MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Millvaa wrote:Frelcia, trzymam kciuki
Hope, ja też tak miałam, najlepsze, że moja ciąża trwała 1 dzień i nie uruchomiłam żadnego kalendarza ciąży, nie byłam na fioletowej stronie. No i tak samo to rozwiązali - dali mi pół roku za darmo. -
Siwulec wrote:Frelcia Wspaniałe wieści
Lunaris Beta jak marzenie
Cieszę się razem z Wami :* :*
Millvaa trzymam jutro kciuki za dobre wieści :*
no i Moje piękny avatarekMalgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris ❤ piękna beta! Gratulacje!
Izus jak ja miałam torbiel to czekałam aż się wchłonie ale w sumie nie powinna kolidowac ze staraniami.
Lunka u mnie w klinice jak robią badania to zawsze przez diagnostykę. Miałam ichbjuz sporo i na cito i zawsze bylo ok...nie wiem co to za jazdy niefajne i Was są..Ale tez bym skargę pisała:/Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia super zarodeczki ładnie sie rozwijały i sa blastkami. To teraz trzymam kciuki za malucha
Lunaris beta super. Kciuki mocne za przyrost
Frelcia, Lunaris lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Dziewczyny piszę na szybko spod biurka. Beta rowniutkie 300! Uff. Pozdrawiam i poczytam jak wrócę z pracy! (albo po południu jak będzie luzniej)
Lunaris lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malgonia dziekuje wlasnie o to mi chodzilo bo pierwszy miesiac zaczelam z testami i troche nie do konca bylo to dla mnie jasne. Skoro nie ma pewnosci to jednak wybiore sie dzisiaj do gina na monitoring tak jak w zeszlym miesiacu zeby wiedziec na 100%.
Temperatury nie mierze bo sledzilam losy dziewczyn starajacych sie z rocznika90 i widzialam jak sie czasem schizowaly niepotrzebnie.
Sluz wyglada mi sie plodny, od poczatku cyklu biore olej z wiesiolka i zaczelismy w tym cyklu stosowac Conceive
Szyjke dopiero ucze sie badac wiec ciezko stwierdzic.Malgonia lubi tę wiadomość
7 cs,
Grudzien 2017 - poronienie 6tc
Euthyrox 50
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:A pamiętacie kiedy KateHawke robiła? Bo coś mi się kojarzy, że jakoś dość wcześnie i wyszła beta
Kaśka dasz radę, trzymamy kciuki!lamka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Ale dla kliniki i tak trzeba zrobić wtedy kiedy oni sobie zażyczą.
I tak będę sikac 14 dni od ovitrelle:D
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;