Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyeh nie wiem co on chce ale moze go wcale nie byc... I o badania poszlo, bo powiedzialam ze jak juz ta owulacja przyjdzie to ide robic progesteron i zeby ze mna ten testosteron zbadal.. no i sie zaczelo ze po co, ze nie chce ze przeciez je mace i w ogole
-
Nie wytrzymałam i zrobiłam test.... jedna krecha, a białość aż bije po oczach. Niby się nie nastawiałam, ale wykres taki obiecujący
Z drugiej strony jak tak popatrzyłam, to owu mogło być dwa dni później, czyli dzisiaj byłby nie 13dpo, a 11dpo. Szyjka nadal jest wysoko bardzo i zamknięta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to oszaleje chyba Najlepszej jakości śluz, z tego co zapisywałam był chyba 14dc.
Jeśli owu byłaby 15 albo 16dc to i tak dupa, bo to aż 3/4 dni bez seksu (chyba, że conceive aż tak dobrze działa, że żołnierze przeżyliby tak długo).
Ok, co ma być to będzie. I tak był odpuszczony, no ale... Temperatura zaczęła dawać mi niepotrzebną nadziejęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 20:20
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:noo to ja poprosze zaczarowac mojego faceta..
Heh, gdybym miala dar czarowania, kazda z nas bylaby mega plodna, z gigantycznym libido, godzinnymi orgazmami i facetami, zawsze gotowymi na igraszki:)ciri22, alicjaaaa, Magdziulla, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do testów owu, to jak dla mnie apteczne są bardziej wiarygodne. Ostatnim razem ten z allegro pokazywał mi słabe kreski jak już było po owu. A jak owu była, to nie pokazał nic. Podobno mogą być źle przechowywane.
Ciri, niech on śpi chłopina a ty "hop" na niego i może się rozbudzi
Myślicie, że jak jestem dziś po owulacji już to jeszcze w razie co coś działać czy już odpuścić? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny