Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:A no tak pisałaś, czyli wcześniej wychodziły a teraz nie? Dziwne, ja bym doczekała do @ i wtedy od razu poszła na betę.
Nie nie. Chodzi o to, że mi nigdy test ciążowy nie wyszedł z porannego moczu. Mocz mam jakiś do bani.
Ja myślę, że przylezie. I jak test nie wyjdzie, to po prostu kolejny długi cykl i tyle.
Ja to trochę biorę "na zimno", bo po 12 latach trudno o euforię. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykofeinka wrote:
Kofein, ja mialam taki we poprzednim cyklu, kilka dni przed @. Oczywiście u Ciebie moze (i musi) oznaczac cos innego, o wiele bardziej radosnego:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiunqa wrote:33 lata.
1 ciąża poroniona w 5 tyg.
6 ciąż biochemicznych.
4 udary mózgu.
Teraz żyję bezstresowo. Jest to jest. Nie ma to nie ma.kofeinka, Baronowa_83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny12 lat po ślubie Kupa czasu jak sobie pomyślę. Jak życie wisi na włosku, to można szybko otrzeźwieć - nikomu nie życzę. Najbardziej martwi mnie to, że nie przyswajam kwasu foliowego i nie wiem, czy to nie zagrozi dziecku.
U mnie teraz przyjaciółka jest w 16 tygodniu chyba i ona w ogóle nie miała objawów. Nawet piersi jej nie bolą teraz ani jak zaszła też nie bolały. Ja myślę, że u każdego to sprawa indywidualna. Jak ja byłam 1 raz w ciąży, to umierałam z bólu piersi i wiedziałam od razu. A w następnych nic a nic mnie nie bolało. Więc na śluz, piersi i inne nam towarzyszące nie należy patrzeć, bo każdy ma inaczej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 21:47
-
Morella wrote:Kofein, ja mialam taki we poprzednim cyklu, kilka dni przed @. Oczywiście u Ciebie moze (i musi) oznaczac cos innego, o wiele bardziej radosnego:)
Obawiam się, że jutro lub we środę nawiedzi mnie @
Myślisz, że dzisiejsze serduszkowanie miało na to wpływ jeśli chodzi o śluz i szyjkę????
W południe miałam jeszcze kremowy śluz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 21:47
-
nick nieaktualny