X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Oczekiwanie na testowanie - pomoc ze stresem
Odpowiedz

Oczekiwanie na testowanie - pomoc ze stresem

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no chyba dzisiaj zrobię test, bo już strasznie się denerwuję, nie wytrzymam do jutra :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daj znać koniecznie jak wyszło...trzymam kciuki za dwie grube krechy :)

Nusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki :) mam nadzieję, że stanie się cud i zobaczę te upragnione II kreski!

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też się strasznie boję swojego wyniku...boję się że będzie negatywny...zaczynam panikować i przez te złe przeczucia to już mi się płakać chce że się nie udało...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, ale u Ciebie jest dosyć wcześnie jeszcze, dopiero 20 dc, jakby była negatywna to może za kilka dni akurat byłaby już na plusie, sama nie wiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wyjdzie negatywna to powtórzę w czwartek...o losie jak ja się boję

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo poczekaj jeszcze kilka dni i zrób zwykły test, o wiele tańszy jest :)

• sylwuska Nowa

Wysłany: 15 lipca 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja też czekam z niecierpliwością w następnym tygodniu powinna nadejść miesiączka ale myślę o tym codziennie co wyjdzie... mówią zeby o tym nie myśleć ale się nei da!!;( Widzę w sobie jakieś dziwne objawy których nigdy nie miałam przed okresem ale może się nakręcam a wy macie jakieś objawy które waszym zdaniem mogą świdczyć o ciąży???

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam wczoraj wynik...UDAŁO SIĘ!!!! JUPI!!!!
    Jestem taka szczęśliwa...

Aniqa, Nusia, kamcia858, Butterfly lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    gratulacje!!!!!!!!!!!!!!cieszę sie razem z tobą. dbaj o siebie teraz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:

O rany!!!! Gratulacje Kochana!!!!! Jaka beta????

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    O rany!!!! Gratulacje Kochana!!!!! Jaka beta????

Beta wyszła 8,15 - niska ponieważ robiona na styk w 5dni po. Muszę powtórzyć w środę. Ale Pani z labolatorium jak ją z 10 razy pytałam czy jest pozytywny wynik zarzekała się, że na 100% jestem w ciąży tylko beta niska bo wcześnie bardzo robiona...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    no chyba dzisiaj zrobię test, bo już strasznie się denerwuję, nie wytrzymam do jutra :)

A Ty Niusia zrobiłaś w końcu tą betę??

kamcia858 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja nie robiłam w ogóle bety, zrobiłam wczoraj test, ale wyszedł negatywny. Dzisiaj już temperatura niższa i zaraz dostanę okres bo brzuch mnie boli dosyć mocno i mam potworne zawroty głowy, także Kochana u mnie cudu nie będzie, ale gratuluję Tobie z całego serca. MOże kiedyś i mi będzie dane cieszyć się z upragnionych II kreseczek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niusia, z pewnością tak będzie. Szczerze Ci tego życzę :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Aguś :) a z jakiego miasta Ty jesteś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    dzięki Aguś :) a z jakiego miasta Ty jesteś?

Ja chyba jako jedyna tutaj (z tego co czytałam) jestem z Radomia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No najwięcej dziewuszek jest ze Śląska :) ja natomiast jestem z Podkarpacia :) a do lekarza chodzisz w Radomiu? mozesz kogoś polecić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się kiedyś wykończe...dziś byłam u gina i okazało się, że jednak nie jestem w ciąży!!!
    Wyszło na to, że mam efekty uboczne po zastrzyku choragonu w połączeniu z lekami na krew, stąd powiększona macica, częstomocz, bóle sutków i podwyższona temperatura oraz podwyższona beta hcg!!! Nawet nie przypuszczałam, że jest coś takiego możoliwe, ale jak widać u mnie wszystko może się zdarzyć!!!! Szkoda tylko, że zdarzają się same złe rzeczy...Nie mam już do tego wszystkiego siły, a tak się cieszyła, a tu okazuje się że mam wszystkie objawy a ciąży brak...już mam dosyć, poddaje się!!

P.S. Chodzę do dr. Marcina Woźniaka - uważam go za świetnego specjalistę. Współpracuje z Novuk kliniką leczenia niepłodności w Warszawie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rany! Tak mi przykro Kochana! ale jeszcze nic straconego, może jeszcze poprostu nie doszło do zapłodnienia????

‹‹ 3 4 5 6 7 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ