MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
olik321 wrote:IzaP dziękujemy za misie!!! Przecudowne są polecam dziewczyny!!!
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania od: Styczeń 2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olik321 wrote:IzaP dziękujemy za misie!!! Przecudowne są polecam dziewczyny!!!
Bardzo się cieszę, że Wam się podobają ♥️ miód na moje oczy, bo nie uszy !Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Lunariś ogromne gratulacje!!!
Frelcia ogromnie się ciesze, ze wszystko poszło szybko i bezbolesnie, beta za 12 dni to już formalność przy takich zarodkach
Bociuś tzrymaj się tam i pisz na bierząco co u Ciebie bidulko :*
Yose czekam na relację z warsztatów!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 17:03
Frelcia, Lunaris lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Frelcia cieszę się, że wszystko się udało. W dalszym ciągu mocno zaciskam kciuki za Twoje maleństwo
jestem przekonana, że za 12 dni będziemy polewać się szampanem - bezalkoholowym oczywiście
Lunaris piękna betagratuluję oficjalnie !
Mi dziś smutno. Myślałam, że dołączę z pozytywnym testem i urodzę mężowi prezent na 35 urodziny bo akurat data porodu byłaby bardzo zbliżona do daty urodzin mojego G-mana. Tylko 2 dni różnicy to bym się sprężyła, żeby urodzić 7 a nie 9a tu biel, zero evapów, zero zalanych testów, zero złudzeń. Ehhh życie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 16:27
Frelcia, Lunaris lubią tę wiadomość
Sebek - 2010
Starania od I 2016
18.08.2016 - zaśniad całkowity:(
V 2019 IVF - 😭
III 2020 😭
Czekam na cud..
HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu) -
Jedna_z_Wielu wrote:Jakie, jakie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86885a6b9505.jpglamka, KateHawke, KateKum, Frelcia, Czrna 81, Jedna_z_Wielu, MamaFabianka, blue00, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Hania prog większy niż 15 ng świadczy o tym, że ovulka była. Z tą prolaktyną to różnie. Słyszałam, że powinna być w połowie normy czyli np. w moim labo jakieś 11-12. Natomiast wiem, że nawet jak dziewczyny mają w górnej granicy a owulacja jest to lekarze nie chcą dawać nic na zbicie.Sebek - 2010
Starania od I 2016
V 2019 IVF - 😭
III 2020 😭
Czekam na cud..
nick nieaktualny
-
Kinga przykro mi bardzo:( ta chwila gdy patrzy sie na ten biały test jest straszna, to rozczarowanie ktore wtedy sie czuje
Przytulam Cie mocno :*19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyIza jakie cudne misie!
Coś mi się obiło o uszy, że szyjesz, a tu takie cudeńka!!
Ja odkopałam swoją maszynę do szycia i w zeszłym tygodniu uszyłam kocyk z minky dla nowonarodzonej córeczki mojej przyjaciółki, popłakała się jak jej to wręczyłam, to dopiero miód na oczy!!
Takie własnoręcznie uszykowane prezenty chyba są najlepsze
Aż się Wam pochwalę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c38a6775b6c5.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/11ea51809bb6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 16:49
olik321, Meśka, KateHawke, Kingulla, nenusia, Jeżowa, Frelcia, Kaczorka, Izape_91, Bajkaaa, Malgonia, Flowwer, Czrna 81, blue00, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Hania ja niby też mam owulację a prog tylko raz miałam wyższy niż 13,5. Lekarz zasugerował mi coś takiego jak LUF. Te Twoje 8-11 to trochę mało, może trzeba włączyć jakieś leki na podniesienie - duphaston czy luteinę.Sebek - 2010
Starania od I 2016
V 2019 IVF - 😭
III 2020 😭
Czekam na cud..
Kingulla a może sobie jeszcze powkręcamy, co? Ja też prawdopodobnie 11 dpo
Ja mam stosunkowo niski prog, bo tak 12-14 ale owu mam niby zawsze
Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20
Marzec 19 - strata, 10 tc
24.07 - || kreseczki 💕
25.07 - beta 22 | prog 12,5
29.07 - beta 296,5!| prog 22
10.08 - serduszko +
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
A w ogóle tak się zastanawiam, ja rozumiem że gin nie chce mi dawać nic na stymulacje cyklu żeby mi nie nadwyrężać AMH, ale chyba coś na samo podbicie progu mogłabym dostać, co? Kurcze ja przez ten cały okres starań nie dostałam ani jednego leku ani supla ;P, no mogłabym się czymś chociaż odrobinę chyba wspomóc? Co myślicie?
Muszę iść do tego nowego gina się skonsultować, tylko czekam cały czas na to głupie badanie nasienia, żeby z jakimś kompletem iść wreszcie.Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20
Marzec 19 - strata, 10 tc
24.07 - || kreseczki 💕
25.07 - beta 22 | prog 12,5
29.07 - beta 296,5!| prog 22
10.08 - serduszko +
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań