Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie tez sie dmucha, jak bylismy nad morskim okiem to znalazlam grosik lezacy na skale ale go zostawilam bo to ktos sobie na szczescie zostawil chyba ale potem byla w wodzie taka skala na ktorej bylo peeeelno pieniazkow i wrzucilismy z Robertem po zlotowce nawet:D wiec moze moze kto wie heh
ja chcialam ta temp zmiertzyc i w sumie zmierzylam tyle ze godzine pozniej niz zwykle, odzwyczailam sie od wstawania na temp no i dzisiaj juz szalu nie ma 26,61 wiec standard jak w innych cyklach, wczoraj moze termometr byl w szoku ze zechcialam go uzyc;p a poza tym znowu nie moglam zasnac i obudzilam sie o 4 i nie moglam spac, myslalam zeby wtedy zmierzyc ale poszlam dalej spac chociaz nbie bardzo mi to szlo takie pokryklane sny mam ostatnio ze nie moge. bardzo wyrazne i caly czas mi sie cos sni, z reguly rzadko pamietam sny -
nick nieaktualny
-
Mam nadzieje, ze za kilka dni - moj nick, wyladuje na pierwszej stronie z tym uroczym bobasem
Ze wzgledu na zamieszkanie za granica, nie bede miala mozliwosci zrobic bety, takze musze sie opierac tylko na testach ciazowych, az do 8tyg. ciazy Bedzie git!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 09:31
-
nick nieaktualny
-
U mnie też się dmucha I w Krakowie i na śląsku.
Ja nie ogarniam temperatury w tym cyklu. Dzisiaj jest taka sama jak wczoraj... Zawsze ładnie szła w górę, a teraz jakieś cuda wyczynia Chyba, że pomimo pozytywnego testu owu się jednak rozmyśliła i nie przyszła...
Od tygodnia chodzę na dość intensywny trening - zastanawiałam się, czy to może mieć wpływ na owu? I w ogóle na zapłodnienie? Wiecie, że niby przy wysiłku rośnie prolaktyna itd.
Od kilku dni też mam problem z budzeniem się w nocy. Dzisiaj znowu o 3, ale na szczęście szybko zasnęłam. Zastanawiałam się nawet, czy to nie jakaś pełnia.
-
ciri22 wrote:Boze tez tak mialam i byla mojego faceta... Mega polaczenie nie ma co...
no wlasnie mi dzisiaj tez sie snil on i jego byla!
Alicjaa wydaje mi sie ze intensywny trening moze miec wplyw -
i taki dziwny sen jakby on byl zdenerwowany czy zestresowany i chcial mi cos powiedziec a nie mogl tego wydusic a ta jego byla mowi ze ona mi wdszystko pozniej wyjasni sny sa popieprzone nie ma co
-
nick nieaktualnyAlicja ja tez mysle ze moze miec wplyw ze dopoki organizm sie nie przyzwyczai owu moze nie przyjsc
I do zagniezdzenia tez. Ale to ma tez wplyw czy od kilku lat intensywnie cwiczysz (wtedy za bardzo nie wplywa) czy dopiero zaczynasz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 10:23
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:i taki dziwny sen jakby on byl zdenerwowany czy zestresowany i chcial mi cos powiedziec a nie mogl tego wydusic a ta jego byla mowi ze ona mi wdszystko pozniej wyjasni sny sa popieprzone nie ma co
-
ciri22 wrote:Alicja ja tez mysle ze moze miec wplyw ze dopoki organizm sie nie przyzwyczai owu moze nie przyjsc
I do zagniezdzenia tez. Ale to ma tez wplyw czy od kilku lat intensywnie cwiczysz (wtedy za bardzo nie wplywa) czy dopiero zaczynasz.
No właśnie nie ćwiczyłam tak intensywnie wcześniej Dopiero od jakiegoś tygodnia, średnio godzinę dziennie, ale czuję się zmęczona po nim.
Nie cierpię tego!
-
Klaudia N. wrote:i taki dziwny sen jakby on byl zdenerwowany czy zestresowany i chcial mi cos powiedziec a nie mogl tego wydusic a ta jego byla mowi ze ona mi wdszystko pozniej wyjasni sny sa popieprzone nie ma co
Mnie się często śni, że krzyczę (a raczej chcę), ale żaden dźwięk się ze mnie nie wydobywa. Okropne uczucie
-
ciri22 wrote:Podobno odzwierciedlaja nasze najgorsze obawy
hmm ale nie mam zadnych obaw z nim zwiazanych w ogole bardzo rzadko zdarza mi sie o nim myslec, juz przeciez ponad 6 lat temu sie rozstalismy mam meza i w ogole... -
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:hmm ale nie mam zadnych obaw z nim zwiazanych w ogole bardzo rzadko zdarza mi sie o nim myslec, juz przeciez ponad 6 lat temu sie rozstalismy mam meza i w ogole...