Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella, ja też zaczęłam szukać u siebie problemów. Póki co zbadałam tsh, progesteron i prolaktynę. Z zasadzie wszystko ok. Jeśli nie uda się w tym cyklu, to zrobię jeszcze FSH, LH i estadriol.
Nie stresuj się tak kobieto, bo to też nic dobrego Prawdopodobnie jest tak, jak pisze Ciri, że obydwoje jesteście zdrowi, tylko trzeba czekać :*
-
drżyjcie narody, dzisiaj mam taki nastrój, że najchętniej bym komuś przywaliła. koszmarnie się czuję: grubo, staro, wrednie. Od dzisiaj zmiana - skoro nie jestem w ciąży to ciąży spożywczej też trzeba się pozbyć
-
dzisiaj gadałam z panią z ekosklepu bo chciałam jakieś ziółka.
Też nie mogła zajść przez rok. Poszła do innego lekarza, a ten kazał mieć 2 tygodnie wstrzemięźliwości przez owu, potem jeden seks i musi się udać. I faktycznie zaszła po jednym takim cyklu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Zrobie badania, chce wiedziec co i jak.
zgadzam sie, ja tez nie potrzebnie zmarnowalam 4 miesiace a mialam przeczucie ze cos nie bardzo wiec idz i zrob i bedzie z glowy:)
-
Morella wrote:Wiem wiem. A przeczucie jakies masz?
Hmm... szczerze mówiąc, to nawet nie bardzo mam czas o tym myśleć Mam straszny zapiernicz w tym miesiącu. Dopiero jak wchodzę na OF, to zaczynam się wsłuchiwać
Boli mnie trochę brzuch, jak na @. Poza tym nic, a nic.
(Przepraszam Ciri, wiem, że miało być bez pisania o objawach )Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 19:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam dziewczyny ze zaklucam ale pomozecie.
Bylismy z mezem dzisiaj na badaniu nasienia i nie mozemy sie ogarnąc z wynikami.
Barwa szara
Uplynnienie(min) 30 < 60
objetosc(ml) 4,8 >1,5
lepkosc(cm) 7 < 2
pH 8,2 > 7,2
koncentracja (mln/ml) 0,5 > 15
ruch postepowy (%) 14 > 32
ruch calkowity (%) 40 > 40
brak ruchu 60
calkowita liczba pl. w ejakulacie (mln) 2,4 > 39
WBC (mln/ml) 0 < 1
morfologia (%) 1 > 4
zywe plemniki (%) 72 > 58
komorki okragle 0 < 5
Za wszelka informacje BARDZO MOCNO DZIEKUJE :*Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
wynik to pierwsze drugie normaDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny