Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nie nie ma
Ania_84 lubi tę wiadomość
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDomcia, nie jestem lekarzem ale trochę już tych badań plemniorów przerobiłam.
Jest bardzo mała ilość plemników w ejakulacie, sporo poniżej normy i tylko 14% jest o ruchu postępowym - a zatem żywych i zdolnych do zapłodnienia. Z tego co widzę to morfologia jest na poziomie 1% - tzn, że tylko 1 % plemniczków jest zdrowych. Trzeba na pewno małża czymś wspomóc i powtórzyć to badanie po jakimś czasie, a najlepiej razem z morfologią. Polecam Salfazin albo Permen. Jak długo nie współżyliście przed badaniem??
Ja się melduję po badaniu. Za 2 tygodnie mam HSG i potem 3IUI. Jestem po owulacji!!! Radość mega. Mogę odliczaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 20:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domcia23 wrote:nie nie ma
-
nick nieaktualnyHej Dziewuszki. Ja dziś byłam u gin z wyszło na to, że wydałam 100zł na pogadanke typu za wcześnie, żeby się bbadać po roku starań można się martwić. Ewentualne endo ma być wtedy podpowiedzią, w którą stronę szukać przyczyny. Trochę jak taka idiotka poczułam się na tej wizycie.
-
nick nieaktualny
-
Niunqa wrote:Domcia, nie jestem lekarzem ale trochę już tych badań plemniorów przerobiłam.
Jest bardzo mała ilość plemników w ejakulacie, sporo poniżej normy i tylko 14% jest o ruchu postępowym - a zatem żywych i zdolnych do zapłodnienia. Z tego co widzę to morfologia jest na poziomie 1% - tzn, że tylko 1 % plemniczków jest zdrowych. Trzeba na pewno małża czymś wspomóc i powtórzyć to badanie po jakimś czasie, a najlepiej razem z morfologią. Polecam Salfazin albo Permen. Jak długo nie współżyliście przed badaniem??
Ja się melduję po badaniu. Za 2 tygodnie mam HSG i potem 3IUI. Jestem po owulacji!!! Radość mega. Mogę odliczaćDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Nie ma go. Poszedl sie z kolega spotkac...
a po powrocie meza.. dopadam ze wzmozona sila