NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba styczeń taki ogółem smutny jest. W końcu to w styczniu jest ten Blue Monday, gdzie najwięcej osób popełnia samobójstwa? Coś takiego wisi w powietrzu - i nadzieja, i strach, że kolejny rok minie na tym samym..
Lamka, nie oczyszcza Was taki płacz? Nam czasami bardzo pomaga.. tzn. głównie ja płaczę, a mąż tylko wzdycha, i tuli, i głaszcze, a potem jakoś robi się lżej.
22cs - 15dpo bhcg 190,00 -> 17dpo bhcg 512,82
21cs - cb -
A ja mam ostatni dzień konta premium i siedzę i oglądam testy od godziny a to pozytywne bobotesty a to nordy a to jakie się pojawiają najczęściej pozytywy do 10 dpo czub ze mnie
Jeżowa, MOJE, Anaaa90, olik321, Millvaa, innamorata88, Lunaris, summer86, lamka, Flowwer, reset, pilik lubią tę wiadomość
-
Właśnie też miałam jakiś czas konto premium. Ostatnio się skończyło. Teraz już jedyny sposób to doładowanie się?7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
_Hope_ wrote:A ja mam ostatni dzień konta premium i siedzę i oglądam testy od godziny a to pozytywne bobotesty a to nordy a to jakie się pojawiają najczęściej pozytywy do 10 dpo czub ze mnie
Mam taki sam plan na wtorek, czyli mój ostatni dzień premium_Hope_ lubi tę wiadomość
-
MOJE wrote:Właśnie też miałam jakiś czas konto premium. Ostatnio się skończyło. Teraz już jedyny sposób to doładowanie się?
MOJE lubi tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:Tak, dzisiaj zdecydowanie smutny dzień, już chyba ze 3 razy płakałam... i tak sobie myślę, że pójdę do Żabki po lody. Będę gruba i smutna.
Jeżowa, ja w takich chwilach przypominam sobie obrazek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8296616d9052.jpg
W tym smutnym dniu niech nam będzie pocieszeniem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 21:40
Jeżowa, olik321, Czrna 81, pilik, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Aksamitnaa wrote:nie 3 lata staralismy sie do sierpnia , teraz juz 4 idzie . Do transferu podejdziemy po tasmie
W takim razie bardzo mocno trzymam kciuki za kwalifikację do założenia taśmy! Dobrze, że można się starać od razu po. To na pewno daje nadzieję12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
_Hope_ wrote:A ja mam ostatni dzień konta premium i siedzę i oglądam testy od godziny a to pozytywne bobotesty a to nordy a to jakie się pojawiają najczęściej pozytywy do 10 dpo czub ze mnie
Uff, dobrze, że już nie mam premium.
Za to teraz robię coś gorszego.. bez premium, mogę przejrzeć ostatnie dodane 50 wykresów. No i je przeglądam. No i liczę, ile z nich było z zieloną kropką...MOJE lubi tę wiadomość
22cs - 15dpo bhcg 190,00 -> 17dpo bhcg 512,82
21cs - cb -
Wiecie co tak sobie myślę, że przydałby się nam wszystkim wypad na super wypasiona wyspę z super drinkami widokiem na morze i tonami godzin do rozmowy:-) kto jest za?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 21:38
Lunaris, Jeżowa, Yoselyn82, olik321, Bocianiątko, Flowwer, pilik, Koteczka82, Aksamitnaa, KateHawke, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
Millvaa wrote:Też tak robiłam
Uff, dobrze, że już nie mam premium.
Za to teraz robię coś gorszego.. bez premium, mogę przejrzeć ostatnie dodane 50 wykresów. No i je przeglądam. No i liczę, ile z nich było z zieloną kropką...Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Ana, ja w takich chwilach przypominam sobie obrazek
Kurze, ja to mam talent. Miał być cytat z wypowiedzi Jezowej
ZOSTAŁAM POCIESZONA!Anaaa90, Anna Stesia, pilik lubią tę wiadomość
-
Kurze, ja to mam talent. Miał być cytat z wypowiedzi Jezowej
Hehe dobre;-) -
Kurze, ja to mam talent. Miał być cytat z wypowiedzi JezowejAnaaa90, Anna Stesia, madwitka lubią tę wiadomość
-
Anaaa90 wrote:Wiecie co tak sobie myślę, że przydałby się nam wszystkim wypad na super wypasiona wyspę z super drinkami widokiem na morze i tonami godzin do rozmowy:-) kto jest za?
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Tak to jest jak się pisze z telefonu
A wiesz, że sądząc po twoim nicku mamy tak samo na imię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 21:45
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnaaa90 wrote:Jak to kto nasi mężczyźni:-)
Lepiej! Ci od tych wszystkich kampanii! Przecież było 'nie stresujemy się' (u królików). Więc na noł stres fundnięcie wypaduWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 21:45
Anaaa90, lamka, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Nika:( tak mi przykro...
U mnie dzisiaj okropny dzień... W pracy jaką masakra szef zagroził że będzie stosował kary porządkowe w pracy i chce mi dać upomnienie... Jakaś paranoja. Jak mi to da to idę na L4. Na wolne przed egzaminem nie mam co liczyć. Teraz klice się z emkiem. Nie wiem po o biorę to clo jak pewnie w owulację się pokłócimy... Zaczyna mnie to wszystko denerwować. Ten taki naburmuszony od samego wejścia w drzwi. Mam dość wszystkiego.. jedyna miła wiadomość to taka że przyszły testy. I tyle.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
_Hope_ wrote:Za każdy udostępniony cykl dostajesz 20 pkt a za 100 pkt miesiąc premium gratis2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙