X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za bete:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to olewam juz to. Chyba przestane mierzyc tempke i poki nue beda badania ok, nie bede nic robić w tym kierunku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zrob tak Morelka ;D a wtedy Ci sie uda ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam, okresu dalej nie ma, wczoraj sikaniec negatywny. Na @ zwiastunow zero praktycznie. Tylko cycki mnie tak jakby kuja, kreca...nie wiem jak to powiedziec. Przy dotyku sa tylko nieco wrazliwe. Dzisiaj jak wstalam o 10 i zmierzylam temp. mialam 37.00 (w pochwie). Wczoraj sie zle czulam i myslalam, ze jakies grypsko atakuje, wiec wzielam gripex, wiec myslalam ze temp. bedzie nizsza przez lek, a tu zonk. Juz nie wiem co o tym myslec :(

• kofeinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Ciri! No fanfary prosze! Cmokam w brzuszek:*

Ja to zostane niedlugo sama na tym forum:/

sama nie zostaniesz, jestem przecież ja

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny!!! Ciri gratuluje z calego serduszka i czekam na dobre wiesci..:) a ja no nie wytrzymalam i zrobilam sikanca rano i takie cus mi wyskoczylo nie wiem jak mam to zinterpretowac pozytywny czy raczej negatywny????? www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a4bfc60e5b51a186.html

ccc9ea16bb159b4c07ab9ca5ba255b6b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja z wami bede;)

kofeinka lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wełenka wrote:
    Hej Wam, okresu dalej nie ma, wczoraj sikaniec negatywny. Na @ zwiastunow zero praktycznie. Tylko cycki mnie tak jakby kuja, kreca...nie wiem jak to powiedziec. Przy dotyku sa tylko nieco wrazliwe. Dzisiaj jak wstalam o 10 i zmierzylam temp. mialam 37.00 (w pochwie). Wczoraj sie zle czulam i myslalam, ze jakies grypsko atakuje, wiec wzielam gripex, wiec myslalam ze temp. bedzie nizsza przez lek, a tu zonk. Juz nie wiem co o tym myslec :(
    Moze cycki po owulacji Cie bola? Moze dopiero teraz byla? Ja tak mialam poprzednio w owulacje bolalu potem tydzien spokoju i walsnie tak dziwnie mnie bolalu mniej wiecej od 7 dnia po az do okresu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Ciri gratuluje po cichutku!

Bylam dziś na badaniach tsh, betę też sobie zrobiłam, jutro wyniki. Tak mi się wbiła w zyle, ze mam siwa rękę :(

Miłego dnia dziewczynki!

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kinga007 wrote:
    O matko Ciri gratuluje po cichutku!

Bylam dziś na badaniach tsh, betę też sobie zrobiłam, jutro wyniki. Tak mi się wbiła w zyle, ze mam siwa rękę :(

Miłego dnia dziewczynki!
    Spoko mnie 4 razy klula za nim udalo siem nie wiem z czago za dwa dni pobierze krew ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, wracam do pracy. Zajrze po 16:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lisa wrote:
    hej dziewczyny!!! Ciri gratuluje z calego serduszka i czekam na dobre wiesci..:) a ja no nie wytrzymalam i zrobilam sikanca rano i takie cus mi wyskoczylo nie wiem jak mam to zinterpretowac pozytywny czy raczej negatywny????? www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a4bfc60e5b51a186.html
    Ja na telefonie niestety nic nie widze.... ;(

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak na moje oko to jakis tam cien jest... nie chce sie nakrecac niepotrzebnie

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    2,6 a 3,5 to spora roznica.

ja mam 4....
    Morella wrote:
    A tak w ogole to olewam juz to. Chyba przestane mierzyc tempke i poki nue beda badania ok, nie bede nic robić w tym kierunku.

przez te tsh tez wszystko olałam, nawet nie wiem jaki dzien cyklu dzisiaj czy byla owu czy bedzie i nie interesuje mnie to szczerze mowiac. leków tez nie biore. za niedlugo robie ft3 4 atp atg i ide do endo z tym wszystkim

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz ja mialam 3 cykle temu cien. A za dwa dni okres nie zdarzylam powtorzyc. I teraz jak mojemu pokazalam ten test to powiedzial ze sie nie nakreca po ostatnim . ale teraz luknal do szafki i byl w szoku ze to nie cien a krecha! Wiec albo beta albo powtarzaj. Ja swoj bede mogla wlepic jak wroce z pracy do domu. Kolo 16... Ale z tymi testamk to tez nie wiadomo... Dlatego poki termin @ nie przejdzie bede sie stresowac noo i pytanie jak beta. Bo moze to jakis wadliwy test.

lotta.89 lubi tę wiadomość

• lotta.89 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri trzymam kciuki za bete :) coś czuje że się uda ;)

Lisa niestety ja na telefonie nie widze :( ale póki nie ma @ to wiesz :D:D

A ja wczoraj miałam usg jest pecherzyk dominujący 12 mm w 10dc wiec licze że jeszcze mi urośnie i działamy w tym miesiącu :D:D

ciri22, lisa lubią tę wiadomość

Nasz synuś :)
    thgf3e3kkxdkony7.png

<3 <3 cykl starań
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri tak po cichutenku gratuluje bardzo sie ciesze ze coraz wiekszej ilosci dziewczyn sie udaje podnosi to na duchu cala reszte ze wkoncu moze sie udac...ja juz po owulce wiec grzecznie oczekuje na rozwiniecie zdazen :) trzymam kciukasy za bete ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 10:53

ciri22 lubi tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka "żywa krew" leci ze mnie, bez żadnych skrzepów i domieszki śluzu jak to zawsze przy okresie mam...
    Szyjka wysoko

d950832e14360f6008f4c8ae4624e34f.png

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzisiaj na tescie cien lepiej widac no ale jak nie zobacze II kresek to nie uwierze.... ciri jak test wyszedl pozytywny to raczej sie nie myli jak juz to moglby ci pokazac negatyw

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam to samo. Gin powiedzial ze niedomagalo jajo w tym cyklu dlatego nie musi sie tak czyscic pewnie bedziesz miala malo skapy i krotki okres. Wiec mowie ci rob badania.

‹‹ 168 169 170 171 172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ