Oczekiwanie na testowanie - pomoc ze stresem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja też czekam z niecierpliwością w następnym tygodniu powinna nadejść miesiączka ale myślę o tym codziennie co wyjdzie... mówią zeby o tym nie myśleć ale się nei da!!;( Widzę w sobie jakieś dziwne objawy których nigdy nie miałam przed okresem ale może się nakręcam a wy macie jakieś objawy które waszym zdaniem mogą świdczyć o ciąży???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:O rany!!!! Gratulacje Kochana!!!!! Jaka beta????
Beta wyszła 8,15 - niska ponieważ robiona na styk w 5dni po. Muszę powtórzyć w środę. Ale Pani z labolatorium jak ją z 10 razy pytałam czy jest pozytywny wynik zarzekała się, że na 100% jestem w ciąży tylko beta niska bo wcześnie bardzo robiona... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś ja nie robiłam w ogóle bety, zrobiłam wczoraj test, ale wyszedł negatywny. Dzisiaj już temperatura niższa i zaraz dostanę okres bo brzuch mnie boli dosyć mocno i mam potworne zawroty głowy, także Kochana u mnie cudu nie będzie, ale gratuluję Tobie z całego serca. MOże kiedyś i mi będzie dane cieszyć się z upragnionych II kreseczek.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się kiedyś wykończe...dziś byłam u gina i okazało się, że jednak nie jestem w ciąży!!!
Wyszło na to, że mam efekty uboczne po zastrzyku choragonu w połączeniu z lekami na krew, stąd powiększona macica, częstomocz, bóle sutków i podwyższona temperatura oraz podwyższona beta hcg!!! Nawet nie przypuszczałam, że jest coś takiego możoliwe, ale jak widać u mnie wszystko może się zdarzyć!!!! Szkoda tylko, że zdarzają się same złe rzeczy...Nie mam już do tego wszystkiego siły, a tak się cieszyła, a tu okazuje się że mam wszystkie objawy a ciąży brak...już mam dosyć, poddaje się!!
P.S. Chodzę do dr. Marcina Woźniaka - uważam go za świetnego specjalistę. Współpracuje z Novuk kliniką leczenia niepłodności w Warszawie. -
nick nieaktualny