Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny dziś byłam zbadać tsh,pół roku temu miałam 2,30, nic z tym nie robiłam, dziś odebrałam wynik 1,56:) Bardzo się Cieszę Także tylko prolaktyna nie tak, biorę leki i liczę na szybką ciąże:)
A tak w ogóle od czego zalezy,że tsh mi tak spadło?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dokladnie tak jak mowi Ciri jesli th3 i th4 mieszcza sie w normah to samo tsh nie jest strasznym problemem sporo dziwczyn zachodzi z tsh powyzej 3 i to wcale nie jest prawda ze musi byc ok 1 im nizsze tym lepiej ale jeli jest ogolnie w normach to nie ma potrzeby od razu zbijac tabletkami tsh czesto sie samo normuje
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to fajnie:) u mnie sytuacja wyglada tak, ze ominie mnie caly fun kupowania ciuszkow jak juz uda mi sie zajsc bo, uwaga iwaga, moja siostra ma dla mnie 15 kartonow (takich po pampersach) ubran dla chlopaka i 17 kartonow ubran dla dziewczynki, do tego odparzacz do butelek i na upartego wozek.
-
wiec chyba bylabym glupia kupujac jeszcze ciuszki, szczegolnie ze ona wiekszosc miala nowych a ze kupowala po 4372891271982 na raz to dzieci chodzily w kazdym z nich z rtaz czy dwa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a mnie ciekawi ile dpo jestem w sumie zeszly cykl byl bardzo krociutki w porownaniu do innych, 29 dni a poprzednie miedzy 31 a 36 wiec w sumie moge byc albo 9dpo albo dopiero 4
-
nooo ciesze sie bardzo bo nawet sobie wzielam luteine z domu na zapas jakby mi byla potrzebna (bo juz wrocilam do anglii ) zrobilam test owulacyjny i kreska doc ciemna prawie pozytyw zwykle taka byla na dzien przed pozytywem wiem ze to negatyw i nie moge sie nakrecac i z moimi wynikami o ciazy nie ma mowy ale nadzieja jest zawsze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny