Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylisa wrote:u mnie dzisiaj na tescie cien lepiej widac no ale jak nie zobacze II kresek to nie uwierze.... ciri jak test wyszedl pozytywny to raczej sie nie myli jak juz to moglby ci pokazac negatyw
lisa lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Noo ja mam dwie tluste krechy. Jedna jasniejsza ale nie ma watpliwosci ze to krecha bo jak na owulacyjnym wyglada takim przed owu na dwa dni...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem.... Sama nie wiem... Dziewczyny z innego watka mi marudzilu wiec wczoraj kupilam testy.... I dzis wstalam i sama nie wiem czemu siknelam....naprawde.... Dalej sie zastanawiam... I jak zobaczylam kreske nie cien cienia to myslalam ze mi sie przewidzialo... Tak zbaranialam... Noo i bolecialam na bete.
Arizona_R lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Podczytywałam Was w sumie cały miesiąc, ale jakoś nie złożyło mi się odezwać. Nam się udało właśnie w tym miesiącu, pierwsza jasna kreska w 12 dpo była. Potem 3 bety i w tą sobotę na razie pęcherzyk na USG, kolejna wizyta 3 lipca.
ciri22 wrote:Dzieki dziewczyny. Ja to dzis na niczym nie moge sie skupic. Moj G juz pytal kied wyniki ale mysle ze najwczesniej po 12 ale stawiam ze dopiero 15 jak wroce do domu juz beda.
Ciri kibicowałam Ci bardzo i trzymam kciuki za betę Jeśli mogę się zapytać to gdzie ją robiłaś? W jakim laboratorium? -
nick nieaktualny
-
Byłam ciekawa, bo ja w Alabie robiłam i tam wyniki jak robiłam przed południem miałam jakoś koło 17-18, a jak robiłam w sobotę, albo po popołudniu to dopiero jakoś w nocy, ok północy były dostępne on-line. Jezu ile razy ja stronę odświeżałam, wie tylko mój telefon
P.S. Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 12:41
-
nick nieaktualnyCiri podczytuję Twoją historię i jest ona podobna do mojej. Też 10dpo zrobiłam test ot tak bez nadziei i byłam w szoku gdy coś tam było. Też poleciałam na betę do diagnostyki. Trzymam mocno kciuki za Twoją betę ale po cichu już gratuluję
ciri22 lubi tę wiadomość