Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Młodaa96 wrote:
Z tą betą to ciężko bo mieszkam za granicą i nie ma tak łatwo jak w Polsce. Tak samo z lekarzem zapisują dopiero w 12 tg ciąży na wizyteStaś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Młodaa96 wrote:Muszę się Wam pochwalić dziewczyny bo nie wytrzymam. Pierwszy cykl starań i poszło.. 2 kreseczki i to wyraźne. Pojawiła się od razu. Byłam cierpliwa i czekałam do dnia @ ale chyba wpadłam w lekka panikę i zamiast się cieszyć to ja się teraz stresuje..
Gratulacje!!!! -
Cześć dziewczyny w marcu!
Życzę wszystkim powodzenia, aby się ta pierwsza strona zapełniła serduszkami
A ja rozsyłam wiruski %$$&+=%/"*#@(=+&$#&&%:"*/%+&$#$
Oczywiście zostaje z Wami, bo gdzie miałabym byćSasanka55, Angelika1313, Nuch, szona, moni05, Arashe, Ania_85_, Szczesliwa_mamusia, MonikA_89!, agge lubią tę wiadomość
-
agge wrote:Dziewczyny które noszą opaskę - czy w nocy muszę mieć włączony internet?
-
nick nieaktualnynuśka91 wrote:Cześć dziewczyny w marcu!
Życzę wszystkim powodzenia, aby się ta pierwsza strona zapełniła serduszkami
A ja rozsyłam wiruski %$$&+=%/"*#@(=+&$#&&%:"*/%+&$#$
Oczywiście zostaje z Wami, bo gdzie miałabym być
Dziekujemy :* A dla Ciebie standardowo kolejnych nudnych miesiecy w ciazy Dobrze, ze jestes, bo inaczej sila musialybysmy Cie tu sciagac
U mnie 12dpo. Chcialabym napisac, ze Nordzik cos pokazuje, ale niet. @ w poniedzialek, jest szansa, choc trace nadzieje. Tak czy inaczej, to byl udany cykl- super progesteron, duuuzo seksu, no i znaleziona przyczyna poronien (a na pewno jedna z...). Jest dobrze Milego weekendu
EDIT: powiem Wam, ze jednak przemyslalam sprawe i jestem wkurzona Bywa, ze gdy ktos da Ci palec, chcesz wziac cala reke i ja tez chce! Skoro inne dobre rzeczy przytrafily mi sie w tym cyklu, to i ta nie mogla? Jeszcze maz mi wczoraj gadal, ze od kilku dni wierzy w moja ciaze, bo mimo wkurzenia i krzykow, bardzo promienieje. Moze by tak nie mowil, gdyby wiedzial, ile kosztowal nowy krem, ale tak czy inaczej bedzie zawiedziony bardziej niz ja... Zaraz lece do labo i hematologa. Trzasne tez bete, ktora rozwieje watpliwosciWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 06:34
Irvine90, Malgonia, Nuch, Angelika1313, szona, Malinowa91, moni05, Tele...79, Szczesliwa_mamusia, MonikA_89!, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marczelinka rok staran to w sam raz by zaczac powaznie sie diagnozowac. No chyba, ze chcesz tak sie bujak jeszcze niewiadomo ile i leczenie zaczynac u psychologa. Niech sie maz ogarnie, bo badanie nasienia nie boli.
Szona owulacja jest po piku wiec moze byc i dzis... choc u Ciebie ten pik to taki malo zdecydowany.
Sasaneczko kciuki za badania.
Mnie dzis malz zabiera na randke do lodzi. Maja tam przepyszny ramen i najlepsze lody pistacjowe jakie jadlam. Buziaki zatem i pewnie zajrze wieczorem :*Sasanka55, Nuch, Malinowa91, moni05, Tele...79, Arashe, Ania_85_, Kaczorka, MonikA_89!, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Marczelinka rok staran to w sam raz by zaczac powaznie sie diagnozowac. No chyba, ze chcesz tak sie bujak jeszcze niewiadomo ile i leczenie zaczynac u psychologa. Niech sie maz ogarnie, bo badanie nasienia nie boli.
Szona owulacja jest po piku wiec moze byc i dzis... choc u Ciebie ten pik to taki malo zdecydowany.
Sasaneczko kciuki za badania.
Mnie dzis malz zabiera na randke do lodzi. Maja tam przepyszny ramen i najlepsze lody pistacjowe jakie jadlam. Buziaki zatem i pewnie zajrze wieczorem :*
Wiem wiem, ale obserwując też inne objawy myśle, ze pik był 11 dc i był na tyle mocny, że utrzymał się poziom LH przez kolejne dni. Będzie co będzie Maz już rozłożony przez chorobę, ja z migreną, seksu więcej w najbliższych dniach nie będzie
-
Dziewczyny, jestem przerażona. Obudził mnie dziś w nocy silny ból podbrzusza. Miałam problem ze zrobieniem siku choc pęcherz był pełny, do tego mdłości ... Brzuch bolał tak, że nie mogłam się wyprostować i w ciągu 5 minut byłam cała mokra od potu. Wszystko trwało może 20 minut, potem udało mi się zasnąć.
Przy poronieniu CP miałam podobne objawy, tyle że jeszcze krew sie ze mnie lała i wszystko trwało dłużej...
Teraz jest już niby czuje się ok, ale nie wiem co o tym myśleć. Boje sie, że to było poronienie i straciłam właśnie mojego kropka
Usg dopiero w środe, więc idę sprawdzić czy beta nadal rośnie. Później zadzwonie jeszcze do lekarza...1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Ef trzymam kciuki z całych sil, żebyś usłyszała dobre wieści
ef36 lubi tę wiadomość
-
ef36 wrote:Dziewczyny, jestem przerażona. Obudził mnie dziś w nocy silny ból podbrzusza. Miałam problem ze zrobieniem siku choc pęcherz był pełny, do tego mdłości ... Brzuch bolał tak, że nie mogłam się wyprostować i w ciągu 5 minut byłam cała mokra od potu. Wszystko trwało może 20 minut, potem udało mi się zasnąć.
Przy poronieniu CP miałam podobne objawy, tyle że jeszcze krew sie ze mnie lała i wszystko trwało dłużej...
Teraz jest już niby czuje się ok, ale nie wiem co o tym myśleć. Boje sie, że to było poronienie i straciłam właśnie mojego kropka
Usg dopiero w środe, więc idę sprawdzić czy beta nadal rośnie. Później zadzwonie jeszcze do lekarza...
eF kciuki ze wszystkich sił !!!!
ef36 lubi tę wiadomość
-
Ef, mam nadzieję, że to nic złego, takie bóle się zdarzają i zazwyczaj nic się nie dzieje, wszytko Ci się tam rozciąga, nie zakładaj złego scenariusza. Ja tak mam jak kichnę... Jakby mnie ktoś rozrywał, z 5 min dochodzę do siebie. Lub jak za szybko wstanę. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żebyś się uspokoiła.
ef36 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ef wszystko będzie dobrze.. Spokojnie.. Trzymam kciuki!
ef36 lubi tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
nick nieaktualnyEf, kochanie, ja i bez ciazy czasami tak mam, ze jak mega chce mi sie siku i dlugo wstrzymuje, to zaczynam odczuwac okropny bol, nie moge sie zalatwic i wlasnie wyprostowac. Z bobasem wszystko sie poteguje, bo dodatkowo macica sie rozciaga i nasila tego typu bole. Nie martw sie, mala, gdyby cos bylo nie tak, to pewnie nie przestaloby bolec, a na pewno nie na tyle, bys po 20 minutach zasnela :*
ef36, Angelika1313, moni05 lubią tę wiadomość
-
Ef może to właśnie od pęcherza. Nie martw się na zapas :*
Sasanka no liczę, że coś tam u Ciebie wykielkuje jeszcze na tym teście i na koniec marca to ty nam będziesz wrzucać zdjęcia malucha a nie kolejne testy
U mnie po wczorajszym monitoringu stwierdzonych pekniety pecherzyk, a ból brzucha prawdopodobnie od infekcji. Dostałam jakąś saszetek z antybiotykiem do wypicia i w sumie dziś jest trochę lepiej za to zaczyna się ból gardła i smary. Jak na 1-2 dpo to chyba rekord z objawami ciąży
ef36, Sasanka55 lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
18 dpt - 5718
21 dpt - 2,1 CRL - miga ❤ -
Dzięki dziewczyny, przestraszylam się nie tyle samego bólu co towarzyszącego mu potu. Rozmawialam z lekarzem, powiedzial ze trzeba podejrzec na usg i nie ma co robic bety. Może uda się dziś wieczorem, ma dac znac...
Jak cos się stalo to i tak nic nie poradze, więc staram się wyluzowac..
Ania_85_, moni05 lubią tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście