Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
Odpowiedz

MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY

Oceń ten wątek:
  • Veles Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bez sensu ta polemika każdy coś napisze drugi nie zrozumie i przeinterpretuje tak to jest w wiadomościach na monitorze .Będę pisć w kwestii pytań medycznych np teraz mam jedno jestem tyd do testowania i od 2dni Jestem obolała od pępka w dół,boli mnie podbrzusze,czuje sie wzdęta,ciągnie mnie w jajnikach,promieniuje do pachwin cycki mam miękkie ale coś zaczynają pobolewać czy to ma małpę czy na ciąże żeby tyle dni p okresem się tak czuć?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 23:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANkaG wrote:
    To jest przykre i czytam ze zrozumieniem i Veles mówiła o innych koleżanka które nie dostają na fryzjera ale niektórzy idą za stadem! Ja postoje z boku a hope ma rację więc Veles stan z boku poczytaj i dużo sie dowiesz i mniej będzie nerwów
    Czuje, że do mnie pijesz. To przeczytaj teraz, za inseminację sama płaciła. Dziecko też będzie miała sama.

• Veles Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2018, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu się mylisz bo mamy jedno więc wiem jakim jest ojcem .Zapłaciłam bo on jej nie chciał nie wierzy w jej powodzenie..sle mnie zawiózł z zielonej do poznania zachował celibat zrobił swoje wsparł to mało?

• nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veles na razie prawdopodobnie na nic, cykl idzie swoim torem, ewentualne objawy dopiero za kilka dni a nawet więcej. Wcześniej istnieje tylko hobbystyczne wkręcanie sobie które wszystkie praktykujemy ;)

Simons_cat, moyeu lubią tę wiadomość

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2018, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże... Widzisz i nie grzmisz. Skoro uważasz, że robi wystarczająco. Twoje życie.

frezyjciada lubi tę wiadomość

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Dlatego obiecuję, że już więcej nie wchodzę w dyskusję. Miłych snów <3

I ja obiecuje :)

Powodzenia jutro :*

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2018, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej dziewczyny piją do mnie, bo nazwałam tą chora relacje z mężem wyliczajacym wszystko patologia ;) cóż, dla mnie to się nie mieści w głowie i w życiu bym się tak nie pozwoliła "traktować". Dlatego więcej się nie będę udzielać skoro mam tak skrajnie inne zdanie. Byłam miła, sugerowalam terapię , próbowałam zrozumieć ale dla mnie ciągle pisanie 'o ja, ale wy macie idealnie'jest albo infantylne albo ironiczne. Lepiej stąd znikne na jakiś czas ;)

CzeresniowaMama, frezyjciada lubią tę wiadomość

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 1 marca 2018, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Raczej dziewczyny piją do mnie, bo nazwałam tą chora relacje z mężem wyliczajacym wszystko patologia ;) cóż, dla mnie to się nie mieści w głowie i w życiu bym się tak nie pozwoliła "traktować". Dlatego więcej się nie będę udzielać skoro mam tak skrajnie inne zdanie. Byłam miła, sugerowalam terapię , próbowałam zrozumieć ale dla mnie ciągle pisanie 'o ja, ale wy macie idealnie'jest albo infantylne albo ironiczne. Lepiej stąd znikne na jakiś czas ;)

Nie znikaj :***

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Veles Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2018, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prostu mam wrażenie że wy żyjecie w jakimś innym świecie a ja z całym otoczeniem koleżankami,znajomymi ,współpracowniczkami nawet rodziną w jakimś innym gdzie faceci nie są tacy idealni jak wasi nie jestem ironiczna

• Veles Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2018, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podrzućcie mi jakiegoś faceta z tego waszego idealnego świata bo naprawdę ja takich nie poznaję mam kolegów przyjaciół i nic zero really

• Veles Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2018, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna ile jestes ze swoim mezem? Bo b młoda jeszcze jesteś

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2018, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veles, każdy ma taki świat jaki sobie wybrał i wiek nie ma nic do rzeczy, ani to jak długo jesteś ze swoim partnerem. Ja mam 30 lat, a od 12 jestem z moim mężem, 8 lat po ślubie, a rzeczy o których piszesz dla mnie są abstrakcją.

Luna1993, sAnsa_28, Morusek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2018, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz usłyszę, że jestem za młoda żeby mieć swoje zdanie i szanujacego mnie męża. I nie wiem, co mają na celu takie pytania w moją stronę :/ ja Ci męża nie wyślę tak jak prosiłaś

Wysłany: 2 marca 2018, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde przestań już proszę ciągnąć ten temat Veles. Turaj naprawdę kłótnie są rzadkością, niech jutro będzie tutaj juz znowu spokojnie. Nie żyjemy w idealnym świecie ale nasi mężowie zwykle wspierają nas w trudnych momentach, jesteśmy partnerami. Jeżeli nazywasz to ideałem to ok, zakończmy temat. Spróbuj się proszę trochę wczuć w towarzystwo a nie jesteś wiecznie taka królowa chaosu i dramatu. Spokoju nam tu trzeba i homoru.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 00:08

moyeu, Emiilka lubią tę wiadomość

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Ptysia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzeba zakończyć ta dyskusje, bo jakoś zalecialo Bananem czy tylko mi się tak wydaje? Spokojnej nocy:*

Lunaris lubi tę wiadomość

Wysłany: 2 marca 2018, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :*

• Veles Koleżanka

Wysłany: 2 marca 2018, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawosc maja na celu czy jestescie tak krotko ze soba ze jest tak idealnie bo ja tego nie widze nigdzie wszyscy narzekaja i moj maz przy mezach kolezanek to anioł a tu sie okazuje ze patologia

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 2 marca 2018, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Zaraz usłyszę, że jestem za młoda żeby mieć swoje zdanie i szanujacego mnie męża. I nie wiem, co mają na celu takie pytania w moją stronę :/ ja Ci męża nie wyślę tak jak prosiłaś

Nie reaguj już Kochana, olej totalnie. Tobie teraz spokój jest potrzebny, myśl o sobie i nie wdawaj się już w tą głupia dyskusje :*

Luna1993, Emiilka, Morusek lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Veles Koleżanka

Wysłany: 2 marca 2018, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra kończę bez sensu może rzeczywiscie żyję w patologi i moje otoczenie wynika ze w niej żyje koleżanki przyjaciółki szwagierka kurde nawet mama .no ale sory nie rozwale dziecku rodziny bo moj maz nie jest idealny i nie pozwolę się tak traktować widocznie sie nie szanuje niech bedzie.jestem z zawodu pracownikiem socjalnym pracowałam w ops ,pcpr,w zakładzie karnym,w areszcie śledczym i uważam nie obrażając nikogo że mało jeszcze widziałyście i żyjecie w bańce mydlanej czego wam jak najdłużej życzę żeby lądowanie nie było twarde królowa chaosu podba mi się dobranoc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 00:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2018, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestań wyładowywać na mnie swoje frustracje :D nie moja wina, że tak sobie ulozylaś życie. I naprawdę od mojej bańki się już odczep

‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ