Forum W oczekiwaniu na testowanie MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
Odpowiedz

MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY

Oceń ten wątek:
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 29 marca 2018, 11:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcja o 11.20 miała mięć transfer czy pomyliłam z jakąś inną wizytą?


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Hania34 Przyjaciółka
    Postów: 269 24

    Wysłany: 29 marca 2018, 11:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny macie jakiś sprawdzony na swoich Emkach sposoby na zwiększenie ruchu postępowego? Ja po encortonie mam +10 kg, których zrzucić nie mogę. A po ciąży miałam +23 kg i zgubiłam w 3mce.

  • Mala90 Przyjaciółka
    Postów: 91 115

    Wysłany: 29 marca 2018, 11:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ratujcie. Czy slaba kreska na tescie owulacyjnym wyklucza cykl bezowulacyjny? Wczoraj mialam slaba, dzisiaj w sumie tez taka delikatna. Cykle regularne wiec teoretycznie owulacja powinna byc jutro ale zastanawiaja mnie te kreski i to na ile owulakom mozna ufac. Podpowiecie?

    7 cs,
    Grudzien 2017 - poronienie 6tc
    Euthyrox 50
  • agulineczka Autorytet
    Postów: 6002 6512

    Wysłany: 29 marca 2018, 11:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was miala mieć abonament premium za 1 zł, a ma wyższy? ja powinnam mieć za złotówkę, a teraz wchodzę w ustawienia i widzę, że dali cenę 29zł/m-c.
    Co to ma byc?

    atdc2n0aqc09psg2.png

    Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5023 11627

    Wysłany: 29 marca 2018, 11:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Nika, Kingulla, admiralka, siwulec dziękuję Wam :* gorsze dni się zdarzają niestety :( aż się pobeczalam w pracy musiałam do łazienki pójść... Szef gadał przez telefon o chłopaku 23 letnim który zmarł tydzień temu na bialaczke... To jest tragedia... Podnoszę się poklepuje tyłek. Muszę się mężem zajac.


    Never lose Hope trzymam kciuki za fasolkę :*
    Czy torbiel jajnika może przeszkadzać w zajściu? Myślę i myślę... Nic nie wymyśliłam. Wydaje mi się że nie, ale co ja tam wiem. Może coś tam w tych moich narządach jest nie tak...

    Frelcia kciuki! ♥️♥️♥️

    never_lose_hope, Frelcia lubią tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Meśka Autorytet
    Postów: 1542 1917

    Wysłany: 29 marca 2018, 11:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala90 wrote:
    Dziewczyny ratujcie. Czy slaba kreska na tescie owulacyjnym wyklucza cykl bezowulacyjny? Wczoraj mialam slaba, dzisiaj w sumie tez taka delikatna. Cykle regularne wiec teoretycznie owulacja powinna byc jutro ale zastanawiaja mnie te kreski i to na ile owulakom mozna ufac. Podpowiecie?

    Wczoraj pisałaś że Ci "wyszedł ovulak" a dziś piszesz że wczoraj miałaś slabą kreskę ... to jak wkońcu ?

    19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • Meśka Autorytet
    Postów: 1542 1917

    Wysłany: 29 marca 2018, 11:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Czy któraś z Was miala mieć abonament premium za 1 zł, a ma wyższy? ja powinnam mieć za złotówkę, a teraz wchodzę w ustawienia i widzę, że dali cenę 29zł/m-c.
    Co to ma byc?

    Napisz do nich maila to ci zrobią abonament za 1 zł.

    19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • agulineczka Autorytet
    Postów: 6002 6512

    Wysłany: 29 marca 2018, 11:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rozumiem takiego podejścia jak M Kargo. Albo się staramy albo nie. CO to za zmiana decyzji? Jak dla mnie brak dojrzałości. Kargo tulę mocno :*

    atdc2n0aqc09psg2.png

    Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5744 7053

    Wysłany: 29 marca 2018, 11:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kargo ale jak to M zdecydował??? To chyba powinna być Wasza decyzja...

    Kurczę ale macie przeboje z tymi labami... Mnie teraz tyle razy będą krew pobierać se aż strach pomyśleć co jak się pomylą :/

    Melduję ze mam już swoje łóżeczko i czekam na rozmowę z lekarzem... Ale niestety mojego doktorka na razie nie ma :( mam nadzieję że będzie jutro :)

    Najbliższe pobranie krwi o 23, później o 2 i o 8 rano ;) a później to już nie wiem :P

    lamka lubi tę wiadomość

    laUgp2.png
    3️⃣ IMSI Gameta 2021: 6 blastek! ❄❄❄❄❄❄ 🍍
    2️⃣ ICSI Oviklinika 2021: 1 blastka 3.2.3 ❌
    1️⃣ IVF/ICSI nOvum 2019: 3 trzydniowce❌
    🧪2x IUI 2018 ❌
    AMH 2.7 - stan zapalny endometrium wyleczony, endometrium prereceptywne, KIR Bx, alloMLR 33,9%
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • summer86 Autorytet
    Postów: 8569 7932

    Wysłany: 29 marca 2018, 11:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kargo, jeśli eMek będzie to starajcie się po HSG. Jajowody wtedy są ładnie przetkane i mówią, że pierwsze 4 cykle mogą być dzięki temu większe szanse.

    A eMka za ten tekst, że się nie staramy to chyba bym obdarzyła grubym fochem i brakiem obiadów na miesiąc.

    Masz prawo powkurzać się na niego, ale jestem pewna, że za kilka dni się dogadacie.

    3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • KateHawke Autorytet
    Postów: 5327 7216

    Wysłany: 29 marca 2018, 11:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Kargo ale jak to M zdecydował??? To chyba powinna być Wasza decyzja...

    Kurczę ale macie przeboje z tymi labami... Mnie teraz tyle razy będą krew pobierać se aż strach pomyśleć co jak się pomylą :/

    Melduję ze mam już swoje łóżeczko i czekam na rozmowę z lekarzem... Ale niestety mojego doktorka na razie nie ma :( mam nadzieję że będzie jutro :)

    Najbliższe pobranie krwi o 23, później o 2 i o 8 rano ;) a później to już nie wiem :P
    Ale będziesz pokłuta :O Powodzenia z tymi badaniami Słonko! <3

    08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Kargo31 Autorytet
    Postów: 1613 1112

    Wysłany: 29 marca 2018, 11:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny!

    Sory, za zepsucie atmosfery dziś. wzięło go nagle, bo sobie poczytał o niektórych chorobach. Mam nadzieję,że mu minie, chociaż po tej aferze nie mam ochoty na starania w tym cyklu. Jak się trochę to uspokoi to Wam napiszę co i jak, ale teraz jestem w pracy i nie che się znów poryczeć.

    Przepraszam Was <3

    *58cs (1 cykl po poronieniu) o pierwszego Maluszka (start marzec 2017)
    *iui x 3 - nieudane
    - I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
    - II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
    - III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
    *I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki - jeden ❄
    - I criotransfer 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch - udany -> poronienie zatrzymane 28.10.2021 (8tc-11tc)
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5744 7053

    Wysłany: 29 marca 2018, 11:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kate :*

    Trzymaj się Kargo :*** tulę mocno :*

    Kargo31 lubi tę wiadomość

    laUgp2.png
    3️⃣ IMSI Gameta 2021: 6 blastek! ❄❄❄❄❄❄ 🍍
    2️⃣ ICSI Oviklinika 2021: 1 blastka 3.2.3 ❌
    1️⃣ IVF/ICSI nOvum 2019: 3 trzydniowce❌
    🧪2x IUI 2018 ❌
    AMH 2.7 - stan zapalny endometrium wyleczony, endometrium prereceptywne, KIR Bx, alloMLR 33,9%
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 marca 2018, 11:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bociuś powodzenia :*

  • Kargo31 Autorytet
    Postów: 1613 1112

    Wysłany: 29 marca 2018, 11:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dziewczyny, ja bym pisała skargi na Waszym miejscu do tych wszystkich lab. To nie jest poważne, strata kasy, czasu, kilka razy trzeba się kłuć i jeszcze zwalniać z pracy albo brać urlop. Ja bym w skardze napisała, że straciłyście urlop (nawet jak nie musiałyście go brać ;) )

    Bocianiątko powodzenia!! No i trzymam kciuki za te pobrania krwi! <3

    *58cs (1 cykl po poronieniu) o pierwszego Maluszka (start marzec 2017)
    *iui x 3 - nieudane
    - I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
    - II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
    - III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
    *I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki - jeden ❄
    - I criotransfer 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch - udany -> poronienie zatrzymane 28.10.2021 (8tc-11tc)
  • Mala90 Przyjaciółka
    Postów: 91 115

    Wysłany: 29 marca 2018, 12:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka wrote:
    Wczoraj pisałaś że Ci "wyszedł ovulak" a dziś piszesz że wczoraj miałaś slabą kreskę ... to jak wkońcu ?

    No bo wyszla kreska wczoraj, slabsza niz kontrolna ale pomyslalam ze tak jest ok bo moze sie zaczyna owulka ale zakladalam ze jesli tak to dzisiaj juz beda obie porownywalnej grubosci a nadal jest tak samo i troche zglupialam :)

    7 cs,
    Grudzien 2017 - poronienie 6tc
    Euthyrox 50
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 29 marca 2018, 12:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bociuś mam nadzieję że zabrałaś ze sobą dużo buraków żeby nadrabiać niedobory krwi ;)

    Kargo przetrwacie to <3 teraz taki okres że wszyscy mają muchy w nosie, wyjdzie słońce to i nastawienie się zmieni :*

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 marca 2018, 12:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane tak na szybko. Wracamy już z Rodzinką. Wszystkie Bąbelki dotrwaly do blastki. Mam w brzuszku zarodkusia klasy AA z podłożem embryoglue. Wszystko szybciutko i bezboleśnie. Za 12 dni mam robić test z krwi. To będą najgorsze dni jeśli chodzi o oczekiwanie w moim życiu.

    Wrócę do domu to Was nadrobie ❤ dziękuję za wsparcie. Jesteście nieocenione!!

    Meśka, summer86, Jeżowa, Malgonia, reset, nowa na dzielni, MOJE, Kargo31, Bajkaaa, never_lose_hope, MamaFabianka, Minie Black, CzeresniowaMama, Diamond92, Anaaa90, Paulina_2603, Kaczorka, lamka, frezyjciada, agulineczka, Millvaa, Siwulec, ANkaG, olik321, KateHawke, moyeu, Bocianiątko, blue00, nenusia, Lena21, Angelika83, Emilkap11, MaryAnn, gilmoregirl, Rucola, Achia, innamorata88, Flowwer, Czrna 81, Cabrera, KateKum, Lunaris, Sanka, Madżka89, Morusek lubią tę wiadomość

  • summer86 Autorytet
    Postów: 8569 7932

    Wysłany: 29 marca 2018, 12:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia, cudowne wieści! dbaj teraz o siebie i o zarodkusia :)
    Super, że wszystkie bąble dotrwały.

    Frelcia lubi tę wiadomość

    3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Jedna_z_Wielu Autorytet
    Postów: 2242 1573

    Wysłany: 29 marca 2018, 12:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Frelcia, Bociek, Yose kciuki!!!!
    Dziś to jest wasz dzień!!
    Jedna z wielu czy Ty czasem dziś nie sikasz?

    Kochana dziękuję za pamięć, ale termin @ mam na 02.04 i po za tym brak owulki w tym miesiącu. Życie mi pomogło podjąć taką a nie inną decyzję.
    Ciężko będzie odmienić myślenie....

    Dzień dobry wszystkim :*

    Awaria netu to nie dla mnie :/

    Powodzenia Wam życzę i trzymam za łapki <3

    Mesia tule ogromnie mocno!!!!!

    Meśka lubi tę wiadomość

    wallbash.gifdown.gif

    Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
    Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu <3
    Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.


    Starania o drugie- od: Styczeń 2015 r.
    5cb. 😪 Kłopoty ze skaczącym tsh(grudzień 5,5),wysoka prolaktyna.
    Od końca wakacji klinika - zalecone badania, z wyników póki co - obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero
    😪

    Glukoza:
    na czczo 5,10 mmol/l
    godzina po 8,57 mmol/
    dwie godziny po 5,54 mmol/l

    Insulina:
    na czczo 7,87 uU/ml
    godzina po 71,5 uU/ml
    dwie godziny po 33,6uU/ml

    ???
‹‹ 319 320 321 322 323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ