X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronkaaa wrote:
    hej dziewczyny :-) jestem tutaj nowa, ale oczywiście staram się o maluszka :-)to dopiero pierwszy miesiąc starań, ale ciekawa jestem czy możliwe jest mieć takie szczęście żeby udało się za pierwszym podejściem, niestety mam problemy z tarczycą więc może to wpływać na pojawienie się maluszka :-( teraz będę z niecierpliwością czekać czy pojawi się @ ...
    trzymam kciuki za wszystkie starające się :-*
    Kochaniutka ja sie wczoraj dowiedzialam ze u nnie z tarczyca chyba tez kiepsko i nie chce zapeszac ale moze mi sie udalo. Nie za pierwszym razem ale jednak ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie norma jest powyżej 2. A dasz rade odebrać z kartką?
    Mozee będzie więcej i nie będzie wątpliwości:)
    trzymam mocno nawet o nóg:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo nie... Dlatego zapytalam. Powiedziala ze jak stworza pdf to wtedy na stronie mozna sciagnac taki sam wypis jak w laboratorium bym dostala.

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kofeinka wykorzystaj dobrze ten miesiac na staranka ale i na badanka ;D

Widzisz Ciri szczęściaro!!!! pięknie Ci gratuluję i mam nadzieję, że beta będzie potwierdzać test :)

Morella tak zrobię, pójdę na badania tylko jest jeden problem... ja nie wiem jakie mam zrobić :/ bo nigdy nie robiłam
    Teściowa mi mówiła, że tarczycę powinnam zbadać, znaczy hormony tarczycy i co tam jeszcze... ale chus wie :(

Zdenerwowana jestem, bo pokładałam w tym cyklu duże nadzieje, a tu lipa... @ się zaczęła :( :( :(
    jak się rozkręci, to dopiero ją zaznaczę za jakieś 2-3 godziny

d950832e14360f6008f4c8ae4624e34f.png

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• Iriss Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Lece.... Przed praca chyba polece. Nie moge sie do pracy wygrzebac. Poki bety nie zobacze nie uwierze.
    Ciri trzymam kciuki :D
    U mnie też pierwszy test wyszedł 10dpo :)

Wirusuję Was z całych sił :D

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofeinko na priv wysle ci wszystkie badanka z datami w jakim dniu cyklu i z jakiemi wskazaniami ;D chyba ze dziewczyny mnie uprzedza ;D

kofeinka lubi tę wiadomość

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri aaaaaa ja wiem, ze beta tylko potwierdzi to co test pokazal :) Czekam z niecierpliwoscia na info z wynikiem. Ciaze stwierdzaja jesli beta jest >5.

kofeinka lubi tę wiadomość

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeden gwalt na facecie i sie udalo, bo nie wierzylas, ze sie moze dzieki temu udac :)

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kofeinko na priv wysle ci wszystkie badanka z datami w jakim dniu cyklu i z jakiemi wskazaniami ;D chyba ze dziewczyny mnie uprzedza ;D

A lekarz rodzinny wypisze mi skierowanie na morfologię na te badania???
    bo jeśli nie, to prywatnie nie dam rady wybulić tyle kasy :(
    d950832e14360f6008f4c8ae4624e34f.png

wac4wpq.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzinny nie ale ginekolog ta. Na tarczycr od rodzinnefo dostaniesz pelna morfologia proby watrobowe. Ale reszte hormonow pluciowych to raczej gin

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Rodzinny nie ale ginekolog ta. Na tarczycr od rodzinnefo dostaniesz pelna morfologia proby watrobowe. Ale reszte hormonow pluciowych to raczej gin

do gina chodzę prywatnie :( więc i za badania muszę sama płacić :(
    pozostaje morfologia...

wac4wpq.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To idz panstwowo. Zapisz sie jakkolwiek tylko idz na wizyte powiedz najlepiej ze sie starsz niech da ci skierowanie a potem smigasz do swojego. Moja ciotka tak robila ze chodzila prywatnie leciala do panstwowki po badania i konsultowala z prywatnym ;D

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri po cichu gratuluje i jak bedzie ta beta pozytywna (a bedzie) to dostaniesz po tyłku (życi jak to mówią na slasku) za czarnowidztwo ze niby nie zajdziesz predko, a skad to jestes? lublin? dobrze sie sklada bo we wrzesniu tam bede to bede mogla Ci delikatnego kopniaka zasadzic bo ciezarnej nie bede lac;)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja warszawa ;D ale wiecie jestem przerazona bo ten miesiac na takie straty. Ze uzywki i alkohol do wczoraj,brak kwasu foliowego. Bo z podejsciem G myslalam ze nic sie nie uda...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 10:16

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja warszawa ;D ale wiecie jestem przerazona bo ten miesiac na takie straty. Ze uzywki i alkohol do wczoraj,brak kwasu foliowego. Bo z podejsciem G myslalam ze nic sie nie uda...

Podobno w takich przypadkach najczesciej sie udaje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jesli zaszlam to podaruje ktorejs testy owulacyjne;D nic wiecej niestety nie mam bo olalam sprawe w tym miesiacu. Ale z tego pudelka testow owu z ktorgo sie udalo mam jeszcze dwa testy wiec moze napluje na nie i zawirusuje ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri! No fanfary prosze! Cmokam w brzuszek:*

Ja to zostane niedlugo sama na tym forum:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelko. Uda sie. Zobacz ja wczoraj patrzylam na to swoje TsH i co? 2,6 w marcu. I podejrzewam ze nie spadlo. A naprawde duzo w tym miesiacu przesadzalam ze wszystkim. I to nie alkohol a gorsze rzeczy i teraz sie troche martwie. Ale moze dobrze ze tak wczesnie test zrobilam i nie wiem nawet czemu.... Naprawde tak sobie po prostu siknelam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2,6 a 3,5 to spora roznica.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zbijesz szybko i zajdziesz. A tak naprawde nie wiadomo ile ja teraz mam. Moge miec wiecej. Okaze sie jesli jestem i pojde z tym do lekarza. Bo bedzie musial mnie zbadac pod tym kontem.

‹‹ 167 168 169 170 171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ