Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6093bf3b9eec.jpg
Nadal nie dowierzam,wiec zrobilam 3 tym razem Facelle. Przepraszam,ze Was spamuje ale nie moge dojsc dzisiaj do siebieIrvine90, Niecierpliwa..., Sasanka55, APrzybylska, buba123, cukrzyk1991, szona, Beti82, Malgonia, Magduullina, Ochmanka, Nuch, Olga_89, MonikA_89!, Kaczorka, Szczesliwa_mamusia, moni05, agge, nuśka91, moyeu lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Dziewczyny, ależ ciężko tu nadrobić! Gratuluję wszystkim kreseczek i przytulam te z bielą wkrótce uda się nam wszystkim!
Ja coraz bardziej mam ochotę jutro siknąć. To będzie 12 dpo. Myślę, że się nie udało, ale nadzieja jest zawsze... tym bardziej, że właśnie w pracy odwiedziła nas koleżanka, która jakiś czas temu poroniła, a 3 miesiące później była już w ciąży. Teraz wpadła pokazać już ponad rocznego, zdrowego i pięknego dzidziusia... może to znak, że mam jutro testować?Sasanka55, Malinaa90, Ochmanka, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra. Zlapalam lte. Pinka nie mam z 3 rano,bo moj syn go rozpracowal,ze nic nue widac. A ten jest z 11, o czulosci 25
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dfaefe3f02fa.jpg
APrzybylska, Niecierpliwa..., buba123, Sasanka55, cukrzyk1991, Irvine90, szona, Beti82, Malgonia, Magduullina, Iseko, Malinaa90, Ochmanka, 5ylwian, Olga_89, MonikA_89!, Kaczorka, moni05, agge, Angelika1313, Ania_85_, nuśka91, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIrvine90 wrote:Dziewczyny, ależ ciężko tu nadrobić! Gratuluję wszystkim kreseczek i przytulam te z bielą wkrótce uda się nam wszystkim!
Ja coraz bardziej mam ochotę jutro siknąć. To będzie 12 dpo. Myślę, że się nie udało, ale nadzieja jest zawsze... tym bardziej, że właśnie w pracy odwiedziła nas koleżanka, która jakiś czas temu poroniła, a 3 miesiące później była już w ciąży. Teraz wpadła pokazać już ponad rocznego, zdrowego i pięknego dzidziusia... może to znak, że mam jutro testować?
12 dpo można się pokusićIrvine90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
5ylawian jest kreska i bedzie uwierz będziesz mamusią
Szczęśliwa Mamusia u Ciebie tez ładnie widaćSzczesliwa_mamusia, 5ylwian, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzona, Magdullina, wierzymy dalej! Juz jestem z tym nudna do porzygu, a Wy wciaz swoje Co ma byc w marcu? No? Znacie odpowiedz
5ylwian, SzczesliwaMamusia
Irvine, siusiaj jutro smialo i tez uczyn wtorek lepszym dniem :* Hormony na pewno jeszcze Ci sprzyjaja, no i ten nasz marzec...Szczesliwa_mamusia, Irvine90, 5ylwian, szona, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szona wrote:To ja razem z Tobą bojkotuję Nordy! Przykro mi bardzo Mnie już nic nie boli i jestem przekonana, że jutro również stworzę negatywa. Ale w marcu zajdziemy w ciążę i w otoczeniu pierogów z kapustą i grzybami będziemy jechały na porodówki ;*
szona, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Irvine- nie myśl negatywnie. Ale ja w sumkw tez nie wierzę, ze sie udało. Boje sie isc na bete i zobaczyc wynik <0.1
-
Sasanka55 wrote:Niecierpliwa, tule mocno :* 🦄 i o, prosze jednorozca na pocieszenie On bedzie straznikiem Twojego humoru i cyklu. Jak jeszcze raz znajdziesz sie w takiej sytuacji, pamietaj, ze jednorozec pilnuje, bys jeszcze przed Gwiazdka tulila swoje malenstwo :*
Beti, no nie ale moze za wczesnie jeszcze? Powiedz, ze za wczesnie...
Pauliska, piekne Jeszcze troche i pokoj dla dziecka naszymi testami bedziemy mogly wytapetowac
Szona, wtorek juz jutroooo Bardzo dobrze, dawkujmy odpowiednio marcowe szczescie. Dzis bylo sporo dobrych wiadomosci, wiec reszte zostawmy sobie na jutro Beti, mam nadzieje, ze i Ty to "slyszysz"
Iseko, od lipca widzialam ja moze ze 4 razy i to mi naprawde starcza... M.probuje ja tlumaczyc, ze to dobra kobieta, tylko zagubiona i zazdrosna, no i ze tak naprawde to mnie kocha -
nick nieaktualny
-
Pauliśka wrote:Beti a który to dpo? Może jeszcze nie wszystko stracone?
A mnie boli brzuch i mnie to martwi...niby wiem, że może tak być, bolało mnie i w poprzedniej ciąży ale jakoś tak się martwię... -
Szczesliwa_mamusia wrote:No ja jestem w szoku. Do @ jeszcze 3 dni. A tu test o czulosci 25 ,nie z 1 siuskow wychodzi po 2min
I to pokazuje, ze nie ma co liczyć dni do owulacji, tylko kochać się z partnerem jakby jutra miało nie być Piękna krecha, beta to będzie formalność
Szczesliwa_mamusia, Sasanka55, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:Iseko, od lipca widzialam ja moze ze 4 razy i to mi naprawde starcza... M.probuje ja tlumaczyc, ze to dobra kobieta, tylko zagubiona i zazdrosna, no i ze tak naprawde to mnie kocha
Jak zazdrosna to nie taka dobra dobrze, że mój przejrzałam oczy i swojej ie tłumaczy bo jakby mi powiedział że to zagubiona kobieta to bym go wysmiala Ahh te teściowe ja już nie mogę się doczekać kiedy się wyprowadzi y od teściów, bo czuję że jeszcze trochę i któraś z nas polegnie
Beti przykro mi że jednak Nord Cię oszukał
A ja właśnie myślę jakie testy zamówić, bo mi dwa ostatnie zostały, a tu zaraz pora testowaniaSasanka55, Beti82 lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
nick nieaktualnyszona wrote:I to pokazuje, ze nie ma co liczyć dni do owulacji, tylko kochać się z partnerem jakby jutra miało nie być Piękna krecha, beta to będzie formalność
Sasanka55, szona, Iseko, Ochmanka, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Sasanka, co za wstrętna baba z tej Twojej teściowej! Współczuję!
Moja jest trochę wioskowa, ale za to nie wtrąca się do niczego, więc mamy luz. Jedyne, co głupiego zrobiła, to gdy ogłosiliśmy, że bierzemy ślub cywilny, to ta - zamiast się ucieszyć - powiedziała, że dla niej taki ślub się nie liczy. No ale jakoś to przeżyła, na weselu wszyscy się fajnie bawili i tematu o ślubie kościelnym już nie było.
Szczęśliwa mamusia, pięknie, pięknie! 😍2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Mam nadzieję My mielismy maly maraton. Co prawda nie czekalam specjalnie na ovu,ale seks byl od 10dc do 14dc,codziennie. No i powiedzialam,ze to ostatni cykl. Potem czekam na doktora. A tu jeszcze sie okazuje,ze po drodze, bede musiała isc do innego
My tez od 10 do 14 codziennie. I wcześniej jeszcze ze 3 razy. Ehhhhh tyle roboty byle nie na marne
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
A ja siedzę jak głupia w pracy i uśmiecham się do telefonu😊 bardzo mnie cieszą Wasze kreseczki👶
Pamiętam jak chyba w grudniu Malgonia napisała że 80% z nas będzie w ciąży do Wielkanocy.
Malgonia miałaś rację😙
a święta dopiero za ponad miesiąc 😃😃💓💓
Malgonia, Sasanka55, Angelika1313 lubią tę wiadomość