NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis caly dzień przesłałam! CAŁY! A jutro mam kontrol. Wiec musze to nadrobić. Zawsze jak mam cos zrobić to najchętniej bym tylko spała.Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Lena, ale mi narobiłaś smaka... Ja zawsze na nartach na Słowacji zajadam vyprazany syr omomomom
Iza, pamiętaj o tym, że przed nałożeniem kary jest kilka obowiązków i niech szef je wypełni - może się dwa razy zastanowi z kim zadziera!
a) Obowiązek wysłuchania pracownika - pracodawca po przedstawieniu pracownikowi zarzutów naruszenia obowiązków pracowniczych związanych z porządkiem pracy musi wysłuchać pracownika i zapoznać się z jego argumentami.
b) upływ czasu - nie można ukarać pracownika po upływie dwóch tygodni od powzięcia wiadomości o naruszeniu obowiązku pracowniczego, jednak nie później niż po upływie 3 miesięcy od dopuszczenia się naruszenia.
c) zawiadomienie pracownika - pracodawca ma obowiązek zawiadomić pisemnie pracownika o ukaraniu go karą porządkową.
A póki co, Izuś, miłego winkowania i oglądania!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dziewczyny dorazdzie mi mam podchodzic do crio teraz ktore by sie odbylo pod koniec stycznia czy lepiej poczekac jak wroce z urlopu?
Crio mialabym ok tygodnia przed wylotemMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yosel podejdź teraz a wakacje wskazane jak ma wyjść to będzie fadolka
Pamiętaj szczęście chodzić parami i łap !!Yoselyn82, Bocianiątko lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny dorazdzie mi mam podchodzic do crio teraz ktore by sie odbylo pod koniec stycznia czy lepiej poczekac jak wroce z urlopu?
Crio mialabym ok tygodnia przed wylotem
Tez myśle ze szczęście trzeba chwytać garściami
Ja po raz setny oglądam zmierzch - resetuje się przed kolejnym ciężkim tygodniem w pracyYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Yosel podejdź teraz a wakacje wskazane jak ma wyjść to będzie fadolka
Pamiętaj szczęście chodzić parami i łap !!
wiesz myslalam nad tym bo wiesz leki, zastrzyki itp a jednak troche bedziemy chodzic jak to my
zeby sie nie przemeczac
a w ogole mozna zastrzyki przewozic samolotem? nie beda sie czepiac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 21:12
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnySikałam już na te allegrowe więc jutro inny obsikam pytanie czy coś tam ujrze!?Rodzi też przez cc moja znajoma więc dobrze że mam plany i nie będę siedzieć myśleć i chodzić do testu co pójdę do Wc za wszystkie jutrzejsze siki trzymam kciuki niech mają moc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 21:12
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:wiesz myslalam nad tym bo wiesz leki, zastrzyki itp a jednak troche bedziemy chodzic jak to my
zeby sie nie przemeczac
a w ogole mozna zastrzyki przewozic samolotem? nie beda sie czepiac?
Na IVF był ten temat poruszany i musisz zapytać przewożnika czasem chcą zaświadczenie. Ale osoby przewlekle chore też muszą zabierać leki na pokład czy wakacje.
Czyli beta na wakacjach?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny tak jak obiecalam (kilak dni temu;)) załączam zdjecie owulaka- sama jestem w szoku- kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej i to sporo;-)
https://zapodaj.net/469c026e970f7.jpg.htmlKateHawke, Yoselyn82, ANkaG, lamka, Lunaris, Rucola, Bocianiątko, Czrna 81, Koteczka82, Karma88, Izolda90 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Na IVF był ten temat poruszany i musisz zapytać przewożnika czasem chcą zaświadczenie. Ale osoby przewlekle chore też muszą zabierać leki na pokład czy wakacje.
Czyli beta na wakacjach?
i tu jest kolejny problem, nie zrobie bety w Portugalii.. no bo gdzie. wiec musialabym wziac test. Jesli byloby ok tygodnia wczesiej to zdaze tutaj zrobic a jak by bylo crio ciut pozniej to juz zostaje testMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Amy333 wrote:Dziewczyny tak jak obiecalam (kilak dni temu;)) załączam zdjecie owulaka- sama jestem w szoku- kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej i to sporo;-)
https://zapodaj.net/469c026e970f7.jpg.html
kochana napisz mi jeszcze cos na temat szkolen w OAMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Amy333 wrote:Dziewczyny tak jak obiecalam (kilak dni temu;)) załączam zdjecie owulaka- sama jestem w szoku- kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej i to sporo;-)
https://zapodaj.net/469c026e970f7.jpg.html
Wooow ale krechaa
Ale ja się cieszę nie masz pojęcia!
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:Bez planu... Jutro ostatni dzień dupka i zobaczymy jak tam temp jutro i we wtorek... Siknę we wtorek żeby wiedzieć czy brać luteinę czy czekamy na @... Przejrzałam 100 stron wykresów ciazowych i rzeczywiście zdarzają się negatywy 12dpo... Ale ogromna większość sika dopiero 14-15dpo
A jak Ty się czujesz? Jak tam M?
To w takim razie oby tempka jutro pieknie trzymala poziom:)
A ja czuje sie calkiem dobrze, troche mnie mdli i równocześnie ssie na jedzenie- taki mix;-) No i piersi bola, ale tak po bokach tylko.
A M zwariowal, albo wybiera imiona, albo szuka na Allegro nowego samochodu )
A tak przy okazji Dziewczyny powiedzcie mi, czy bete trzeba robic na czczo? Musze jutro zrobic cukie i insuline ale po posiłku, no i chetnie bym jeszcze bete zrobila.. -
nick nieaktualny
-
Amy333 bety nie trzeba robic na czczo
Amy333 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:i tu jest kolejny problem, nie zrobie bety w Portugalii.. no bo gdzie. wiec musialabym wziac test. Jesli byloby ok tygodnia wczesiej to zdaze tutaj zrobic a jak by bylo crio ciut pozniej to juz zostaje test
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 21:32
-
ANkaG wrote:Mam pytanie czy któraś z Was zaobserwowała jaki ma śluz lub jego brak ok 10dpo? Przed okresem mamy sucho a w ciąży jak to jest tak wcześnie?
Bocianiątko lubi tę wiadomość