Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybiedronkaaa wrote:hej dziewczyny jestem tutaj nowa, ale oczywiście staram się o maluszka :-)to dopiero pierwszy miesiąc starań, ale ciekawa jestem czy możliwe jest mieć takie szczęście żeby udało się za pierwszym podejściem, niestety mam problemy z tarczycą więc może to wpływać na pojawienie się maluszka teraz będę z niecierpliwością czekać czy pojawi się @ ...
trzymam kciuki za wszystkie starające się :-* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Kofeinka wykorzystaj dobrze ten miesiac na staranka ale i na badanka
Widzisz Ciri szczęściaro!!!! pięknie Ci gratuluję i mam nadzieję, że beta będzie potwierdzać test
Morella tak zrobię, pójdę na badania tylko jest jeden problem... ja nie wiem jakie mam zrobić bo nigdy nie robiłam
Teściowa mi mówiła, że tarczycę powinnam zbadać, znaczy hormony tarczycy i co tam jeszcze... ale chus wie
Zdenerwowana jestem, bo pokładałam w tym cyklu duże nadzieje, a tu lipa... @ się zaczęła
jak się rozkręci, to dopiero ją zaznaczę za jakieś 2-3 godziny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo idz panstwowo. Zapisz sie jakkolwiek tylko idz na wizyte powiedz najlepiej ze sie starsz niech da ci skierowanie a potem smigasz do swojego. Moja ciotka tak robila ze chodzila prywatnie leciala do panstwowki po badania i konsultowala z prywatnym
-
Ciri po cichu gratuluje i jak bedzie ta beta pozytywna (a bedzie) to dostaniesz po tyłku (życi jak to mówią na slasku) za czarnowidztwo ze niby nie zajdziesz predko, a skad to jestes? lublin? dobrze sie sklada bo we wrzesniu tam bede to bede mogla Ci delikatnego kopniaka zasadzic bo ciezarnej nie bede lac;)
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja warszawa ale wiecie jestem przerazona bo ten miesiac na takie straty. Ze uzywki i alkohol do wczoraj,brak kwasu foliowego. Bo z podejsciem G myslalam ze nic sie nie uda...
Podobno w takich przypadkach najczesciej sie udaje[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorelko. Uda sie. Zobacz ja wczoraj patrzylam na to swoje TsH i co? 2,6 w marcu. I podejrzewam ze nie spadlo. A naprawde duzo w tym miesiacu przesadzalam ze wszystkim. I to nie alkohol a gorsze rzeczy i teraz sie troche martwie. Ale moze dobrze ze tak wczesnie test zrobilam i nie wiem nawet czemu.... Naprawde tak sobie po prostu siknelam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny