NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:dziewczyny dawno nie pokazywała się Nadzieja a ja pod jej wykresem widziałam bladziocha, wiecie coś na ten temat?
https://zapodaj.net/6506c4e7fdbb3.jpg.htmlolik321, Bocianiątko, Karma88, KateHawke, Sarna84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:"Nie ważny wygląd, ważne żeby sponiewierał"
Amy - mega się cieszę Twoim szczęściem, mąż już wyszedł z szoku?
:***
Mąż wyslal mi dzisiaj swoje zdjecie, na ktorym siedzi na fotelu a na brzuchu ma bodziaka i skarpeteczki- wyglada to tak jakby trzymal dzieciaczka do odbicia:)
Przeuroczy widok:) M mowi ze ciagle oglada ten ten test, bodziaka, bardzo sie cieszy i chyba ciagle jeszcze jest w szoku, hehe;-)Rucola, lamka, Flowwer, nenusia, Jeżowa, Bocianiątko, Koteczka82, ANkaG, Bunia86, Lunaris, Anna Stesia, blue00, Jedna_z_Wielu, Karma88, Motylek85, olik321, Bajkaaa, KateHawke, agulineczka, Czrna 81, Izolda90, Sarna84, Karolina90, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Amy to ja dziś jechałam po sałatkę szwedzką z zielonymi pomidorami i papryką, zapas kaki i bób ale dziś jedynie wszedł talerz rosołu
Flowwer, Jedna_z_Wielu, olik321 lubią tę wiadomość
-
Flowwer uwielbiam rosol, moge jesc go co dziennie
Flowwer, Amy333, ANkaG, Anna Stesia, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nadzieja73 wrote:Boję się bardzo..W poniedziałek robie bete.Zobaczymy jak to będzie ...
trzymam mocno kciuki!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nadzieja73 wrote:Boję się bardzo..W poniedziałek robie bete.Zobaczymy jak to będzie ...
Będzie piękna beta oj ja i moje wiruski się postarają !!!Rucola, Bocianiątko, Karma88, Sarna84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Amy333 na pewno M wzniebowziety gratuluje jeszcze raz
Amy333, Rucola lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nika
Amy super reakcja M. Pamiętam jak mój mąż płakał z radości jak się okazało że pierwszy raz zaszłam.
I pisząc to że on płakał, poplakałam się ale nie z radości
Jestem pewna że w tym cyklu znowu się nie udało, cały czas mam delikatne plamienie, wszystko mnie boli i pewnie jutro zamiast zrobić test dostanę @
Napisałam o tym mojemu a on mi odpisał że nie wie czy chce dalej próbować- poplakałam się raz, za chwilę napisał, że ma wrażenie że ja za bardzo tego chcę i że mam wyluzować głowę i się zrelaksować- popłakałam się znowu.
Wiecie chciałabym zajść odnosić i urodzić a najbardziej bym chciała żeby mój mąż się z tego cieszył.... i znowu płaczę bo tak nigdy nie będzie....Amy333 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Edit: już się odezwała
Nadzieja kciuki !!!!!!! musi się udać!
Dobranoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 00:01
-
nick nieaktualny
-
A ja gadam z kumplem z Wenezueli chce przyleciec do Polski
Flowwer lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️