Oczekiwanie na testowanie - pomoc ze stresem
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Gofi. Ja mam tak samo! Stres na maxa- żeby się udało. Dzisiaj mam też 10 dzień po owulacji i chyba zrobię jutro rano test bo nie wytrzymam. Na dodatek dzisiaj w pracy dowiedziałam się, że koleżanka, która mnie zastępuje jest w ciąży. Jakiś czas temu gadałyśmy na ten temat i się zapierała, że jeszcze musi urządzić dom itd. bo nawet jej rok nie minął od ślubu. U mnie w pracy nikt oczywiście nie wie jakie mam problemy z zajściem w ciążę. A w marcu 2013 też miałam epizod bo wyszła mi beta wskazującą na ciążę i się już nakręciłam ale przez stres w pracy nic z tego nie wyszło...
Dzisiaj się załamałam tą koleżanką.... Jak mi się uda (na co liczę!!!) to mój dział padnie! Gorzej jak nadal nic nie będzie wychodzić a moja koleżanka będzie paradować z brzuchem... Aż się dzisiaj popłakałam w pracy...http://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html -
nick nieaktualnyKochana ja dzisiaj testowałam, bo byłam przekonana, że jestem w ciąży wykres na to wskazywał a tu nagle dzisiaj fruuu spadek temperatury, test negatywny nie przejmuj się... sama ostatnio usłyszałam od koleżanki z pracy, że w ciąży jest a tak się wzbraniała, że jeszcze nie chce, że w jej wieku (ma 30 lat) to może być już ciężko a ja słuchałam młodsza od niej o tyle lat i tak pragnąca dzidziusia no cóż tak bywa też tylko czekam, aż zacznie opowiadać o płci dziecka o rosnącym brzuszku jednym się udaje od razu, inne muszą czekać (niestety my)...
-
maleńka29 tak doskonale Cię rozumiem... ja oebrałam dziś betę byłam tak pełna nadziei, bladziutkie kreseczki na testach, objawy ciążowe a tu marne 0.99 jestem załamana. W poprzednią ciążę zaszłam bez problemu ale niestety poroniłam:( Ehh to takie niesprawiedliweenopka
-
nick nieaktualnye3w3a musisz być dzielna... wiem jak to jest dwie ciąże już straciłam kilka lat temu, a teraz mam problem z zajściem w następną i też już miałam wczoraj nadzieję, że w końcu się udało, że tym razem będzie inaczej.. i co? i nic z tego... życie jest niesprawiedliwe niestety... głowa do góry kochana!
-
nick nieaktualnye3w3a - słuchaj nie załamuj się to nie koniec Kochana. Trzeba podejść na luzie bo najgorsza jest presja. Wiem, że to straszne rozczarowanie ja też przeżyłam poronienie. I jak na razie nie ma skutku - mam cichą nadzieję że w tym cyklu się uda. Ale wiem że nawet jak przyjdzie ciotka to głowy Sobie nie urwę. Powiem Ci że wolę tak żeby przyszedł okres niż miałoby powtórzyć się drugie poronienie to mnie najbardziej przeraża.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gofi- dobrze że jesteś!!! Mój mąż w ramach pociechy za ciężkie dni w pracy (przez "koleżankę") zabrał mnie dzisiaj do kina i kupił nowa kurtkę
Gofi ja czekam do poniedziałku i znowu zrobię test. Trzymam za Ciebie kciuki!!! To chyba dobrze, że temperatura idzie w górę :-)Spokojnej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 21:23
http://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
11 dpo i moje serce oczywiście już jest przekonane, że się udało. Tak strasznie mnie nakręca że już, że na pewno... niby rozum wie lepiej, ale kto go słucha nie?
Koło czwartku powinnam mieć okres, jak tu powstrzymać się z testowaniem do piątku i przestać się nakręcać że to już?Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]