X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronkaaa wrote:
    hej dziewczyny :-) jestem tutaj nowa, ale oczywiście staram się o maluszka :-)to dopiero pierwszy miesiąc starań, ale ciekawa jestem czy możliwe jest mieć takie szczęście żeby udało się za pierwszym podejściem, niestety mam problemy z tarczycą więc może to wpływać na pojawienie się maluszka :-( teraz będę z niecierpliwością czekać czy pojawi się @ ...
    trzymam kciuki za wszystkie starające się :-*
    Kochaniutka ja sie wczoraj dowiedzialam ze u nnie z tarczyca chyba tez kiepsko i nie chce zapeszac ale moze mi sie udalo. Nie za pierwszym razem ale jednak ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie norma jest powyżej 2. A dasz rade odebrać z kartką?
    Mozee będzie więcej i nie będzie wątpliwości:)
    trzymam mocno nawet o nóg:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo nie... Dlatego zapytalam. Powiedziala ze jak stworza pdf to wtedy na stronie mozna sciagnac taki sam wypis jak w laboratorium bym dostala.

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kofeinka wykorzystaj dobrze ten miesiac na staranka ale i na badanka ;D

Widzisz Ciri szczęściaro!!!! pięknie Ci gratuluję i mam nadzieję, że beta będzie potwierdzać test :)

Morella tak zrobię, pójdę na badania tylko jest jeden problem... ja nie wiem jakie mam zrobić :/ bo nigdy nie robiłam
    Teściowa mi mówiła, że tarczycę powinnam zbadać, znaczy hormony tarczycy i co tam jeszcze... ale chus wie :(

Zdenerwowana jestem, bo pokładałam w tym cyklu duże nadzieje, a tu lipa... @ się zaczęła :( :( :(
    jak się rozkręci, to dopiero ją zaznaczę za jakieś 2-3 godziny

d950832e14360f6008f4c8ae4624e34f.png

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• Iriss Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Lece.... Przed praca chyba polece. Nie moge sie do pracy wygrzebac. Poki bety nie zobacze nie uwierze.
    Ciri trzymam kciuki :D
    U mnie też pierwszy test wyszedł 10dpo :)

Wirusuję Was z całych sił :D

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofeinko na priv wysle ci wszystkie badanka z datami w jakim dniu cyklu i z jakiemi wskazaniami ;D chyba ze dziewczyny mnie uprzedza ;D

kofeinka lubi tę wiadomość

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri aaaaaa ja wiem, ze beta tylko potwierdzi to co test pokazal :) Czekam z niecierpliwoscia na info z wynikiem. Ciaze stwierdzaja jesli beta jest >5.

kofeinka lubi tę wiadomość

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeden gwalt na facecie i sie udalo, bo nie wierzylas, ze sie moze dzieki temu udac :)

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kofeinko na priv wysle ci wszystkie badanka z datami w jakim dniu cyklu i z jakiemi wskazaniami ;D chyba ze dziewczyny mnie uprzedza ;D

A lekarz rodzinny wypisze mi skierowanie na morfologię na te badania???
    bo jeśli nie, to prywatnie nie dam rady wybulić tyle kasy :(
    d950832e14360f6008f4c8ae4624e34f.png

wac4wpq.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzinny nie ale ginekolog ta. Na tarczycr od rodzinnefo dostaniesz pelna morfologia proby watrobowe. Ale reszte hormonow pluciowych to raczej gin

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Rodzinny nie ale ginekolog ta. Na tarczycr od rodzinnefo dostaniesz pelna morfologia proby watrobowe. Ale reszte hormonow pluciowych to raczej gin

do gina chodzę prywatnie :( więc i za badania muszę sama płacić :(
    pozostaje morfologia...

wac4wpq.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To idz panstwowo. Zapisz sie jakkolwiek tylko idz na wizyte powiedz najlepiej ze sie starsz niech da ci skierowanie a potem smigasz do swojego. Moja ciotka tak robila ze chodzila prywatnie leciala do panstwowki po badania i konsultowala z prywatnym ;D

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri po cichu gratuluje i jak bedzie ta beta pozytywna (a bedzie) to dostaniesz po tyłku (życi jak to mówią na slasku) za czarnowidztwo ze niby nie zajdziesz predko, a skad to jestes? lublin? dobrze sie sklada bo we wrzesniu tam bede to bede mogla Ci delikatnego kopniaka zasadzic bo ciezarnej nie bede lac;)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja warszawa ;D ale wiecie jestem przerazona bo ten miesiac na takie straty. Ze uzywki i alkohol do wczoraj,brak kwasu foliowego. Bo z podejsciem G myslalam ze nic sie nie uda...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 10:16

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja warszawa ;D ale wiecie jestem przerazona bo ten miesiac na takie straty. Ze uzywki i alkohol do wczoraj,brak kwasu foliowego. Bo z podejsciem G myslalam ze nic sie nie uda...

Podobno w takich przypadkach najczesciej sie udaje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jesli zaszlam to podaruje ktorejs testy owulacyjne;D nic wiecej niestety nie mam bo olalam sprawe w tym miesiacu. Ale z tego pudelka testow owu z ktorgo sie udalo mam jeszcze dwa testy wiec moze napluje na nie i zawirusuje ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri! No fanfary prosze! Cmokam w brzuszek:*

Ja to zostane niedlugo sama na tym forum:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelko. Uda sie. Zobacz ja wczoraj patrzylam na to swoje TsH i co? 2,6 w marcu. I podejrzewam ze nie spadlo. A naprawde duzo w tym miesiacu przesadzalam ze wszystkim. I to nie alkohol a gorsze rzeczy i teraz sie troche martwie. Ale moze dobrze ze tak wczesnie test zrobilam i nie wiem nawet czemu.... Naprawde tak sobie po prostu siknelam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2,6 a 3,5 to spora roznica.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zbijesz szybko i zajdziesz. A tak naprawde nie wiadomo ile ja teraz mam. Moge miec wiecej. Okaze sie jesli jestem i pojde z tym do lekarza. Bo bedzie musial mnie zbadac pod tym kontem.

‹‹ 167 168 169 170 171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ