MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Meśka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/01d100661202.png
Nika jak sie ta skarge pisze ?
Edit: Beta 0.1a jaki oni mają termin na wykonanie bety? Chyba obiecują wynik tego samego dnia? Póki co zamarzam na przystanku. Zima w natarciu na Pomorzu!
-
StaraczkaNika wrote:Przyjmij moje zaproszenie i wyślij mi maila, to Ci z pracy napiszę ładne
a jaki oni mają termin na wykonanie bety? Chyba obiecują wynik tego samego dnia? Póki co zamarzam na przystanku. Zima w natarciu na Pomorzu!
Pani mi obiecała w ten sam dzień. W końcu od tego zależało czy mam brać dalej leki czy nie.19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Iza, no ja rozumiem - jest zły humorek, to się takie głupoty plecie. Spójrz obiektywnie - robisz teraz mnóstwo badań, które mogą Ci pomóc określić problem i mu zadziałać. Wreszcie masz ogarniętego gina, który Ci pomoże. Jesteś młodziutka, do menopauzy jeszcze dobre 20 lat. W tym czasie zdążysz 10 razy odkryć sekret jak się robi dzieci (jak ja we śnie) i urodzić tyle ile Ci się zamarzy.
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Iza w końcu nam się uda ! Ciężko jest myśleć pozytywnie po tylu porażkach, ale chyba nie mamy wyjścia. Kto w nas uwierzy jak my same nie wierzymy? Jak chcesz to właź do jamy na chwilę, a później ruszmay z kopyta
Izape_91 lubi tę wiadomość
Sebek - 2010
Starania od I 2016
18.08.2016 - zaśniad całkowity:(
V 2019 IVF - 😭
III 2020 😭
Czekam na cud..
HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu) -
Luna1993 wrote:Izuś wiem, że ciężko, ale uwierz, że będziesz odprowadzać swoje szkraby do przedszkola i przeklinac zajęcia szkolne od godz 7
Mam nadzieję, że wrzuca, ale wczoraj 10 razy pytałam, czy wyniki wszystkie pojawia się tego samego dnia. I miały być. Trudno, najwyżej powtórzę gdzieś indziej
Ja się tak wahalam czy dzwonić i okazało się że faktycznie zapomnieli zrobić badań więc życzę Ci by okazało się że wynik się tworzy -
nick nieaktualny
-
Ptysiu pisała, że dziś się dopiero dowie bo chyba już do nich lekarze nie zaglądali czy jakoś tak. Niedługo dowiemy się wszystkiegoSebek - 2010
Starania od I 2016
18.08.2016 - zaśniad całkowity:(
V 2019 IVF - 😭
III 2020 😭
Czekam na cud..
HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu) -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Frelcia, kciuki!
Za wszystkie testujące i betujące również, przegońcie tą śnieżycę zielonymi kropeczkami!!!
Ja dzisiaj uciekam do waszej jamy.. Mam podły nastrój i totalnie czarne myślenie
Jestem 5dpt. Od wczoraj nie czuję kompletnie nic, nawet ćmienia w podbrzuszu.. Boję się, że mój Okruszek przestał się dzielić, tak samo jak w 1. procedurze gdzie w ogóle nie doszło do transferu i czekali do 5 dobyI tak był średniej klasy w dniu transferu, genetyki nie oszuka
Czuję się jakaś taka pusta, chciałabym żeby już był wtorek i wynik bety.. Nadzieja ze mnie uszła, mam nadzieję, że to minieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 09:18
-
Frela czekam z zaciśniętymi wszystkimi kciukami !
Boćku za Ciebie również ściskam :*
Luna dzwoń i postrasz ich myszami
Lunaris czy dobrze pamiętam że dzisiaj betujesz?
Never wierzę, że masz w sobie wojownika i chwilowo tylko odpoczywa żeby nabrać sił i dać Ci do wiwatu
Iza dziś do jamy a jutro oby wyszło słoneczko :*never_lose_hope, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Frelcia kuciuki!
Never lose hope pamiętaj, że nawet w naturalnych ciążach spora część dziewczyn w ogóle nie czuje się inaczej, nic nie czuje, a wszystko jest dobrze. Musisz uwierzyć w swojego bąbelka.never_lose_hope lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 ❤️
👼👼 -
Frelcia dziś Twój wielki dzień. Trzymam mocno kciuki i myślami jestem z Tobą
never lose hope - wiem, ze się martwisz, ale postaraj się być dobrej myśli. Czasem to właśnie te beznadziejne sytuacje zmieniają nasze życie nie do poznania. Mocne kciuki -
problemik wrote:2 lata na encortonie - +7kg
A teraz w ciąży do 20tc 1.5 kg tylko przytyłam. Mam nadzieje, ze nie wroce do wagi anorektyczki wrrrrrr
Frelcia od dziś jesteś w ciąży!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Sylwia wszystko co było możliwe na dany moment dla fasolki zrobiłas, teraz fasolka musi zawalczyć o swoje być albo nie być. Nie ma minuty w której o niej nie myślisz i raczej tego nie da się zmienić.
Wszystkie trzymamy kciuki za małego mocarza.
Yos za owocne warsztaty ♡
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄