Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
moni05 wrote:Nie mów tak nawet! To Ciebie kocha jak długo się już staracie? Macie wdrożony jakiś plan, leczenie, badania przyczyny? Chyba przeoczyłam
Sasanka55 lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
nick nieaktualnyDzulkaJ wrote:6 lat bez zabezpieczenia się seksimy, ale to stosunek przerywany, więc nie kazdu musi zachodzić, tym bardziej, że staraliśmy się w dni niepłodne, a teraz 4 miesiąc minął jak lecimy na żywioł miałam porobione tylko badania w 4 dniu cyklu na estriadol, progesteron, lh i fsh, wszystko w normie, a stosunek 0,54 niby w normie, zależy jakie laboratorium. No i monitoring, ale raz owulacje mam wcześniej, raz później. Grunt, że pracują dwa jajniki, bo raz z jednego raz z drugiego zauważyliśmy że pęcherzyki rosną duże. W poniedziałek skoczę do lekarza poproszę o wszystkie możliwe badania, żeby mi zrobił, i może dalej będziemy się starać, a lepiej wcześniej wszystko sprawdzić nniz później, byle lekarz byl nastawiony pozytywnie i nie kręcił nosem
Glowka do gory Pewnie zanim wszystko zbadasz, to Dzidek bedzie juz w brzuszku Stosunek przerywany sie nie liczy Uwierz w Was i ten lub przyszly cykl! -
Alez sie usmialam. Nawet moj kac stal sie jakby mniej dokuczliwy
Co prawda myslalam, ze to biegunka ciazowa, albo ze nam sie Sasanka posrsla ze strachu o swoja Meride, ald Wasze wersje mi sie bardziej podobaja.
I prosze tu sie jeszcze nie dolowac, chyba ze to takie zsklibsnie rzeczywistosci.
Ja juz w drodze do pracy. Wytulalam swego emka, niech chlopak sie dobrze bawi i troche odsapnie. Musialam odreagowac wczorajszy paszportowy stres i teraz cierpie w planach mialam porzadki po pracy, ale chyba ogranicze sie do ugotowania rosolu.
No i owuluje.. oby pecherzyk pekl i nie zrobila sie z niego jakas wstretna torbiel.
Dziulka jak ja bym liczyla stosunek przerywany jako starania to juz bym w gleboka depresje wpadla.. a zaszlam w ciaze w 3 miesiacu gdzie sie seksilusmy kolo owulacji. I uwierz nie seksimy sie na potege
Tak wiec wdech i wydech. Bedziesz w ciazy do wakacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 08:43
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55 wrote:Z 1.6 skoczyl tylko na 3.4 jasno brazowe plamienia jeszcze sie pojawiaja, przede wszystkim po toalecie, ale to juz nie bordowa krew.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9238c0c1e68.jpg
Gora:wczoraj, dol:dzis Jeju, Wy pokazujecie nam cudne foty Waszych Misiow z USG, a ja codziennie podtykam Wam swoje obszczane testy
Am, am, 2 lutki pod jezyk i mozna wracac spac. Moj maz pierdziel to jest taki spioch, ze nie lubie go dzisiaj podwojnie. Obudzilam sie juz, to znaczy, ze chce pogadac, a ten nic, bo jeszcze nie dospal. Dupa sie odwrocil. Facet to swinia
Mój Emek potrafi spać do 12 jak go wcześniej nie wyrzucę z łóżka No ale potem siedzi do 2-3 w nocy i czyta Dzisiaj go obudziłam śniadaniem do łóżka, bo za godzinę mamy być w klinice. Nie pospał biedakWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 08:59
Sasanka55, Magduullina lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
DzulkaJ wrote:6 lat bez zabezpieczenia się seksimy, ale to stosunek przerywany, więc nie kazdu musi zachodzić, tym bardziej, że staraliśmy się w dni niepłodne, a teraz 4 miesiąc minął jak lecimy na żywioł miałam porobione tylko badania w 4 dniu cyklu na estriadol, progesteron, lh i fsh, wszystko w normie, a stosunek 0,54 niby w normie, zależy jakie laboratorium. No i monitoring, ale raz owulacje mam wcześniej, raz później. Grunt, że pracują dwa jajniki, bo raz z jednego raz z drugiego zauważyliśmy że pęcherzyki rosną duże. W poniedziałek skoczę do lekarza poproszę o wszystkie możliwe badania, żeby mi zrobił, i może dalej będziemy się starać, a lepiej wcześniej wszystko sprawdzić nniz później, byle lekarz byl nastawiony pozytywnie i nie kręcił nosem1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
DzulkaJ wrote:Jestem 12 dpo, taka mnie depresja dopadla, że szok, ja ogólnie jestem słaba psychicznie, wszystko biorę do siebie, mam ochote mojemu powiedzieć, by odszedł jak nam się nie będzie udawało, żeby mógł być ojcem z kimś innym
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyMalgonia, to mialy byc kupy naszych bobasow Przed chwila zerknelam, kiedy Twoje testowanie i no nie, ja do tego czasu osiwieje. Cel mam wciaz 1: wszystkie Was wypchnac jak najszybciej na "fiolet" (ale taki uniwersalny fiolet, bo musimy do konca swiata miec kontakt na 1 wspolnym watku) i niczym Wasza burdel mama odetchnac w koncu, kiedy wszystkie bedziemy szczesliwe :* :* :* To juz niebawem na szczescie Malgoniu, oby kacorek szybko minal :* A moze jednak to nie on, a pierwszy najpierwsiejszy objaw ciazy?
Ochmanka, moni05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:No dzisiaj to krecha jak marzenie
Mój Emek potrafi spać do 12 jak go wcześniej nie wyrzucę z łóżka No ale potem siedzi do 2-3 w nocy i czyta Dzisiaj go obudziłam śniadaniem do łóżka, bo za godzinę mamy być w klinice. Nie podobał biedak
Ja kocham noc i najchetniej to spalabym w dzien, a noca dzialala, ale wszystko mi sie poprzestawialo ostatnio MonikA, a po co jedziecie do kliniki? -
Sasanko piękna dziś ta krecha!! Ja nasikalam rano na facelle,no i jest cień ale chyba gdyby to była ciąża to byłaby już lepsza krecha? Masakra jakaś,mówię wam! Mam wrażenie,że te facelle ciągle pokazują kreski, a każdym,dosłownie każdym coś było! Na innych nie,na tych tak...one jakieś do dupy są,nawet w innym rossmanie już kupiłam,żeby inna seria była...
-
Malinaa90 wrote:Szona, a ile dp jesteś?
Nie wiem Myślę, że owulacja była 28 lutego (najwcześniej 26 lutego) -
nick nieaktualnyPauliśka wrote:Sasanko piękna dziś ta krecha!! Ja nasikalam rano na facelle,no i jest cień ale chyba gdyby to była ciąża to byłaby już lepsza krecha? Masakra jakaś,mówię wam! Mam wrażenie,że te facelle ciągle pokazują kreski, a każdym,dosłownie każdym coś było! Na innych nie,na tych tak...one jakieś do dupy są,nawet w innym rossmanie już kupiłam,żeby inna seria była...
Naprawde nie masz mozliwosci zrobic tej bety dzisiaj? Ty sie wykonczysz. Moim zdaniem tyle testow nie moze sie mylic! Prosze, poszukaj w necie, czy nigdzie w okolicy nie masz czynnego labo, moze o jakims nawet nie wiesz. Kciuuuuki, by Kropek rosl pieknie i szybko -
Pauliska pokaz dzisiejszy test... a nie macie luxmedu lub innego prywatnego labolatorium?
-
Sasanka55 wrote:Szona, ja Ci wysle 10tki :*
A rozwiazanie cudowne hahaha Mialo byc po prostu: my-Staraczki
5ylwian, wpierdziel chcesz? ja nie mialam ZADNYCH nadziei!! Zadnych! Trzymam mocno kciuki :*
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa2b8b771bcb.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd077b51d2c1.jpg
Naprawdę nie mam gdzie zrobić tego badania dziś,sprawdzałam kiedyś było można w szpitalu ale od jakiegoś miesiąca już się nie da...agge lubi tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:Sasanko piękna dziś ta krecha!! Ja nasikalam rano na facelle,no i jest cień ale chyba gdyby to była ciąża to byłaby już lepsza krecha? Masakra jakaś,mówię wam! Mam wrażenie,że te facelle ciągle pokazują kreski, a każdym,dosłownie każdym coś było! Na innych nie,na tych tak...one jakieś do dupy są,nawet w innym rossmanie już kupiłam,żeby inna seria była...
Hehe nasikam jutro na facelle i udowodnię Ci, że nie na wszystkich są 2 krechy 😅
-
Dobrze, że tutaj z Wami jestem, trochę lżej się wygadać tak komuś miłego dnia Wam życzę i samych pozytywów, a sasance gratuluje lepszych wyników
Sasanka55, MonikA_89! lubią tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Sasanka piękna dzisiaj ta krecha!
Pauliska no jak byk jest 2 kreska..Sasanka55 lubi tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Pauliśka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa2b8b771bcb.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd077b51d2c1.jpg
Naprawdę nie mam gdzie zrobić tego badania dziś,sprawdzałam kiedyś było można w szpitalu ale od jakiegoś miesiąca już się nie da... -
Matko przez ten rebus zapomniałam zrobić ochów i achów nad Twoją krechą Sasanka
No a ja do testowania to jeszcze dłuuuuugo. Planuję o tym nie myśleć do powrotu emka.
Pauliśka no tam jest kreska jak byk. Tylko chłop mógłby jej nie zauważyć
Swoja droga jak cytujecie te testy i przewijam stronę to co chwilę mi serce zaczyna mocniej bić, ze kolejna wysikała 2 kreskiSasanka55, agge, MonikA_89! lubią tę wiadomość