Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Mama dobre wieści, a myślę, że się takie posypią teraz:)
Kofeinka może zwolnienie lekarskie to nie jest zła myśl. Ciri a może skusisz się i siusiniesz?
Na razie bede obserwowac temperature... -
ciri22 wrote:Kofeinko bardzoej chodzilo mi o twoje zdrowko niz o zdrowie. Nie znam sie na tym ale nie wiem jak dlugo mozesz byc bez leczenia....
Ja też nie wiem jak długo mogę byc bez leczenia ale mam nadzieję, że dłuuuugo A póki nie dostałam tzw. "rzutu" mogę się starać o dzieciątko.
Najważniejsze, że czuję się bardzo dobrze bez leków już ponad pół roku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Kofeinko to trzymam kciuki zeby jak najdluzej czasem jest tak ze to co ma byc dobre dla nas tak przytlacza nas psychicznie ze bez tego jest owiele lepiej mimo ze wg lekarzy nie powinno tak byc
Dokładnie tak
ja jestem szczęśliwa, że nie muszę się kłóć w domu już i jeździć na te wszystkie badania i kontrole już po szpitalach - 10 lat leczenia i życia ze strzykawkami już wystarczy - najważniejsze, że mogę cieszyć się udanym jak na razie rocznym małżeństwem.
5 lipca będziemy mieli rocznicę mam cichą nadzieję, że będę miała ten wyjątkowy prezent dla mego męża, no i że 5-go wyjedziemy nad morze już "we troję"
A TY sikaj dziewczyno!!! nie daj się prosić wszystkie jesteśmy ciekawe i dopingujemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 21:00
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:Dokładnie tak
ja jestem szczęśliwa, że nie muszę się kłóć w domu już i jeździć na te wszystkie badania i kontrole już po szpitalach - 10 lat leczenia i życia ze strzykawkami już wystarczy - najważniejsze, że mogę cieszyć się udanym jak na razie rocznym małżeństwem.
5 lipca będziemy mieli rocznicę mam cichą nadzieję, że będę miała ten wyjątkowy prezent dla mego męża, no i że 5-go wyjedziemy nad morze już "we troję"
A TY sikaj dziewczyno!!! nie daj się prosić wszystkie jesteśmy ciekawe i dopingujemy
kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Ale Twój oddaje nasienie i tyle jednorazowo? Pokrywa się równo z owu? Może się uda.
Kofeinka należy Ci się i mam nadzieję, że szybciej niż myślisz!
Nie wiem ile jednorazowo Pierwszy raz to robimy i sumie przejęty bardzo.
Owu mam zazwyczaj między 13-16 dc, więc mini szanse są, chociaż dzień po pewnie nie da rady
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Nie moge znalezc tego watku o tsh:(
ja pisałam tutaj:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/tsh-z-jakim-wynikiem-udalo-sie-wam-zajsc-w-ciaze,172.html
i jeszcze tutaj:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/problemy-z-tarczyca-wysokie-tsh,5.html
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA nóż widelec szczypce do krabów przesunie się. Życzę Ci.
Też próbowałam kiedyś pozbyć się glutenu, ale nie dałam rady. Chociaż naprawdę staram się jeść zdrowo i w zasadzie myślę, że nie jest źle.
Mam nadzieję, że mi jutro zaznaczy tą owulację.
Ciri siknąć nie zaszkodzi, jak już masz 4 testy...alicjaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiunqa wrote:A ja wam wkleję test NEGATYW oczywiście !
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/13b6c752e643.jpg
Tak wiec oficjalnie czekam na @ !
Sie nie liczy!!!! Z rana sikaj! Co ten test taki różowy? Widze biala kreche w miejscu, gdzie powinna być czerwona. Po jakim czasie zrobilas fote? -
nick nieaktualny