sensu ta polemika każdy coś napisze drugi nie zrozumie i przeinterpretuje tak to jest w wiadomościach na monitorze .Będę pisć w kwestii pytań medycznych np teraz mam jedno jestem tyd do testowania i od 2dni Jestem obolała od pępka w dół,boli mnie podbrzusze,czuje sie wzdęta,ciągnie mnie w jajnikach,promieniuje do pachwin cycki mam miękkie ale coś zaczynają pobolewać czy to ma małpę czy na ciąże żeby tyle dni p okresem się tak czuć?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 23:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANkaG wrote:
    To jest przykre i czytam ze zrozumieniem i Veles mówiła o innych koleżanka które nie dostają na fryzjera ale niektórzy idą za stadem! Ja postoje z boku a hope ma rację więc Veles stan z boku poczytaj i dużo sie dowiesz i mniej będzie nerwów
    Czuje, że do mnie pijesz. To przeczytaj teraz, za inseminację sama płaciła. Dziecko też będzie miała sama.

• Veles Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2018, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu się mylisz bo mamy jedno więc wiem jakim jest ojcem .Zapłaciłam bo on jej nie chciał nie wierzy w jej powodzenie..sle mnie zawiózł z zielonej do poznania zachował celibat zrobił swoje wsparł to mało?

• nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veles na razie prawdopodobnie na nic, cykl idzie swoim torem, ewentualne objawy dopiero za kilka dni a nawet więcej. Wcześniej istnieje tylko hobbystyczne wkręcanie sobie które wszystkie praktykujemy ;)

Simons_cat, moyeu lubią tę wiadomość

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2018, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże... Widzisz i nie grzmisz. Skoro uważasz, że robi wystarczająco. Twoje życie.

frezyjciada lubi tę wiadomość

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Dlatego obiecuję, że już więcej nie wchodzę w dyskusję. Miłych snów <3

I ja obiecuje :)

Powodzenia jutro :*

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2018, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej dziewczyny piją do mnie, bo nazwałam tą chora relacje z mężem wyliczajacym wszystko patologia ;) cóż, dla mnie to się nie mieści w głowie i w życiu bym się tak nie pozwoliła "traktować". Dlatego więcej się nie będę udzielać skoro mam tak skrajnie inne zdanie. Byłam miła, sugerowalam terapię , próbowałam zrozumieć ale dla mnie ciągle pisanie 'o ja, ale wy macie idealnie'jest albo infantylne albo ironiczne. Lepiej stąd znikne na jakiś czas ;)

CzeresniowaMama, frezyjciada lubią tę wiadomość

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Raczej dziewczyny piją do mnie, bo nazwałam tą chora relacje z mężem wyliczajacym wszystko patologia ;) cóż, dla mnie to się nie mieści w głowie i w życiu bym się tak nie pozwoliła "traktować". Dlatego więcej się nie będę udzielać skoro mam tak skrajnie inne zdanie. Byłam miła, sugerowalam terapię , próbowałam zrozumieć ale dla mnie ciągle pisanie 'o ja, ale wy macie idealnie'jest albo infantylne albo ironiczne. Lepiej stąd znikne na jakiś czas ;)

Nie znikaj :***

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Veles Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2018, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prostu mam wrażenie że wy żyjecie w jakimś innym świecie a ja z całym otoczeniem koleżankami,znajomymi ,współpracowniczkami nawet rodziną w jakimś innym gdzie faceci nie są tacy idealni jak wasi nie jestem ironiczna

• Veles Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2018, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podrzućcie mi jakiegoś faceta z tego waszego idealnego świata bo naprawdę ja takich nie poznaję mam kolegów przyjaciół i nic zero really

• Veles Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2018, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna ile jestes ze swoim mezem? Bo b młoda jeszcze jesteś

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2018, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veles, każdy ma taki świat jaki sobie wybrał i wiek nie ma nic do rzeczy, ani to jak długo jesteś ze swoim partnerem. Ja mam 30 lat, a od 12 jestem z moim mężem, 8 lat po ślubie, a rzeczy o których piszesz dla mnie są abstrakcją.

Luna1993, sAnsa_28, Morusek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2018, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz usłyszę, że jestem za młoda żeby mieć swoje zdanie i szanujacego mnie męża. I nie wiem, co mają na celu takie pytania w moją stronę :/ ja Ci męża nie wyślę tak jak prosiłaś

Wysłany: 2 marca 2018, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde przestań już proszę ciągnąć ten temat Veles. Turaj naprawdę kłótnie są rzadkością, niech jutro będzie tutaj juz znowu spokojnie. Nie żyjemy w idealnym świecie ale nasi mężowie zwykle wspierają nas w trudnych momentach, jesteśmy partnerami. Jeżeli nazywasz to ideałem to ok, zakończmy temat. Spróbuj się proszę trochę wczuć w towarzystwo a nie jesteś wiecznie taka królowa chaosu i dramatu. Spokoju nam tu trzeba i homoru.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 00:08

moyeu, Emiilka lubią tę wiadomość

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Ptysia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzeba zakończyć ta dyskusje, bo jakoś zalecialo Bananem czy tylko mi się tak wydaje? Spokojnej nocy:*

Lunaris lubi tę wiadomość

Wysłany: 2 marca 2018, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :*

• Veles Koleżanka

Wysłany: 2 marca 2018, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawosc maja na celu czy jestescie tak krotko ze soba ze jest tak idealnie bo ja tego nie widze nigdzie wszyscy narzekaja i moj maz przy mezach kolezanek to anioł a tu sie okazuje ze patologia

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Zaraz usłyszę, że jestem za młoda żeby mieć swoje zdanie i szanujacego mnie męża. I nie wiem, co mają na celu takie pytania w moją stronę :/ ja Ci męża nie wyślę tak jak prosiłaś

Nie reaguj już Kochana, olej totalnie. Tobie teraz spokój jest potrzebny, myśl o sobie i nie wdawaj się już w tą głupia dyskusje :*

Luna1993, Emiilka, Morusek lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Veles Koleżanka

Wysłany: 2 marca 2018, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra kończę bez sensu może rzeczywiscie żyję w patologi i moje otoczenie wynika ze w niej żyje koleżanki przyjaciółki szwagierka kurde nawet mama .no ale sory nie rozwale dziecku rodziny bo moj maz nie jest idealny i nie pozwolę się tak traktować widocznie sie nie szanuje niech bedzie.jestem z zawodu pracownikiem socjalnym pracowałam w ops ,pcpr,w zakładzie karnym,w areszcie śledczym i uważam nie obrażając nikogo że mało jeszcze widziałyście i żyjecie w bańce mydlanej czego wam jak najdłużej życzę żeby lądowanie nie było twarde królowa chaosu podba mi się dobranoc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 00:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2018, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestań wyładowywać na mnie swoje frustracje :D nie moja wina, że tak sobie ulozylaś życie. I naprawdę od mojej bańki się już odczep

‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ