Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja to dzisiaj mam smaka na wszystko i nic. Chodziły mi po glowie truskawki czEresnie fasolka szparagowa pieczarki lody i jeszcze pare rzeczy a skonczylo się na hitach i chrupkach orzechowych
-
o wlasnie, mam piwko w lodowce takie 330 ml, chyba lykne:D i ide spac. jutro chyba tez zmierze tempke i zobacze czy tylko dzisiejsza byla taka szalona ;p
-
nick nieaktualny
-
monilia84 wrote:wiesz co stawiam, że dziś jest 15dpo ale tak do końca nie wiem kiedy ovu była.
To była moja pierwsza próba nie nastawiałam się, przykro mi jest, ale żeby za pierwszym razem się udało to musiałby być cud
Fiona kurczę, musisz znaleźć chociaż odrobinę optymizmu -
Baronowa_83 wrote:Ja tam akurat wierze w takie cuda bo sama tak syna zrobilam;). Jesli jednak okres przyjdzie to zacznij mierzyć temperaturę wtedy wiadomo na co się nastawiać
Fiona kurczę, musisz znaleźć chociaż odrobinę optymizmu
Sie staram, ale pod koniec cyklu jakis taki marazm mnie dopadl. Po tylu latach niepowodzen to nic dziwnego chyba...[/url] -
Baronowa_83 wrote:Ja nam tylko nadzieje ze okres sie ogarnie i wypadnie przed urlopem a nie w trakcie
No i to moje kolejne zmartwienie - wszystko mi sie tak poprzesuwalo, ze kolejny okres wypadnie mi akurat na wyjazd do Polski na slub i pobyt nad morzem
No, ale mimo to szukam powodow do radosci[/url] -
nick nieaktualny
-
Ehh zeby to bylo takie proste... Najbardziej frustrujace jest to, ze reaguje na stymulacje, maz ma super plemniki, wszystko idzie jak po masle, a efektu nie ma i nikt nie potrafi powiedziec dlaczego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 07:14
[/url] -
nick nieaktualny