Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja bratowa też ma dzieci z owulacji koło 8 dc. ja już mam taki schemat, ze jak tylko kończy mi się @ to zaciągam emka do łóżka. to jest zawsze najlepszy seks w miesiącu. potem jest tak co 3 dni zazwyczaj do owulacji i potem tydzień przerwy.. i zazwyczaj wtedy nastaje @ bo u mnie cykle są tak krótkie że z tych 4-5 razy w miesiącu to się robi prawie co drugi dzień
Ale pamiętam, ze jak zaszłam to libido miałam kosmiczne jednak ukrwienie narządów baaaardzo dużo zmienia. Swoją drogą ciekawa jestem jakbym wzięła taką viagrę to jaki byłby seks..moni05, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sasanka, cudowna ta krecha Ale będzie cudna córa
Pauliśka, do poniedziałku już niedaleko... bez stresu i na betęSasanka55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIrvine90 wrote:Sasanka, cudowna ta krecha Ale będzie cudna córa
Pauliśka, do poniedziałku już niedaleko... bez stresu i na betę
Dziekuje :* znowu sie boje, bo podbrzusze i macica dziwnie boli, tak troche jak przy @ Nie sa to bardzo intensywne bole, ale wiadomo, skoro wczesniej ich nie mialam, to juz cala drze... -
Sasanka, ciężko się nie denerwować, wiem to doskonale.
Ale... przecież dobrze wiesz, że takie bóle we wczesnej ciąży są normalne :* jest weekendzik, kreseczka jest przepiękna, spróbuj sobie odpoczywać i wierz w Dzidziunia:* ja wierzę bardzoSasanka55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIrvine90 wrote:Sasanka, ciężko się nie denerwować, wiem to doskonale.
Ale... przecież dobrze wiesz, że takie bóle we wczesnej ciąży są normalne :* jest weekendzik, kreseczka jest przepiękna, spróbuj sobie odpoczywać i wierz w Dzidziunia:* ja wierzę bardzo
:* 🧘jestem oaza spokoju -
Sasanka - trzymam mocno kciuko za Twoja ciaze, krecha przepiekna :*
Dzulka - ja tez jestem slaba psychicznie i przynaje, ze tez mialam takie mysli... Ale jesli mialabym powiedziec na swoim przykladzie, to z czasem coraz lepiej znosze kolejne porazki Pamietam, ze w 4 czy 5 cyklu staran mialam totalny kryzys, bylam o krok od depresji i cudem sie z tego wygramoliłam. Teraz skupilam sie na dzialaniu i szukaniu przyczyny, jest troche lepiej. Na pewno bedzie i u Ciebie! -
nick nieaktualnyNikodemko, dziekuje Ci bardzo :* To chyba Twoj 3. dzien po @, tak? Czyli rozpoczelas juz 2tc Zobaczysz, ze nawet 1/4 badan nie zdazysz zrobic, a nawet poznac, a tu bach, grubasne II. Sasankowe przeczucia prawde Ci mowia 🎂 niedlugo bedziemy swietowac
-
Sasanko ja miałam w ciąży z synem okropne bóle i plamienia,byłam pewna,że nie donoszę!
Ja za to zaczęłam wkręcać sobie pozamaciczną...bo są cienie prawie na każdym teście więc beta pewnie nie rośnie jak powinna,bo nie ciemnieją... Kopnijcie mnie w dupę proszę!Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauliśka wrote:Sasanko ja miałam w ciąży z synem okropne bóle i plamienia,byłam pewna,że nie donoszę!
Ja za to zaczęłam wkręcać sobie pozamaciczną...bo są cienie prawie na każdym teście więc beta pewnie nie rośnie jak powinna,bo nie ciemnieją... Kopnijcie mnie w dupę proszę!
Kopie Cie w dupe i to baaaardzo mocno, ale nie na tyle, by Dzidzia w Twojej macicy nie oberwala. Mnie uspokajasz, a sama glupoty wymyslasz. Nie wolno :*
🍤 tak teraz wyglada Twoj Misio i siedzi tam, gdzie siedziec powinienWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 11:56
Pauliśka, Malgonia, szona, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Powtórzę jeszcze bobo test dziś wieczorem,bo tak jak już pisałam,wieczorem zawsze najlepsze testy mi wychodzą. Ten pepino mnie wczoraj zmylił i nie pojechałam na betę... A tak teraz popatrzyłam w swoim kalendarzyku to owulacja mogła by być dzień później,bo akurat wieczorem o 23 miałam taki szczyt bólu,że aż z łóżka wstać nie byłam w stanie a następnego dnia jeszcze śluz taki płodny i potem dopiero skok temperatury... Więc może dziś być dopiero 10 dpo a nie 11...
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
Dobra, biorąc pod uwagę, że wczoraj owulacja, to mój termin porodu wypada na 29.11
Ale pewnie i tak urodzę w grudniu, bo pierwszy poród 9 dni po terminieSasanka55, nuśka91, szona, Salome, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
agge, ale teraz już jesteś "luźniejsza w kroku"
No i będziemy razem rodziły, bo ja owulacje miałam wczoraj lub dziś rano więc idziemy łeb w łebSasanka55, agge lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny