Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj piszecie i piszecie, a ja w pracy:). Ciri czyli wczoraj Cię nie dopadł?
Iriss jakże uroczy awatar!
jak jesteście w temacie testów owu to Was zapytam, bo w tym msc siusiam pierwszy raz. Owu powinnam mieć +- w 21dc kiedy powinnam zacząć siusiać-mam kilka i nie szkoda mi;)?
Ciri masz swietną sytuację z gin ja chodzę prywatnie i nie mogę dobrze trafić! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez bym jakos tak sikala Kolo 18 bo zawsze moze byc troche wczesniej.
A i nie dopadl mnie wczoraj, przyszedl powiedzial ze uczyl sie jezdzic na motorze i poszedl spac, rano tez nie moglam sie doprosic
Czekam na pozytywny test owu, pokarze mu go i niech dziala :pWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 17:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Morella no to trzymaj kciuki za sikanca
Ciri u Sobie trzymam kciuki za owulację
a wy trzymajcie kciuki za mnie bo dziś o 20.30 mam wizytę i się stresuje.
Dobrze by było jakby się zmniejszyła ta torbiel i zęby gin nic tam więcej nie wypatrzył nie ciekawego ,)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama, bedzie dobrze:) trzymam kciuki:*
Ciri, atakuj dzis. Dobrze by bylo, gdybys miala conceive plus.
Zrobilam mezowi na jutrzejszy obuad skrzydelka w miodzie, poprasowalam, wstawilam juz drugie pranie...wszystko po to, by nie myslec o tym, ze znow bedzie jedna krecha.
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Mama, bedzie dobrze:) trzymam kciuki:*
Ciri, atakuj dzis. Dobrze by bylo, gdybys miala conceive plus.
Zrobilam mezowi na jutrzejszy obuad skrzydelka w miodzie, poprasowalam, wstawilam juz drugie pranie...wszystko po to, by nie myslec o tym, ze znow bedzie jedna krecha.