Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem ze fiksowanie do niczego nie prowadzi, ale juz tak bardzo bym chciała
w ogóle jakiś dziwny śluz mam dziś
taki glutoowaty troche ale nie rozciagliwy przezroczysto biały
pewnie @ się przesunie
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Dawno mnie tutaj nie było, bo przez ostatni cykl bezowulacyjny się zdołowałam i wchodziłam na forum okazjonalnie poczytać. Już myślałam, że w aktualnym też nie będzie owu, ale zaczyna to powoli wyglądać ok
Dzisiaj idę z moimi badaniami do diabetologa, ciekawa jestem co powie.
Już gratulowałam pod wykresem, ale jeszcze raz - Ciri MEEEEEEEEEEEEGA gratulacje!!! Strasznie się cieszę, że Ci się udało i jesteś dla mnie nadzieją, że może ja też wreszcie zafasolkuję
Sprawdź koniecznie to TSH, bo w ciąży podobno lubi skoczyć w górę. Dziecko prawie przez całą ciążę korzysta z Twoich hormonów tarczycy, bo jego tarczyca jeszcze nie umie ich wydzielać. Lekarz mi mówił, że problemy z tarczycą mogą wywołać niedorozwój mózgu, więc warto chuchać na zimne.
Za resztę staraczek oczywiście trzymam baaaaaardzo mocno kciuki!
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny postanowiłam jutro zatestować i cholernie się boję, że zobaczę 1 kreskę, sama padnę jak krecha czekając na wynik.
Karlik oby owu się do Ciebie przytuliło:)
Kofeinka może spróbuj odebrać to wszystko jako początek zmian nowego rozdziału w swoim życiu. Myślę, że na przekór braku oczekiwań właśnie teraz może się udać
kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki kochana ja ide w poniedzialek do gina wiec zapyam co i jak z ta tarczycakarlik wrote:Cześć dziewczyny! Dawno mnie tutaj nie było, bo przez ostatni cykl bezowulacyjny się zdołowałam i wchodziłam na forum okazjonalnie poczytać. Już myślałam, że w aktualnym też nie będzie owu, ale zaczyna to powoli wyglądać ok
Dzisiaj idę z moimi badaniami do diabetologa, ciekawa jestem co powie.
Już gratulowałam pod wykresem, ale jeszcze raz - Ciri MEEEEEEEEEEEEGA gratulacje!!! Strasznie się cieszę, że Ci się udało i jesteś dla mnie nadzieją, że może ja też wreszcie zafasolkuję
Sprawdź koniecznie to TSH, bo w ciąży podobno lubi skoczyć w górę. Dziecko prawie przez całą ciążę korzysta z Twoich hormonów tarczycy, bo jego tarczyca jeszcze nie umie ich wydzielać. Lekarz mi mówił, że problemy z tarczycą mogą wywołać niedorozwój mózgu, więc warto chuchać na zimne.
Za resztę staraczek oczywiście trzymam baaaaaardzo mocno kciuki!

I oczywiscie pluje pluje pluje wirusami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 17:07
-
nick nieaktualnyWiesz co wlasnie z kolezankami doszlam do wniosku ze w cyklach udanych to jakby podswiadomie wiedzialysmy ze sie uda bo zadna z nas nie stresowala sie przed testowaniem...Magdziulla wrote:Dziewczyny postanowiłam jutro zatestować i cholernie się boję, że zobaczę 1 kreskę, sama padnę jak krecha czekając na wynik.
Karlik oby owu się do Ciebie przytuliło:)
Kofeinka może spróbuj odebrać to wszystko jako początek zmian nowego rozdziału w swoim życiu. Myślę, że na przekór braku oczekiwań właśnie teraz może się udać
NIe to ze zakladam ze u Ciebie bedzie jedna krecha, ale wlsanie jak poczujesz spokij przed sikniciem to to moze byc wlasnie to
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie wiem czy kiedykolwiek będę miała to uczucie, podchodzę do tematu tak bardzo praktycznie dopóki się nie upewnie będę myślała, że może być coś nie tak. Poza tym już miałam taki cykl, w którym myślałam, że chyba się udało, a się nie udało.ciri22 wrote:Wiesz co wlasnie z kolezankami doszlam do wniosku ze w cyklach udanych to jakby podswiadomie wiedzialysmy ze sie uda bo zadna z nas nie stresowala sie przed testowaniem...
NIe to ze zakladam ze u Ciebie bedzie jedna krecha, ale wlsanie jak poczujesz spokij przed sikniciem to to moze byc wlasnie to
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaj Dziulka!

A ja dziś źle. Nadchodzą upały i bardzo mnie boli głowa. Ledwo dojechałam do domu
W piątek mam szansę na 1 dzień wolny, bo w domu siadł mi prąd (główny bezpiecznik) i teraz wszystko ciągnę przedłużaczami. Nie jest dobrze. Trzeba lecieć do ADM i pilnie załatwiać. Zdegustowana jestem, bo nie wiem czy w pracy nie będą źli, że biorę wolne po 3 tyg pracy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a mnie boli zab, pojechalam do dentysty ale jest na urlopie i jutro do jakiegos mam isc po 15 a umieram i najchetniej walnelabym porzadnego drinka wodka z cola zeby sie troche znieczulic ale chyba o nie jest dobry pomysl zeby pic wodke po owu? ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPij:D nic Ci nie zaszkodzi, naprawde a jak ma pomoc na bol zeba to pij bedzie Ci lepiejKlaudia N. wrote:a mnie boli zab, pojechalam do dentysty ale jest na urlopie i jutro do jakiegos mam isc po 15 a umieram i najchetniej walnelabym porzadnego drinka wodka z cola zeby sie troche znieczulic ale chyba o nie jest dobry pomysl zeby pic wodke po owu? ;/
kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bawaria 0,0 całkiem dobraciri22 wrote:Wiecie tez bym sie z wami napila

Mojego G nie ma jest na pogrzebie i to nad morzem!!! Wroci gdzies po polnocy.... masakra chyba was nie opiszcze dopoki nie usne.
i podobno juz są bezalkoholowe wina