NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Frelcia kciuki za jajca!
Hope my dear, wpisz mnie proszę na 20.01 . Niestety jutro albo jeszcze dzisiaj startuje nowy cykl.2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Frelcia kciuki za mega jajca!
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
nowa na dzielni wrote:Frelcia kciuki za jajca!
Hope my dear, wpisz mnie proszę na 20.01 . Niestety jutro albo jeszcze dzisiaj startuje nowy cykl.
A ja dziś robiłam proga i jest 17.5 przy normie do 24.9 to chyba nieźle i chyba moje szamanskie metody tropienia ovu mają sensBocianiątko, nowa na dzielni, -Monika- lubią tę wiadomość
-
Ja przy progu 16,5 byłam w ciąży
Ja jutro odwiedzę labo, zrobię proga i prolaktynę. Ciekawa jestem czy coś spadło2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Kingulla wrote:Ja przy progu 16,5 byłam w ciąży
Ja jutro odwiedzę labo, zrobię proga i prolaktynę. Ciekawa jestem czy coś spadło -
nick nieaktualnyFrelcia czekamy na dobre wieści ja z rana miałam fajny owulak ale jakoś cicho i u mnie jeśli chodzi o objawy więc raczej tłustego owulaka nie będzie dzisiaj a jutro to już chyba późno ale czekamy co ma być to będzie powtarzam sobie ciągle bo mój lewy jajnik jest marny po 2 laparoskopiach! Ostatnio miałam mega krótki cykl bo 28 dni a tak mam ok 30-33
-
ANkaG wrote:Frelcia czekamy na dobre wieści ja z rana miałam fajny owulak ale jakoś cicho i u mnie jeśli chodzi o objawy więc raczej tłustego owulaka nie będzie dzisiaj a jutro to już chyba późno ale czekamy co ma być to będzie powtarzam sobie ciągle bo mój lewy jajnik jest marny po 2 laparoskopiach! Ostatnio miałam mega krótki cykl bo 28 dni a tak mam ok 30-33
ANkaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hope - zgadzam się trzeba bzykać jak najczęściej ale nie tak na przymuszenie tylko z zapałem i rozkoszą bo wtedy nawet jak się nie uda to chociaż płomień małżeński nieustannie płonie
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Dziewczyny proszę Was o mocne kciuki jutro o 16.30...idę na podgląd kurnika i się boję że znowu tylko jeden pęcherzyk będzie albo że słabo urósł.. cudownie jakby były dwa i po 19mm minimum
I nie martw się - Twoje jajeczka już napewno dochodzą. Lepiej poświęcaj czas na planowanie co by tu zrobić, żeby powalić mężyka na kolana (dosłownie!)Siwulec lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Wystarczy jeden, ale ze zdrową, dorodną komórą! Oby tym razem to była właśnie TA komóreczka
I nie martw się - Twoje jajeczka już napewno dochodzą. Lepiej poświęcaj czas na planowanie co by tu zrobić, żeby powalić mężyka na kolana (dosłownie!)
Ej ja właśnie już dzisiaj weszłam do jednego sklepu popatrzeć na bieliznę nocna ale wiecie wstydziłam się strasznie, postanowiłam jednak ze tam wrócę i kupię coś na sylwestra... tylko jak się przełamać żeby to zrobić ?? -
nick nieaktualnyMolestuje Mezula średnio co dwa dni:D zmienilam porę molestowania i był w szoku bo on uwielbia rano, jak może sobie na mnie patrzeć podczas. Wczoraj w ogóle był w szoku jak wczesnym popołudniem (myślał że już nie będzie seksu ) zaserwowalam mu lubiezny tekscik (z przyzwoitości nie cytuje:D) i kolejne serduszko.
Nika jak zawsze masz rację ❤ jutro się dowiem co tam jajniki naprodukowaly bo prawy znowu daje dziś czadu.
Co do bielizny to już zakupiłam czerwone koronki siateczki sznureczki hahaha -
nick nieaktualny
-
Bardzo się ciesze ze wyszedł przyzwoity a czy jest ciąża to jeszcze ze 2 dni i będzie wiadomo
I tsh 1.2 wiec turbo extraANkaG lubi tę wiadomość
-
Hej
Jestem nowa tu na ovufriend. Można?
Obecnie staram się o drugie dziecko, dopiero 3 cs. Testuje w okolicach 4.01
Moje pierwsze dziecko jest wystarane. Miałam zdiagnozowane PCO, 14 cs. w udanym miałam clo,metformina i pregnyl, do tego iui.- to było w październiku 2010.
Teraz podobno moje jajniki są w porządku. To mój pierwszy cykl z ovarinem, pokładam w nim duże nadzieje...ANkaG, Czrna 81 lubią tę wiadomość
starania o drugie dziecko - 3cs
Pierwsze dziecko 2010:
clo, puregon, pregnyl, metformina + iui
Było PCO, podobno już nie ma... -
nick nieaktualnyFreyka wrote:Hej
Jestem nowa tu na ovufriend. Można?
Obecnie staram się o drugie dziecko, dopiero 3 cs. Testuje w okolicach 4.01
Moje pierwsze dziecko jest wystarane. Miałam zdiagnozowane PCO, 14 cs. w udanym miałam clo,metformina i pregnyl, do tego iui.- to było w październiku 2010.
Teraz podobno moje jajniki są w porządku. To mój pierwszy cykl z ovarinem, pokładam w nim duże nadzieje... -
nick nieaktualny_Hope_ wrote:Bardzo się ciesze ze wyszedł przyzwoity a czy jest ciąża to jeszcze ze 2 dni i będzie wiadomo
I tsh 1.2 wiec turbo extra