MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć Kochane.
Ale macie jazdy z tą diagnostyką. Dziwię się, bo mnie nigdy nie zawiodła, ba, wczoraj miałam wynik po 1,5h. Ale skarga się należy, Meśka, Nika, wiadomo. Luna, tak jak Iza mówi - myślę że Ci się pojawi jeszcze to badanie.
Iza tulę, nie daj się. Oczywiście, że zaprowadzisz do przedszkola i nawet pewnie momentami nie będzie Ci spieszno je odebrać.
Kingulla też przytulam
Bociek daj znać jak się już ogarniesz w nowym miejscu.
Yosel powodzenia!!!!
Frelcia you knowFrelcia lubi tę wiadomość
-
Frelcia - kciuki mocno zaciśnięte! :*
Wszystkim zaś miłego dnia! :* Przepraszam, że nie indywidualnie, ale nie ogarniam nic, a muszę zacząć zbierać się do pracy. Muszę napisać co mam do napisania i wrócić do łóżka.
Frelcia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyIzuś wiem, że ciężko, ale uwierz, że będziesz odprowadzać swoje szkraby do przedszkola i przeklinac zajęcia szkolne od godz 7
Mam nadzieję, że wrzuca, ale wczoraj 10 razy pytałam, czy wyniki wszystkie pojawia się tego samego dnia. I miały być. Trudno, najwyżej powtórzę gdzieś indziej -
Lamka dzięki ♥️ ale ja już nie wierzę. W kwietniu powtarzamy badanie nasienia. Zobaczymy co wyjdzie... Ja mam też trochę badań zleconych m.in glukoza i insulina po obciążeniu. Witamina B12 i coś do laparoskopi. Próbuje myśleć pozytywnie ale mi słabo wychodzi .... Przyszły tydzień nie dość że @ to jeszcze mnie dobije wynikami egzaminu. Za to z pozytywnych wiadomości to odebrałam maszynę nowa i już uszyłam na niej spodnice, która na koniec szycia upackalam klejem... Oczywiście nie zejdzie bo to do podklejania było... Ehh, a taka ładna mi wyszła. Na szczęście niedużo widać. Uszyłam też chrześniakowi dwie pary spodenek i oczywiście ich widok tak mnie rozczulił że do głowy wpadła myśl, że swojemu takich nigdy nie uszyje... A ja kocham Szyc dla dzieci... I co z tego. To dla mnie teraz przekleństwo:( Dołuje mnie to.
Biorę się za robotę .... Bo zaraz szef przyjdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 08:07
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Meśka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/01d100661202.png
Nika jak sie ta skarge pisze ?
Edit: Beta 0.1 -
StaraczkaNika wrote:Przyjmij moje zaproszenie i wyślij mi maila, to Ci z pracy napiszę ładne a jaki oni mają termin na wykonanie bety? Chyba obiecują wynik tego samego dnia? Póki co zamarzam na przystanku. Zima w natarciu na Pomorzu!
Pani mi obiecała w ten sam dzień. W końcu od tego zależało czy mam brać dalej leki czy nie.19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Iza, no ja rozumiem - jest zły humorek, to się takie głupoty plecie. Spójrz obiektywnie - robisz teraz mnóstwo badań, które mogą Ci pomóc określić problem i mu zadziałać. Wreszcie masz ogarniętego gina, który Ci pomoże. Jesteś młodziutka, do menopauzy jeszcze dobre 20 lat. W tym czasie zdążysz 10 razy odkryć sekret jak się robi dzieci (jak ja we śnie) i urodzić tyle ile Ci się zamarzy.
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Iza w końcu nam się uda ! Ciężko jest myśleć pozytywnie po tylu porażkach, ale chyba nie mamy wyjścia. Kto w nas uwierzy jak my same nie wierzymy? Jak chcesz to właź do jamy na chwilę, a później ruszmay z kopyta
Izape_91 lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Luna1993 wrote:Izuś wiem, że ciężko, ale uwierz, że będziesz odprowadzać swoje szkraby do przedszkola i przeklinac zajęcia szkolne od godz 7
Mam nadzieję, że wrzuca, ale wczoraj 10 razy pytałam, czy wyniki wszystkie pojawia się tego samego dnia. I miały być. Trudno, najwyżej powtórzę gdzieś indziej
Ja się tak wahalam czy dzwonić i okazało się że faktycznie zapomnieli zrobić badań więc życzę Ci by okazało się że wynik się tworzy -
nick nieaktualny
-
Ptysiu pisała, że dziś się dopiero dowie bo chyba już do nich lekarze nie zaglądali czy jakoś tak. Niedługo dowiemy się wszystkiego2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Frelcia, kciuki!
Za wszystkie testujące i betujące również, przegońcie tą śnieżycę zielonymi kropeczkami!!!
Ja dzisiaj uciekam do waszej jamy.. Mam podły nastrój i totalnie czarne myślenie
Jestem 5dpt. Od wczoraj nie czuję kompletnie nic, nawet ćmienia w podbrzuszu.. Boję się, że mój Okruszek przestał się dzielić, tak samo jak w 1. procedurze gdzie w ogóle nie doszło do transferu i czekali do 5 doby I tak był średniej klasy w dniu transferu, genetyki nie oszuka
Czuję się jakaś taka pusta, chciałabym żeby już był wtorek i wynik bety.. Nadzieja ze mnie uszła, mam nadzieję, że to minieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 09:18
-
Frela czekam z zaciśniętymi wszystkimi kciukami !
Boćku za Ciebie również ściskam :*
Luna dzwoń i postrasz ich myszami
Lunaris czy dobrze pamiętam że dzisiaj betujesz?
Never wierzę, że masz w sobie wojownika i chwilowo tylko odpoczywa żeby nabrać sił i dać Ci do wiwatu
Iza dziś do jamy a jutro oby wyszło słoneczko :*never_lose_hope, Lunaris lubią tę wiadomość