NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A teraz indywidualnie wywołuję do tablicy:
Bunia - jeśli nas podczytujesz, daj znać, że wszystko ok, a jedynie musisz resetować głowę. Martwimy się, myślimy o Tobie i ta cisza jest niepokojąca.
Nika - prośba jak wyżej. Zapewne musisz teraz się wyciszyć, ale jeśli podczytujesz i trafisz na ten post, napisz nam jednym zdaniem, że przynajmniej fizycznie jest już ok.
Bea - jak sytuacja? Co powiedzieli w szpitalu? Jest ostateczna diagnoza?Rucola, lamka, Sarna84 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Resecik trzymam kciuki za wyrazy, oby przybliżyły Was do celu :-*
Ha, mam o tyle dobrze, że skoro HSG przekładamy, a zaczynamy stymulację to trochę mniej stresu. Plan jest taki: wymazy - stymulacja i próba dobrania leków - HSG. Oczywiście mam nadzieję, że mimo wszystko syfów nie ma, ale jestem o tyle spokojniejsza, że wiem, że nie stracimy całego cyklu, gdyby wyszły niekorzystne. To jest chyba jedyny plus długich cykli - człowiek zdąży się przebadać, a potem jeszcze przeleczyć i powalczyć
Teraz nieco boję się wyników M., ale mam nadzieję, że skoro jedno dziecko udało mu się spłodzić, to i z kolejnym podoła (wiem, wiem, nasienie po latach może się pogarszać, ale czarnowidztwa nie chcę uprawiać).
Odpoczywasz Lamciu?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Olik trzymam kciuki. Dziewczęta ja za pierwszą wizytę u Pana doktora w kwietniu będę musiała zapłacić aż 400 zł. To jest pożądana suma. Mi się wczoraj zaczęły plamienia !@ przyszła o 4 dni za szybko. Cykl trwał 21 dni. Tragedia. Ale walczę dalej. Kiedyś musi się udać ! Bociek idę w tym cyklu twoimi śladami kupuje takie same witaminki i owulaki. ❤
Bocianiątko lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
olik321 wrote:Dziewczyny trzymajcie za nas jedziemy do szpitala. Od 17 wymiotuje teraz doszla biegunka. Pani doktor kazała bezwzglednie przyjechać na oddział. Dadzą mi cos dozylnego... boje sie strasznis
Olik, słusznie, że jedziesz, będziesz pod dobrą opieką! Trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka czasem moje pytania też pozostają bez odpowiedzi, bo akurat dziewczyny rozmawiają o czymś ważnym, to chyba normalne. Jesteśmy na tym samym etapie przed owu, więc naszym zadaniem jest teraz wspierać resztę, a kiedy my będziemy testować dziewczyny będą wspierać nas
Reset cieszę się, że macie konkretny plan, musi się udać :* myślę, że m9glabys się martwić o wyniki M jakby nie było wcześniej dzieci, tak to spróbuj odsunąć te myśli
Uciekam spać kochane, jutro ten cholerny egzamin. Z jednej strony mi smutno, że to ostatnia sesja na studiach, a z drugiej niech się już kończy:D dobranoc kochanereset, Flowwer, ANkaG, nenusia lubią tę wiadomość
-
Olik, trzymaj się :* najważniejsze że będziesz pod dobrą opieką :*
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Luna - powodzenia! Co zdajesz?
Anka - ja ostatnio kojarzę Twoje posty o szwagierce, podglądaniu z nią zarodka i jej wynikach. I powiem Ci, że jej ciąża jest dla mnie tak abstrakcyjna jak dwie kreski jednorazowych nicków, co to wpadają się tylko pochwalić. Ale jak Ty będziesz mieć te dwie kreski albo będziesz sikać od 9 dpo to pewnie wszystkie będziemy czarowaćANkaG, innamorata88 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyreset wrote:Luna - powodzenia! Co zdajesz?
Anka - ja ostatnio kojarzę Twoje posty o szwagierce, podglądaniu z nią zarodka i jej wynikach. I powiem Ci, że jej ciąża jest dla mnie tak abstrakcyjna jak dwie kreski jednorazowych nicków, co to wpadają się tylko pochwalić. Ale jak Ty będziesz mieć te dwie kreski albo będziesz sikać od 9 dpo to pewnie wszystkie będziemy czarowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 21:41
-
Luna1993 wrote:Materialne UE, czyli dla mnie droga przez mękę. We wtorek prawo handlowe. Później podatki i koniec to już przyjemniejsze tematyka. A na seminarium jestem z karnego . Dziękuję
Łojezusie, koszmar! Nie znosiłam, mimo że jako drugi kierunek studiowałam sobie europeistykę
Ciężką masz tą sesję, więc uciekaj spać! Raz jeszcze powodzenia
Luna1993 wrote:Materialne UE, czyli dla mnie droga przez mękę. We wtorek prawo handlowe. Później podatki i koniec to już przyjemniejsze tematyka. A na seminarium jestem z karnego . Dziękuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 21:47
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Olik czekam na dobre wieści!
Anka ja bardzo długo czułam się tu przezroczysta. Ale wiesz to często jest w naszej głowie. Czy któryś Twój post z konkretnym pytaniem został olany? A ciąża szwagierki to wg mnie Twoja kula u nogi -
nick nieaktualnyreset wrote:Łojezusie, koszmar! Nie znosiłam, mimo że jako drugi kierunek studiowałam sobie europeistykę
Ciężką masz tą sesję, więc uciekaj spać! Raz jeszcze powodzenia
Od rana będę szukać informacji od Olik :*
Anaaa dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 21:47
-
olik321 wrote:Dziewczyny trzymajcie za nas jedziemy do szpitala. Od 17 wymiotuje teraz doszla biegunka. Pani doktor kazała bezwzglednie przyjechać na oddział. Dadzą mi cos dozylnego... boje sie strasznis
Olik będzie dobrze, przynajmniej podadzą środki przeciwwymiotne dożylnie i będziesz mieć spokój. Nie będziesz się tak męczyć bidulo. Trzymam kciuki za Was!
-
KateKum wrote:Dobry wieczór
Bociek udanych seksów i orgazmów życzę
Olik musi być dobrze, w szpitalu szybko Cię postawią na nogi
Reset nie poznałam Cię z nowym avatarkiem, śliczny jest
Kate - zgodnie z teorią, że do zajścia w ciążę konieczna jest zmiana avataru, postanowiłam to uczynić. Inna sprawa, że wszystko obecnie jest ciekawsze niż nauka...Luna1993, KateKum, lamka, Bocianiątko, ANkaG lubią tę wiadomość
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.