MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
bez sensu ta polemika każdy coś napisze drugi nie zrozumie i przeinterpretuje tak to jest w wiadomościach na monitorze .Będę pisć w kwestii pytań medycznych np teraz mam jedno jestem tyd do testowania i od 2dni Jestem obolała od pępka w dół,boli mnie podbrzusze,czuje sie wzdęta,ciągnie mnie w jajnikach,promieniuje do pachwin cycki mam miękkie ale coś zaczynają pobolewać czy to ma małpę czy na ciąże żeby tyle dni p okresem się tak czuć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 23:25
-
nick nieaktualnyANkaG wrote:To jest przykre i czytam ze zrozumieniem i Veles mówiła o innych koleżanka które nie dostają na fryzjera ale niektórzy idą za stadem! Ja postoje z boku a hope ma rację więc Veles stan z boku poczytaj i dużo sie dowiesz i mniej będzie nerwów
-
Veles na razie prawdopodobnie na nic, cykl idzie swoim torem, ewentualne objawy dopiero za kilka dni a nawet więcej. Wcześniej istnieje tylko hobbystyczne wkręcanie sobie które wszystkie praktykujemy
Simons_cat, moyeu lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Dlatego obiecuję, że już więcej nie wchodzę w dyskusję. Miłych snów
I ja obiecuje
Powodzenia jutro :* -
nick nieaktualnyRaczej dziewczyny piją do mnie, bo nazwałam tą chora relacje z mężem wyliczajacym wszystko patologia cóż, dla mnie to się nie mieści w głowie i w życiu bym się tak nie pozwoliła "traktować". Dlatego więcej się nie będę udzielać skoro mam tak skrajnie inne zdanie. Byłam miła, sugerowalam terapię , próbowałam zrozumieć ale dla mnie ciągle pisanie 'o ja, ale wy macie idealnie'jest albo infantylne albo ironiczne. Lepiej stąd znikne na jakiś czas
CzeresniowaMama, frezyjciada lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Raczej dziewczyny piją do mnie, bo nazwałam tą chora relacje z mężem wyliczajacym wszystko patologia cóż, dla mnie to się nie mieści w głowie i w życiu bym się tak nie pozwoliła "traktować". Dlatego więcej się nie będę udzielać skoro mam tak skrajnie inne zdanie. Byłam miła, sugerowalam terapię , próbowałam zrozumieć ale dla mnie ciągle pisanie 'o ja, ale wy macie idealnie'jest albo infantylne albo ironiczne. Lepiej stąd znikne na jakiś czas
Nie znikaj :*** -
nick nieaktualnyVeles, każdy ma taki świat jaki sobie wybrał i wiek nie ma nic do rzeczy, ani to jak długo jesteś ze swoim partnerem. Ja mam 30 lat, a od 12 jestem z moim mężem, 8 lat po ślubie, a rzeczy o których piszesz dla mnie są abstrakcją.
Luna1993, sAnsa_28, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde przestań już proszę ciągnąć ten temat Veles. Turaj naprawdę kłótnie są rzadkością, niech jutro będzie tutaj juz znowu spokojnie. Nie żyjemy w idealnym świecie ale nasi mężowie zwykle wspierają nas w trudnych momentach, jesteśmy partnerami. Jeżeli nazywasz to ideałem to ok, zakończmy temat. Spróbuj się proszę trochę wczuć w towarzystwo a nie jesteś wiecznie taka królowa chaosu i dramatu. Spokoju nam tu trzeba i homoru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 00:08
moyeu, Emiilka lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Luna1993 wrote:Zaraz usłyszę, że jestem za młoda żeby mieć swoje zdanie i szanujacego mnie męża. I nie wiem, co mają na celu takie pytania w moją stronę ja Ci męża nie wyślę tak jak prosiłaś
Nie reaguj już Kochana, olej totalnie. Tobie teraz spokój jest potrzebny, myśl o sobie i nie wdawaj się już w tą głupia dyskusje :*Luna1993, Emiilka, Morusek lubią tę wiadomość
-
Dobra kończę bez sensu może rzeczywiscie żyję w patologi i moje otoczenie wynika ze w niej żyje koleżanki przyjaciółki szwagierka kurde nawet mama .no ale sory nie rozwale dziecku rodziny bo moj maz nie jest idealny i nie pozwolę się tak traktować widocznie sie nie szanuje niech bedzie.jestem z zawodu pracownikiem socjalnym pracowałam w ops ,pcpr,w zakładzie karnym,w areszcie śledczym i uważam nie obrażając nikogo że mało jeszcze widziałyście i żyjecie w bańce mydlanej czego wam jak najdłużej życzę żeby lądowanie nie było twarde królowa chaosu podba mi się dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 00:11
-
nick nieaktualny