NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Kurcze dajcie znać kiedy wylot bo muszę się ogolić
Lunaris uwielbiam tą grę miłego płodzenia i pamiętaj o karmieniu
A teraz idę się zająć moim zarosnietym nielatynosem. Dobrej nocki dla Was;-)Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dla mnie bez szetlanda na klacie!
A przede wszystkim bez szetlanda na plecachFlowwer, Koteczka82, JustynaG, Anna Stesia, Bajkaaa, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki, chciałam Wam tylko życzyć miłego weekendu bo wracam Do Was w poniedziałek dopiero i wtedy będę nadrabiać. Nad ranem wyjeżdżamy. Ciężko się cieszyć jak tyle osób spotyka coś strasznego
Mimo wszystko mam nadzieję, że jutro dla nas wszystkich dzień będzie lepszy :* -
Frelcia wrote:Poprzegladalam sobie te wykresy i stwierdziłam że stara dupa że mnie..
Mamuśki po 30tce są sexy. Ja do 30 r.z. nie myślałam konkretnie o dzieciach, miałam to z tyłu głowy, ale wiedziałam, ze to jeszcze nie mój czas. Skończyłam bardzo trudne studia, posypał mi się wieloletni związek, chciałam odetchnąc i się zabawić. I nie żałuję tych lat, wręcz przeciwnie. wiem, ze nie będe mieć zalu do siebie, że zbyt szybko podjęłam pewne decyzje. Nie mam żadnej gwarancji, ze gdybym podjeła je wcześniej to by się udało... Życie jest nieprzewidywalne, więc trzeba żyć tak jak podpowiada intuicja, dla jednej dziewczyny będzie to 25 lat a dla innej 35 lat. Ale nie przesadzajmy z tą starą dupą....nowa na dzielni, Karma88, Sarna84 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
KateHawke wrote:Trochę się wtryniam w dyskusję ale chciałam tylko zdać relację Mam wyniki:
estradiol - 85 (wcześniej 142)
Progesteron - 4,5 (wcześniej 14)
Kolejna wizyta we wtorek. Może już się uda zacząć.Rucola, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olik321 wrote:dla mnie zarost nieważny, byle by ramiona miał cud miód malina i był wysoki
Zawsze na łeb idzie worek założyć
Byle :
Długi nos, krótki włos i lekko "migdały " podniesioneAmy333, olik321, Anna Stesia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
lamka wrote:Kate też się cieszę z wyików, umknęło mi wcześniej czekamy na wtorek.
Amy jak się czujesz?
A dziękuje, calkiem niezle:) Z rana troche mnie mdli, ale jak sobie pojem to przechodzi. No i chyba mam pierwszą zachciankę ciązową- papryka konserwowa:) od 1 stycznia codziennie wieczorem wyjadam pół sloika! dzisiaj kupilam 3 słoiki, bo boje sie ze przez week zabraknie, paranoja;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 23:12
lamka, Flowwer, Jeżowa, nowa na dzielni, olik321, Koteczka82, Lunaris, Anna Stesia, Karma88, KateHawke, Czrna 81, Izolda90, Sarna84, pawojoszka, Lena21 lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:hahahah Flower Tobie teraz też włosy rosną z prędkością światła? ;p
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Zawsze na łeb idzie worek założyć
Byle :
Długi nos, krótki włos i lekko "migdały " podniesione
Amy - mega się cieszę Twoim szczęściem, mąż już wyszedł z szoku?Flowwer, Amy333, KateHawke, Izolda90 lubią tę wiadomość
-
Amy to ja dziś jechałam po sałatkę szwedzką z zielonymi pomidorami i papryką, zapas kaki i bób ale dziś jedynie wszedł talerz rosołu
nowa na dzielni, Amy333, Anna Stesia, Karma88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ta kość szczękowa u facetów jest fajna . Uwielbiam jak szczęka jest ładnie zarysowana
Ja mam wrażenie ze mam owulacje tak się czuje, zalało mnie mega rozciągliwy sluzem, ale przecież za wcześnie i na teście owu ledwo bladzioszek. Na wszelki wypadek zaciągnęłam eM do łóżka chociaż ostrzegł mnie ze jak trzeba to trzeba ale żebym sie dzisiaj fajerwerków nie spodziewała . Poza ogólnym sfrustrowaneiem zaczyna mnie tez trochę bawić to robienie dzieci ;P.lamka, Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyJa właśnie zajrzałam, bo mam ją w przyjaciółkach i czekam tylko na info pod wykresem
Zbieram się powoli do spania Kochane. Odpocznijcie.
Nowa - kość szczękowaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 23:03
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
KateHawke ciesze sie ze wyniki sie polepszyly, oby tak dalej
KateHawke lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️