MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przeczytałam wszystko:
Dziewczynom po usg gratuluję !
Lunaris baby są okropone w tych kwestiach. Zlej je i tyle.
Nowa przykro mi, ale tak jak ktoś wspominał - im szybciej wykryte i leczone tym pewniejsze wyjście z choroby. Trzymaj się kochana :*
Idę spać, jestem jakaś zmęczona. Dobrej nocy wszystkim !
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
nick nieaktualnynowa_na_dzielni ściskam Cię mocno, mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy.. Bądź silna dla mamy!!
Lunaris jeśli zechcesz to uszyję Ci taki kocyk Przyda się dla dzidzi
A sytuacja w pracy kicha naprawdę, mogą to rozgadać? A tajemnica lekarska? Ochrona danych? Boziu, w szoku jestem!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 23:19
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Czarna już pisałam, ale się powtórzę : Kocham cię Zmieniłam specjalnie z Twojego względu bo wiem, że żadnych argumentów na temat końca nie przyjmujesz :p
Lunaris brak słów.... Oby szybko zleciało do l4 i zobaczą czy warto tak robić. I przyczepiam się do wypowiedzi Czarnej (nie gniewaj się Czarna :* ).
Całusy dziewczyny :*
W sprawie uszycia czegoś wchodzi w grę, abym i ja się zalapala?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 23:43
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Dip88 wrote:Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki. Jestem 5 dpo i dziś cały dzień zalewa mnie kremowy sluz, wprost tonę czy możliwe że to po wiesiolku? Zaczęłam brać w tym cyklu i odrazu zauważyłam poprawę, ale po owu wszystko było jak zawsze do dziś. Wcześniej tak nie miałam. Co myślicie?
Dip a bierzesz ciagle wiesiolka czy odstawilas juz po owulacji?7 cs,
Grudzien 2017 - poronienie 6tc
Euthyrox 50
-
Mała masz błąd w stopce bo napisałaś, że poronienie grudzień 2018
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 23:51
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
nick nieaktualny
-
Sylwia wyślę zaproszenie
never_lose_hope lubi tę wiadomość
-
Lunaris to faktycznie nie mila sytuacja ciebie spotkała, co to znaczy ze ktoś będzie za ciebie mówił komuś? I to wscibstwo, nie cierpię tego..ja zawsze wolałam robić betę nie w robocie zeby nie bylo zaraz gadania typu po co, na co, a co e ciąży jesteś. To jest twoja prywatna sprawa. Mam nadzieje ze nie powtórzy sie juz u ciebie taka sytuacja. Z drugiej strony plac to bo zaraz idziesz na l4.
Bociek to teraz masz Kilka badan i za miesiąc znów tak? Mam nadzieje ze wyjdą dobre wyniki
gratuluję pozytywnych wizyt i wynikówMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nowa przykro mi:( miałam ostatnio mame wszpitalu i wiem jaki e to bolesne, zwłaszcza w święta. Obyszystko było dobrze. Zdrówka dla mamy. Jeśli chodzi o szycie to jak najbardziej:) zawsze i chętnie!
Lunaris głupie babsko... ludzie są bezczelni. Mam nadzieję że odpuścisz zamartwianie się, szkoda nerwów w Twoim stanie.
U mnie temperatura odbiła w 12 dpo,ale to może f dlatego że wstałam na siku ok 2 godziny temu. Czekam do jutra jak to będzie wyglądało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 06:25
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Dzień dobry dziewczyny
Życzę wam dobrego dnia i trzymam kciuki by w tej końcówce miesiąca jeszcze jakich mały kurczaczek się nam pokazał tu na forum
A tymczasem jeśli któraś ma ochotę to wysyłam trochę wiruskow
*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&
*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&Meśka, Izape_91, Czrna 81, Jedna_z_Wielu, Koteczka82, problemik, Morusek lubią tę wiadomość
-
Ja potrzebuje wirusow ale na @. Cala noc mialam takie bole brzucha i plecow jak na poczatku porodu. Poszlam zalozyc pieluche zeby mnie w nocy nie zalalo a tu cisza rano ani kropli.
Niech juz przyjdzie i sie nie zneca19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Bajka, spakuję sobie trochę na 1.04. Potem będę się w nich tarzać.
Iza, mi też odbiła, ale ja mam w tym miesiącu istne Karpaty, więc po każdym spadku tempka odbija.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2191d39a502b.png
Goopi jakiś ten mój wykresIzape_91, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Może ja poprostu jestem zmiennocieplna? Prwnie to dlatego mój organizm nie może mieć stałej temperatury przez 2 dni z rzędu
Izape_91, never_lose_hope lubią tę wiadomość
-
Staraczka a w ciążowym cyklu jak miałaś?
Mi tempka spadła było 37,06 a po 20 min leżenia 36,98 więc idzie zło.
Dobra lecę do pracy kochane :*Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyCześć Kochane:* kto dziś siurla:)
Uciekło mi pół posta
Lamcia jak się czujesz?
Nowa mam nadzieję że szybka diagnoza pozwoli też szybko Twojej mamie wyzdrowieć. Zdrówka! Trzymaj się mocno :*
Dzisiaj u mnie w końcu słońce wyszło. Można spać dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 07:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Kochane, witajcie (sikajcie?),
Nowa trzymam kciuki za Twoją mamusię, na pewno wszystko będzie dobrze.
Lunaris ale bym się wkur**ła na te baby okropne. Owu miałam tak jak Ty 14-15, a OM jeszcze w lutym, ale robiąc suwak wpisałam 6.12 jako datę porodu tak jak mi wychodzi z owulacji
Idę dzisiaj na proga i tsh i do pracy zanieść zwolnienia. Trochę się boję reakcji. -
nick nieaktualny