X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 04:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i pozamiatane... dziś lub jutro przyjdzie ta cholerna @
    Nie ma co się oszukiwać... widzicie, miałam przeczucie :(
    Temp. poleciała w dół na łeb na szyję... FUCK!!!!!

d950832e14360f6008f4c8ae4624e34f.png

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurfa. Kofeinka, tulam:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofeinka wykorzystaj dobrze ten miesiac na staranka ale i na badanka ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom, Ciri dobrze mowi. Ja w przyszlym cyklu chce zrobic jeszcze raz prolaktyne bo ten moj wynik jest bardzo niepokojący. Z tym, ze teraz zrobię ją rano.
    Nie chce mi się isc do pracy:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tez jeszcze badania bede robic jak wszystko wyjdzi rodbrze poza tym tsh to nie bede fo zbijac ale jesli nie to tez sie wezme za to.... A tak to tez musze wstac do pracym i tez mi sie nie chce.
    Do ra u mnie jeszcze 4-5 dni i bedzie wiadomo co i jak.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10 dpo sa dwie kreski... Druga dobrze widoczna choc cien.... O kurwa... Chyba polece po pracy na bete....

lisa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wyachlo to nawet nie jest cien cienia. To druga gruba krech...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri gratki!:-P
    U mnie negatyw. Moze lec na bete :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece.... Przed praca chyba polece. Nie moge sie do pracy wygrzebac. Poki bety nie zobacze nie uwierze.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie przyjmuje poki beta nie wyjdzie pozytywnie.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    No i pozamiatane... dziś lub jutro przyjdzie ta cholerna @
    Nie ma co się oszukiwać... widzicie, miałam przeczucie :(
    Temp. poleciała w dół na łeb na szyję... FUCK!!!!!

d950832e14360f6008f4c8ae4624e34f.png
    Strasznie mi przykro

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa Ciri a nie mówiłam?:) smierdziałaś z daleka:) nawet do Lubina zajechało, dawaj znać zaraz po becie!

Kofeinka tulę, ale faktycznie przebadaj się. Uda się w końcu, jeśli faktycznie dostaniesz @ to wskakujesz z Nami na lipiec. I wtedy się uda
    !
    Mam pytanie do Was. Dziś jak na złość miałam problem z mierzeniem temp. Zawsze mierzę o 6. Dziś o 5 obudził mnie kot (biegała za robakiem obok mojego łóżka-nie wiem skąd go wzięła)20 min próbowałam ją uciszyć, ale już nie spiac i zmierzyłam po tym czasie temp i była 36,67 potem poszłam spać jeszcze na 2 h i zmierzyłam i jest 36,90.
    Dziś powinien być skok a nie ma, czy któraś z tych temp jest wiarygodna czy raczej nie.?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po becie wynik popoludniu taki stres gdize ja honorowy dawca pochowaly sie wszystkie zyly i 4 razy mnie klula. Ta sama babeczka w sobote za pierwszym razem pobrala mi krew.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Aaa Ciri a nie mówiłam?:) smierdziałaś z daleka:) nawet do Lubina zajechało, dawaj znać zaraz po becie!

Kofeinka tulę, ale faktycznie przebadaj się. Uda się w końcu, jeśli faktycznie dostaniesz @ to wskakujesz z Nami na lipiec. I wtedy się uda
    !
    Mam pytanie do Was. Dziś jak na złość miałam problem z mierzeniem temp. Zawsze mierzę o 6. Dziś o 5 obudził mnie kot (biegała za robakiem obok mojego łóżka-nie wiem skąd go wzięła)20 min próbowałam ją uciszyć, ale już nie spiac i zmierzyłam po tym czasie temp i była 36,67 potem poszłam spać jeszcze na 2 h i zmierzyłam i jest 36,90.
    Dziś powinien być skok a nie ma, czy któraś z tych temp jest wiarygodna czy raczej nie.?
    Magdzoulka raczej zadna.... ;( trzeba bylo zmierzyc przed kotem ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde akurat dziś:/ kot się boi konkurencji;)
    CCiri biedna wiem co przeżywasz, o której wyniki ? żebym wiedziała kiedy w pracy spojrzeć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero popoludniu. Nie wiem o ktorej dokladnie.

• mkl Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 trzymam kciuki:) i czekam na dobre wieści..:)

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :-) jestem tutaj nowa, ale oczywiście staram się o maluszka :-)to dopiero pierwszy miesiąc starań, ale ciekawa jestem czy możliwe jest mieć takie szczęście żeby udało się za pierwszym podejściem, niestety mam problemy z tarczycą więc może to wpływać na pojawienie się maluszka :-( teraz będę z niecierpliwością czekać czy pojawi się @ ...
    trzymam kciuki za wszystkie starające się :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 09:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W moim laboratorium na stronie nie podaja norm. Tylko na karteczce z wynikami... Pytam pania jaka jest norma a ona do mnie ze od 0,1 w gore jest ciaza... Moze tak byc? Pierwszy raz cos takiego slysze

‹‹ 166 167 168 169 170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: