Oczekiwanie na testowanie - pomoc ze stresem
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki, testowalam dzis. II kreski, na koolejnym tescie by sie upewnic tez II. Boje sie jeszcze tej euforii, nic nie mowie narazie... nie chce zapeswzac, bo narazie jeden wielki strach na przemian z radoscia. Ja po prostu uzbroilam sie w cierpliwosc, nie myslalm, nie odliczalam, nie czytalam, nie doszukiwalam sie objawow tak jak robilam to we wczesniejszym cyklu, a i test zrobilam 3 dni po planowanej @. Dziewczyny, naprawde spokoj i nie myslenie, to jest cos co daje nam w tym momencie najwiecej Trzymam za Was kciuki z calych sil, wierze ze i wam sie uda
Kropla, Paula90, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Hej, Dziewczyny,
Ja zrobiłam 4 testy a i tak nie byłam w 100% pewna do USG, bałam się że mi się tylko wydaje, czy coś.
Jestem teraz w 11 tc, od 8 tc muszę leżeć i brać leki do odwołania (wystąpiło u mnie lekkie plamienie) masakra jakaś.
Życzę wam Wszystkim powodzenia...
Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ja jestem zaledwie 5 dni po owulacji i nie mogę się doczekać testowania to jest dopiero moja pierwsza owulacja kiedy współżyliśmy z mężem.Codziennie myślę o tym jaki będzie wynik i czy się udało,wiem że to źle wpływa na naszą psychikę bo im bardziej się chce to nie wychodzi,ale nie wiem jak sobie z tym poradzić.Co gorsze pracuję w sklepie z odzieżą dziecięcą i nawet tam nie mogę o tym zapomnieć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 11:14
g0s1a82 -
Gosiu82, doskonale Cie rozumiem..tez mam do czynienia z dziecmi i malutkimi slodkimi ubrankami, ktore atakuja mnie z kazdej strony. To moj drugi miesiac z ovu pomijajac poprzednie starania " a noz sie uda" . Ciezko o nadzieje kiedy jest ona burzona wraz z nadejsciem okresu. Czlowiek dostaje jedynie dola i ciezko na nowo probowac i starac sie o to czego tak bardzo sie pragnie.. Jednak zycze tego sobie i kazdej kobiecie, ktora pragnie tego rownie mocno .Jestes juz z nami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny