X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lisa wrote:
    u mnie dzisiaj na tescie cien lepiej widac no ale jak nie zobacze II kresek to nie uwierze.... ciri jak test wyszedl pozytywny to raczej sie nie myli jak juz to moglby ci pokazac negatyw
    Noo ja mam dwie tluste krechy. Jedna jasniejsza ale nie ma watpliwosci ze to krecha bo jak na owulacyjnym wyglada takim przed owu na dwa dni...

lisa lubi tę wiadomość

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo ja mam dwie tluste krechy. Jedna jasniejsza ale nie ma watpliwosci ze to krecha bo jak na owulacyjnym wyglada takim przed owu na dwa dni...
    to pewnie piekna tlusciutka kreseczka gratuluje :)

ccc9ea16bb159b4c07ab9ca5ba255b6b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli sie nie pomylil to kupujcie te rossmanowskie mnie ten za 5zl pokazal te kreski.

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelka nie zostaniesz sama, bo ja jeszcze tu jestem i pewnie dlugo bede...

Ciri podnioslas emocje, bo czekam na ta Twoja bete jakby to moja miala byc :)

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czekam na Twoją betę zerkam reguralnie w pracy pod czujnym okiem kierownika;)
    i ciężko się pracuje z zaciśniętymi kciukami;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny. Ja to dzis na niczym nie moge sie skupic. Moj G juz pytal kied wyniki ale mysle ze najwczesniej po 12 ale stawiam ze dopiero 15 jak wroce do domu juz beda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och jak ja Cię rozumiem też tak miałam ostatnio, ale u Ciebie będzie szczęśliwy finał:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj telefon padnie od odswiezania strony ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri Ty robiłaś bete? Matko święta przegapiłam coś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dzis. Bo na tescie dwie grube krechy. Nie takie same ale mega widoczne i w ogole. Lupy nie potrzeba. Wynik po poludniu

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    Ciri Ty robiłaś bete? Matko święta przegapiłam coś?

Ciri robila bete, bo dzis wyszedl jej pozytywny test :))

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kuźwa....:)
    ale radość:) eee to trzymam kciuki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo kuzwa. Dzien ojca dzis.

Arizona_R lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Morella teraz masz mobilizacje:P
    a jak to się stało, że tak wcześnie sikałaś na test Ciri? Do Ciebie to niepodobne:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem.... Sama nie wiem... Dziewczyny z innego watka mi marudzilu wiec wczoraj kupilam testy.... I dzis wstalam i sama nie wiem czemu siknelam....naprawde.... Dalej sie zastanawiam... I jak zobaczylam kreske nie cien cienia to myslalam ze mi sie przewidzialo... Tak zbaranialam... Noo i bolecialam na bete.

Arizona_R lubi tę wiadomość

• Cynamonowa Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Podczytywałam Was w sumie cały miesiąc, ale jakoś nie złożyło mi się odezwać. Nam się udało właśnie w tym miesiącu, pierwsza jasna kreska w 12 dpo była. Potem 3 bety i w tą sobotę na razie pęcherzyk na USG, kolejna wizyta 3 lipca.
    ciri22 wrote:
    Dzieki dziewczyny. Ja to dzis na niczym nie moge sie skupic. Moj G juz pytal kied wyniki ale mysle ze najwczesniej po 12 ale stawiam ze dopiero 15 jak wroce do domu juz beda.

Ciri kibicowałam Ci bardzo i trzymam kciuki za betę :) Jeśli mogę się zapytać to gdzie ją robiłaś? W jakim laboratorium?

qb3ckqi1kauxi3zl.png
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też podglądam i trzymam mocno kciuki :) w napięciu :P

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonowa w Diagnostyce. ;)

• Cynamonowa Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam ciekawa, bo ja w Alabie robiłam i tam wyniki jak robiłam przed południem miałam jakoś koło 17-18, a jak robiłam w sobotę, albo po popołudniu to dopiero jakoś w nocy, ok północy były dostępne on-line. Jezu ile razy ja stronę odświeżałam, wie tylko mój telefon =D

P.S. Trzymam kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 12:41

qb3ckqi1kauxi3zl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri podczytuję Twoją historię i jest ona podobna do mojej. Też 10dpo zrobiłam test ot tak bez nadziei i byłam w szoku gdy coś tam było. Też poleciałam na betę do diagnostyki. Trzymam mocno kciuki za Twoją betę ale po cichu już gratuluję :)

ciri22 lubi tę wiadomość

‹‹ 169 170 171 172 173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ