Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoni05 wrote:Olgaaaa ojeny kciuki choć to formalność
Sasanka, ale jakże w dobrą stronę ta "głupia" pomyłka :* ja się czuję jak na kacu, zamiast Ciebie
To jednak wole na siebie wziac tego kaca, zebys sie dobrze czula, Ty nasza Ciezaroweczko :*
Pomylka, czy nie, pewnie i tak dupa blada, ale juz smucic sie nie bede. Zaraz popatrze na mape i za tydzien wyciagne emka w jakies fajne miejsce. Przyda nam sie wycieczkamoni05 lubi tę wiadomość
-
Zdecydowanie mam nadzieję, że pogoda też dopisze. Bo teraz z tym kiepsko...
Sasanka55 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, pomóżcie, bo już nie wiem co robić.
Cykle mam 29-30 dni. Owulacja wystąpiła 9.02 (test owulacyjny pozytywny, kreska mocniejsza niż kontrolna). @ nie nadchodzi. Dziś 39 dzień cyklu. Ciążowe testy pokazują biel wizira.
W tamtym miesiącu, skończyłam kurację duphastonem na wyrównanie cykow. Brałam go ponad rok. Mój ginekolog powiedział, że już cykle powinny być podobne i się już unormować. Czy to możliwe, że od razu po odstawieniu Duphastonu tak się wszystko rozjechało? Czy może jednak coś jest na rzeczy? Nie wiem co robić..Staramy się...
7 cykl starań...
AMH 6,30 ng/ml
TSH 0,615 uIU/ml -
Magda_Lena0801 wrote:Dziewczyny, pomóżcie, bo już nie wiem co robić.
Cykle mam 29-30 dni. Owulacja wystąpiła 9.02 (test owulacyjny pozytywny, kreska mocniejsza niż kontrolna). @ nie nadchodzi. Dziś 39 dzień cyklu. Ciążowe testy pokazują biel wizira.
W tamtym miesiącu, skończyłam kurację duphastonem na wyrównanie cykow. Brałam go ponad rok. Mój ginekolog powiedział, że już cykle powinny być podobne i się już unormować. Czy to możliwe, że od razu po odstawieniu Duphastonu tak się wszystko rozjechało? Czy może jednak coś jest na rzeczy? Nie wiem co robić..Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda_Lena0801 wrote:Dziewczyny, pomóżcie, bo już nie wiem co robić.
W tamtym miesiącu, skończyłam kurację duphastonem na wyrównanie cykow. Brałam go ponad rok. Mój ginekolog powiedział, że już cykle powinny być podobne i się już unormować. Czy to możliwe, że od razu po odstawieniu Duphastonu tak się wszystko rozjechało? Czy może jednak coś jest na rzeczy? Nie wiem co robić..
A może miałas jakis stres, wiecej cwiczylas albo bylas na jakiejs diecie? Bo to tez moze przesuwac cykl -
Sasanka, ciążowo jestem -2,5 kg, więc dzisiaj, zainspirowana Tobą odczyniam festiwal pizzy w łóżku 3 różne mamy, a co!
Twoje zdrowie :*Sasanka55 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Szczesliwa_mamusia wrote:Idz na betę. Krew prawdę powie. A jak dalej bez miesiaczki,to do ginekologa.
A może miałas jakis stres, wiecej cwiczylas albo bylas na jakiejs diecie? Bo to tez moze przesuwac cykl
Ciągle jestem można powiedzieć w stresie, bo mam niefajna sytuację w rodzinie (nowotwór siostry mojego męża) więc może to przez to. Jutro skoczę na betę. Dzięki dziewczyny ❤️Staramy się...
7 cykl starań...
AMH 6,30 ng/ml
TSH 0,615 uIU/ml -
nick nieaktualnymoni05 wrote:Sasanka, ciążowo jestem -2,5 kg, więc dzisiaj, zainspirowana Tobą odczyniam festiwal pizzy w łóżku 3 różne mamy, a co!
Twoje zdrowie :*
Smacznego, Moni :* Dobra pizza nie jest zla, a 3 pizze sa wysmienite.
Moj M. robi mi dzis jakies tajskie... Tak o mnie teraz dba, jakbym faktycznie w ciazy byla. Przed chwila nakrzyczal "co za nieautoryzowane odkurzanie bylo?! nie wolno ci!".. Gdy podejrzal, ze mam 37.1 temperatury (mierzylam normalnie pod pacha), to kazal mi sikac (biel). Serce mi peka, jak widze jego nadzieje...
Magda_Lena, zycze Ci, by ten wydluzony cykl przyniosl Ci kochana kruszynkeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 14:22
moni05, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55 wrote:Ajc, po toalecie gesty sluz zabarwiony juz delikatnie na jasniutki brazo-roz. @ witaj, jutro 1szy dzien ciazy z terminem na grudzien
A może wcale nie Może to implantacja, a bhcg zacznie robić robotę w okolicy 15 dpo (tak chyba miałaś dotychczas?) Moje kciuki masz.
Sasanka55, Angelika1313 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszona wrote:A może wcale nie Może to implantacja, a bhcg zacznie robić robotę w okolicy 15 dpo (tak chyba miałaś dotychczas?) Moje kciuki masz.
Dziekuje :* Tez przez chwile o tym pomyslalam, ale przeciez ja taki sluz widze co miesiac, wiec jednak to dopiero poczatek ciazy jeszcze przed -
Sasanka55 wrote:Dziekuje :* Tez przez chwile o tym pomyslalam, ale przeciez ja taki sluz widze co miesiac, wiec jednak to dopiero poczatek ciazy jeszcze przed
Pożyjemy, zobaczymy w NAJGORSZYM wypadku dziecię będzie prezentem pod choinkę Gdybym zaszła w ciążę w tym cyklu - termin porodu wychodzi na 24.12 pod choinką dużo miejsca, zmieści się i Twoje :*
Angelika1313, Sasanka55, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzona,w Ty nie jestes 3dni do tylu za mna,jesli chodzi o dzien cyklu? Bo jesli tak,to termin bys miala na 24.11 bo ja mialam @ 14lutego. I gdybym teraz zaszla,to termin wypadalby na 21listopada.
W ciazy synkiem @mialam 7marca i termin na 12 grudnia (według mojego gina) -
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Szona,w Ty nie jestes 3dni do tylu za mna,jesli chodzi o dzien cyklu? Bo jesli tak,to termin bys miala na 24.11 bo ja mialam @ 14lutego. I gdybym teraz zaszla,to termin wypadalby na 21listopada.
W ciazy synkiem @mialam 7marca i termin na 12 grudnia (według mojego gina)
Powiem Ci, sama byłam zdziwiona - zaraz wpiszę w kalkulatorze raz jeszcze
EDIT: Racja! 23.11.2019 r. Czyli do wigilii mam szansę być już na względnym chodzie nie ma tego złego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 15:10
moni05, Sasanka55, Szczesliwa_mamusia, MonikA_89! lubią tę wiadomość