Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCecylia wrote:Wkurza was tekst o odpuszczaniu? A mnie co chwile ktoś na wakacje wysyła, to dopiero się wściekam! Jedyne co mnie trzyma przy zdrowych zmysłach to właśnie praca, niewyobrazam sobie ilości urojonych objawow jakbym jeszcze teraz wolne wzięła;D
Ja z kolei marze o urlopie i to dluuugim Niestety Ochmanka miala kiedys racje, piszac, ze swoje niepowodzenia i zal zabieram do pracy... Nie mam juz marzen, celow, tylko ten jeden ciazowy niczym kukla bez uczucWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 10:57
-
Sasanka55 wrote:Ja z kolei marze o urlopie i to dluuugim Niestety Ochmanka miala kiedys racje, piszac, ze swoje niepowodzenia i zal zabieram do pracy... Nie mam juz marzen, celow, tylko ten jeden ciazowy niczym kukla bez uczuc
MonikA_89!, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIrvine, mam nadzieje, ze szybko nam to minie...
Czuje sie jak taki ziemniak.. Glupi kartofel bez glowy.
Mnie szefowa zalewa dodatkowymi projektami, bo zna moja sytuacje i chyba chce, zebym dalej sie rozwijala, a nie stala w miejscu, ale konczy sie na tym, ze pracuje z wielkim fochem i od niechcenia, myslac tylko o urlopie
Zazdroszcze mezowi, on to wszystko potrafi rozgraniczyc. Wciaz realizuje swoje pasje, w pracy kolejny raz awansowal, a ja mu tylko o jednym- kiedy sikam i czy cycki bolaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 11:09
-
Sasanka55 wrote:Irvine, mam nadzieje, ze szybko nam to minie...
Czuje sie jak taki ziemniak.. Glupi kartofel bez glowy.
Mnie szefowa zalewa dodatkowymi projektami, bo zna moja sytuacje i chyba chce, zebym dalej sie rozwijala, a nie stala w miejscu, ale konczy sie na tym, ze pracuje z wielkim fochem i od niechcenia, myslac tylko o urlopie -
nick nieaktualnyMnie z kolei szefowa powtarza , ze gdybym chciala wolne, to jedno slowo i mam, ale co z tego, skoro zadan namnozylo mi sie od groma i musze wywiazac sie z terminow. Dobra, Irvine, nie ma co sie dolowac, w kwietniu juz bedziemy na L4 :*
Irvine90, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Chociaż macie L4 ja na działalności w ciąży dostanę z ZUSu tyle, że będę mężowi „gotowac” kotlety z gruzu :p
Biust boli, podbrzusze kłuje, kawa śmierdzi rybą. I wez człowieku sobie nic nie wkręcaj!!!
Mózgu mój, gdzie żeś jest?! ;pmoni05, MonikA_89!, Kaczorka, Malgonia, Irvine90, nuśka91, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszona wrote:Chociaż macie L4 ja na działalności w ciąży dostanę z ZUSu tyle, że będę mężowi „gotowac” kotlety z gruzu :p
Biust boli, podbrzusze kłuje, kawa śmierdzi rybą. I wez człowieku sobie nic nie wkręcaj!!!
Mózgu mój, gdzie żeś jest?! ;p
Wspolczuje sytuacji z chorobowym ale nie martw sie, moge Ci wysylac obiadki Gotowac nie umiem, ale cos wymysle
Jak kawa smierdzi ryba, to musi byc ciaza Ja do kawy jeszcze nie doroslam, a i tak uwielbiam jej zapach. Wkrecanie sobie tez jest spoko, bo co sie nacieszymy to nasze! Radosci i nadziei az do testowania, nikt nam nie odbierze. Ja wierzylam w ten cykl, cieszylam sie, no i dupa, ale czy bylabym teraz mniej smutna, gdybym wczesniej sobie nie wkrecala? Nie sadze
Poza tym, to bedzie Twoje pierwsze i ostatnie testowanie w marcu, tak? Zatem zobaczysz II kreski- pamietaj, ze mamy deadlineWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 11:32
szona lubi tę wiadomość
-
Łatwo jest sobie nie wkręcać, gdy się nie wie jakie mogą być objawy wczesnej ciąży a teraz to, że tak powiem, po ptakach!
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55 wrote:Wspolczuje sytuacji z chorobowym ale nie martw sie, moge Ci wysylac obiadki Gotowac nie umiem, ale cos wymysle
Jak kawa smierdzi ryba, to musi byc ciaza Ja do kawy jeszcze nie doroslam, a i tak uwielbiam jej zapach. Wkrecanie sobie tez jest spoko, bo co sie nacieszymy to nasze! Radosci i nadziei az do testowania, nikt nam nie odbierze. Ja wierzylam w ten cykl, cieszylam sie, no i dupa, ale czy bylabym teraz mniej smutna, gdybym wczesniej sobie nie wkrecala? Nie sadze
Poza tym, to bedzie Twoje pierwsze i ostatnie testowanie w marcu, tak? Zatem zobaczysz II kreski- pamietaj, ze mamy deadline
Odkąd wiem, że jak teraz nie wyjdzie, to kolejny termin wypadnie w okolicy wigilii - godzę się z myślą, że jakby co - też będzie fajnie
Tele...79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszona wrote:Odkąd wiem, że jak teraz nie wyjdzie, to kolejny termin wypadnie w okolicy wigilii - godzę się z myślą, że jakby co - też będzie fajnie
Mozesz sie nie madrzyc? :p U mnie nici z cyklu, zaczynam nowy, ok, pogodzilam sie z tym, ale Wam nie odpuszcze Musicie wysiusiac piekne kreski i wysiusiacie!szona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:Dziewczyny u mnie beta 423.
Przecież nie może być dobrze. Ciul wie dlaczego urosla....
Jakieś koncepcje ?
Przepraszam, nie chciałam polubić. Przypomnij, jaka była ostatnio?2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualny
-
szona wrote:Odkąd wiem, że jak teraz nie wyjdzie, to kolejny termin wypadnie w okolicy wigilii - godzę się z myślą, że jakby co - też będzie fajnie
szona, Jola79 lubią tę wiadomość
31 cykl starań, listopad 2017- CB, Styczeń 2018- PJP Euthyrox.
HBS+ Niskie AMH
Krótkie cykle ok.24-26dni.
w sierpniu 2018 laparo,histero i HSG
Wiek 40lat. -
nick nieaktualnyNiecierpliwa... wrote:Dziewczyny u mnie beta 423.
Jakieś koncepcje ?
Niecierpliwa, jedyne, co przychodzi mi do glowy, to jakas resztka w organizmie...
Moze cycloprogynova by ja przepedzila... U mnie przynajmniej tak bylo przy zostawionym kawaleczku jaja plodowego po lyzeczkowaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 11:59
-
nick nieaktualnyInternet to złoto. Obstawiam pozostawienie resztek w jajowodzie a to co znalazlam to:
Konsekwencją pozostawienia resztek trofoblastu w jajowodzie jest tworzenie się krwiaka i formowanie zrostów. Zapobiegawczo wskazane jest oznaczenie stężenia HCG w 2-3. dniu po operacji. Jeżeli poziom hormonu ma wartość wyższą o 30% od stężenia wyjściowego, leczenie należy uznać za nieudane i rozważyć zastosowanie leczenia farmakologicznego metotreksatem lub powtórne wykonanie laparoskopii czy usunięcie jajowodu. -
Jakieś koncepcje ?
Szczerze? Nie mam zielonego pojęcia co jest grane... Chyba bez lekarza się nie obejdziesz. Może "coś" tam jeszcze zostało? Gdzieś? Jeny, serio, nie wiem...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Jakieś koncepcje ?