MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylamka wrote:
Minie działaj daj znać jak jutro po wizycie.
Jak wrócę od dr S. i znajdę gdzieś jagnięcinę (nie wiecie gdzie? Bo sobie wymyśliłam na swieta) to wszystko Wam opisze!
-
Cześć kobitki
Miałam dziś straszny dzień, w pracy urwanie dupy,bo już nawet nie głowy, nerwowa atmosfera, fatalne samopoczucie... Ale jak zobaczyłam trzysetkę u Lunaris to pyszczek sam się uśmiechnął! Po prostu odruch bezwarunkowy Kochana STRASZNIE się cieszę! A co złego usłyszałaś w pracy?
Frelcia jak się czujesz w dwupaku? Kurczę,długo te 12 dni. Cierpliwości życzę
Bociek pewnie Ci już dawno w brzuchu burczy. Kolacja po 16stej... Kto to wymyślił?!
Jedna "przerwa" podoba mi się o WIELE bardziej niż "koniec"Lunaris lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Iza, piękna spódnica! Mój ulubiony kolor30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Dowiedziałam się, ze mama po badaniu piersi jest pilnie skierowana na onkologię na świętach, kur*wa . Sory dziewczyny ale wszystkiego mi się odechciało, będę zaglądać ale póki co idę do czarnej nory się martwić2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Bocianiątko wrote:W towarzystwie... I to na 5 osobowej sali...
Lamcia hmm ciekawe- kiedy miałaś OM i owu? u mnie 5.03 i 14/15.03 moze to od tego zależy? i tak prujemy się razem
Czrna nie pytaj.... poszłam na betę u siebie w szpitalu bo chciałam powtórzyć po 48h w tym samym lab. Mówię w okienku że za badanie chcę zapłacić a baba drze się na cały hol (rejestracja na przeciwko wejścia, portierni, poradni spec. i automatu do rejestracji czasu pracy -wszyscy tam chodzą) "jakie badanie Pani robi? HCG?" na to wyskoczyła z za rogu moja koleżanka i oddziałowa rejestracji że " O a po co Ci takie badanie? Ty dzieci planujesz?" Mówię im że cicho to jeszcze nic pewnego itp. nie chcę żeby ktoś się dowiedział... a ta p.....iiiip! oddziałowa do mnie że właśnie że ona powie u mnie na oddziale! ja do niej że ochrona danych a ta do mnie że jej to nie dotyczy, powie mojej oddziałowej... nie wiem po co ciężarną wk...wia!
Zrobiło mi się mega przykro. W laboratorium też połowa wyskoczyła na korytarz przy odbiorze wyników że jak to ja (bez męża) w ciąży znowu jestem? i komentarze na całe piętro... Co mnie podkusiło żeby to sprawdzać na własnym podwórku????????????? teraz muszę szybko po świętach powiedzieć oddziałowej zanim się dowie od kogoś życzliwego a rodzina to pewnie z FB się dowie. Zwalili mi pierwszy dzień oficjalnej ciąży -
nowa na dzielni wrote:Dowiedziałam się, ze mama po badaniu piersi jest pilnie skierowana na onkologię na świętach, kur*wa . Sory dziewczyny ale wszystkiego mi się odechciało, będę zaglądać ale póki co idę do czarnej nory się martwić
Lunaris lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Hania34 wrote:Minnie zakładam, że mały ci dokuczył stąd twój cięty język.
Wesołych świąt ci życzę. A owu miałam w 14dc więc jestem 9dni po owuMinie Black, Meśka lubią tę wiadomość
-
Nowa szybka diagnoza -łatwiejsze leczenie, mniej powikłań. Trzymam kciuki za mamę!
-
Lunaris chyba kurde powinnam Cię przeprosić że zapytałam Mega niefajna sytuacja. Totalny brak empatii żeby tak z pełną premedytacją wku**iać ciężarną Ale pociesz się kochana że niebawem przejdziesz na L4 i te babsztyle znikną Ci z oczu na dłuuugi czas! Żeby tylko przez to nie zepsuły Ci niespodzianki dla Ciastka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 22:10
Czarna81
22 cs. -
Czrna Daj spokój, chyba miałam przedsmak informowania wszystkich... przynajmniej już mi nie straszna informacja dla mojej Mamci mam nadzieję, że jak jutro pójdę do pracy to połowa szpitala nie będzie już wiedziała Jak bym była świnią to bym jutro L4 rzuciła ale święta będą -mam dzień w niedzielę , nie będę chamówy odstawiać innym. Wytrzymam do następnego piątku.
Uciekam spać! Rano znowu robota czeka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 22:19
-
nick nieaktualnyVeles, Haniu, to jest cięty język? Udzielasz się tylko w tym wątku, nie Prowadzisz kalendarza, a żadna z nas licencji wróżki nie posiada.
Prawidłowo sformułowane pytanie brzmialoby: jestem 9 dpo, jest sens badać proga?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 22:25
-
Lunaris połowa małżeństw (albo i więcej) się rozpada, więc takie gadanie o ciąży bez ślubu to może byłoby na miejscu jakieś 100lat temu Jesteście że sobą z Ciastkiem,kochacie się, niebawem pojawi się owoc tej miłości A jeśli się to komuś nie podoba to ch*j mu w d**pę! Głupie docinki ucinaj tekstem że lekarz nie kazał Ci się denerwować
nowa na dzielni, KateHawke, Bajkaaa, Meśka, Jedna_z_Wielu, Emiilka, nenusia, lamka, Malgonia, KateKum, Koteczka82, Morusek lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyLunaris, jak się okaże, że położne i labo się wyglądały i zdecydujesz pracować w święta to ich zaskarż, że mimo wiedzy pozwolili ciężarnej pracować, reset popraw mnie jeśli się mylę
A jeśli chodzi o "nieslubne dzieci, to ja nie mam nic przeciwko. Sama brałam ślub w dn 1 urodzin synka. Multiimpreza!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 22:24
Czrna 81, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Kingulla, że się tak podepnę do tego, co Małgonia napisała. Poziom proga może być zaburzony przy wysokim TSH lub prolaktynie. Masz pobadane?
Nika tsh mam ok, usg tarczycy piękne. Prolaktynę leczę bromergonem i zeszła już do 16 ale prog dalej marny.
Miałam zaśniad całkowity, a z tego co wyczytałam to zapłodniona zostaje wtedy komórka bez materiału genetycznego = słaba jakościowo komórka. Tylko nie bardzo wiem jak polepszyć jej jakość. Coś doktorek mówił o stymulacji i na mówieniu się skończyło. Może rzeczywiście dorzucę sobie Q10.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
nowa na dzielni wrote:Iza, Kingula, a sikacie coś jeszcze? Ja jakbym miała jeszcze tanie testy z Allegro to bym sikała na potęgę ale ze nie mam to póki co nie mam już motywacji iść po kolejny test poczekam już do @
Mam Bobusia, siknę chyba w sobotę2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙