Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ❗️Ogłoszenie! Uwaga! Lisik w czerwcowym wątku dwóch kresek się domaga! 🦊⏸️
Odpowiedz

❗️Ogłoszenie! Uwaga! Lisik w czerwcowym wątku dwóch kresek się domaga! 🦊⏸️

Oceń ten wątek:
  • Szamanka Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minia, o matko jesteś moim celem! Bardzo bym chciała podróżować z dzieckiem 😍 mąż jest z Azji, co roku latamy do teściów i chcielibyśmy te tradycje kontynuować, mam nadzieję że kiedy doczekamy się potomka to będzie z nami kooperował jak Twoja córeczka ♥️

Monkasprow, tylko z dwojga złego mieć w ciąży za niskie chyba lepiej niż wysokie :) moje podskoczyło z 1,68 w jakieś niecałe dwa tygodnie. Biorę estrofem bo cykl sztuczny więc działa na tarczyce nie tylko hcg. Będę badać co miesiąc, jeśli spadnie za nisko to znów skoryguje dawkę. Co jak co, ale nie chce narażać nawet trochę ciąży przez tak znanego wroga jak hashimoto ☺️

Aszin, chyba ten pierwszy przyrost mnie rozpieścił i jak prawdziwy pupilek chciałam i z tego egzaminu dostać szóstkę 😅 ale zdaje sobie sprawę z tego, że to tylko moja chora głowa, a nie prawdziwy problem, więc właśnie pakuje dupke do kina się zrelaksować 😋 jak tam u Ciebie? Testowałaś dzisiaj? 🤞🏻

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:57

całościowo 21 CS ❌

👧 34 👦🏻 36

👧 Hashimoto (Euthyrox 50), hipoglikemia reaktywna, ANA 1 (1:1280 nuclear dots, 1:640 ziarnisty), MTHFR A1298C homo, PAI 1 hetero

AMH 1,78, drożność ✅ kariotyp ✅ hormony ✅ APS ✅ ANA 3 ✅

🔜 KIR, subpopulacja limfocytow, cross match, inne?

👦🏻 Ustępujące stłuszczenie wątroby, nasienie ✅ kariotyp ✅

Niepdlodnosc idiopatyczna 🥺

3 x IUI ❌

IVF 1 stymulacja
    16 🫧 14 MII 🥚 11 ❄️🤯
    8 x 5 doba ( 4x5AA, 4AA, 5BA, 2x4AB) 3 x 6 doba ( 3x5BB)
    4 PGTA (2x5AA, 4AA - prawidłowe, 5BA mozaika trisomia 5)

15.05 FET 5AA - 🥲 CB (6dpt - 3.1, 7dpt - 5.7, 10dpt - 4.1) dziura w sercu
    16.06 FET 5AA ⏳ (7dpt - 69.2, 9dpt - 248, 10dpt (inny lab) - 405
  • Sylaada Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szamanka wrote:
    Jest beta - 248 😭🫶🏻 progesteron niestety nadal się mieli. Ale martwi mnie tsh bo skoczyło do 3,4 😩😩 a mówiłam lekarzowi jak wzrosło do 1,7 że może trzeba zmodyfikować dawkę ale nieeee 😕 myślicie że taki wynik może zaszkodzić? Teraz biorę euthyrox 50 i rozważam czy od jutra sama sobie nie zwiększyć.

Zniknęłam na chwilkę z forum i tak sobie dziś myślałam, że zajrzę wieczorkiem i bardzo bym chciała zobaczyć jakieś dobre wieści.

Z całego serduszka gratuluję @Szamanka 🫶❤️
    A z TSH to na spokojnie :) mi po transferze też skoczyło na poziom wyższy zalecany dla 1 trymestru, potem spadło, ostatnio miałam 0,3 ta sama dawka Euthyrox i teraz 1,1 ...trzymam kciuki, aby było dobrze 🌸

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:32

♀️ 90' ♂️ 90'
    Starania o pierwsze 🤱od 10.2023 Klinika od 09.2024
    ❌Cukrzyca HbA1c 01.26 6,75 ➡️ 03.26 6,34 ➡️ 05.06 6,02 💪
    ❌USG Endometriozy 🗓️ 09.25 - endometrioza
    AMH 1,720 🗓️10.25

03.26 1 Transfer ❄️
    ❄️❄️ na zimowisku
    5dpt ⏸️ beta 39,9 8dpt 215 11dpt 794 14dpt 3501 17dpt 11257

18.04 mamy GS 🫧
    24.04 2,5 mm jest ❤️
    28.04 ostatnia wizyta w klinice 🥳
    07.05 1.93 cm Misia 🥹
    22.05 4,03 cm 🍓
    03.06 6,20 cm ❣️USG prenatalne 🌸
    12.06 7,09 cm 🩷

preg.png
‹‹ 26 27 28 29 30
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ