Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem ze fiksowanie do niczego nie prowadzi, ale juz tak bardzo bym chciała w ogóle jakiś dziwny śluz mam dziś taki glutoowaty troche ale nie rozciagliwy przezroczysto biały pewnie @ się przesunie
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Dawno mnie tutaj nie było, bo przez ostatni cykl bezowulacyjny się zdołowałam i wchodziłam na forum okazjonalnie poczytać. Już myślałam, że w aktualnym też nie będzie owu, ale zaczyna to powoli wyglądać ok Dzisiaj idę z moimi badaniami do diabetologa, ciekawa jestem co powie.
Już gratulowałam pod wykresem, ale jeszcze raz - Ciri MEEEEEEEEEEEEGA gratulacje!!! Strasznie się cieszę, że Ci się udało i jesteś dla mnie nadzieją, że może ja też wreszcie zafasolkuję Sprawdź koniecznie to TSH, bo w ciąży podobno lubi skoczyć w górę. Dziecko prawie przez całą ciążę korzysta z Twoich hormonów tarczycy, bo jego tarczyca jeszcze nie umie ich wydzielać. Lekarz mi mówił, że problemy z tarczycą mogą wywołać niedorozwój mózgu, więc warto chuchać na zimne.
Za resztę staraczek oczywiście trzymam baaaaaardzo mocno kciuki!ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny postanowiłam jutro zatestować i cholernie się boję, że zobaczę 1 kreskę, sama padnę jak krecha czekając na wynik.
Karlik oby owu się do Ciebie przytuliło:)
Kofeinka może spróbuj odebrać to wszystko jako początek zmian nowego rozdziału w swoim życiu. Myślę, że na przekór braku oczekiwań właśnie teraz może się udać
kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarlik wrote:Cześć dziewczyny! Dawno mnie tutaj nie było, bo przez ostatni cykl bezowulacyjny się zdołowałam i wchodziłam na forum okazjonalnie poczytać. Już myślałam, że w aktualnym też nie będzie owu, ale zaczyna to powoli wyglądać ok Dzisiaj idę z moimi badaniami do diabetologa, ciekawa jestem co powie.
Już gratulowałam pod wykresem, ale jeszcze raz - Ciri MEEEEEEEEEEEEGA gratulacje!!! Strasznie się cieszę, że Ci się udało i jesteś dla mnie nadzieją, że może ja też wreszcie zafasolkuję Sprawdź koniecznie to TSH, bo w ciąży podobno lubi skoczyć w górę. Dziecko prawie przez całą ciążę korzysta z Twoich hormonów tarczycy, bo jego tarczyca jeszcze nie umie ich wydzielać. Lekarz mi mówił, że problemy z tarczycą mogą wywołać niedorozwój mózgu, więc warto chuchać na zimne.
Za resztę staraczek oczywiście trzymam baaaaaardzo mocno kciuki!
I oczywiscie pluje pluje pluje wirusamiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 17:07
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Dziewczyny postanowiłam jutro zatestować i cholernie się boję, że zobaczę 1 kreskę, sama padnę jak krecha czekając na wynik.
Karlik oby owu się do Ciebie przytuliło:)
Kofeinka może spróbuj odebrać to wszystko jako początek zmian nowego rozdziału w swoim życiu. Myślę, że na przekór braku oczekiwań właśnie teraz może się udać
NIe to ze zakladam ze u Ciebie bedzie jedna krecha, ale wlsanie jak poczujesz spokij przed sikniciem to to moze byc wlasnie to -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Wiesz co wlasnie z kolezankami doszlam do wniosku ze w cyklach udanych to jakby podswiadomie wiedzialysmy ze sie uda bo zadna z nas nie stresowala sie przed testowaniem...
NIe to ze zakladam ze u Ciebie bedzie jedna krecha, ale wlsanie jak poczujesz spokij przed sikniciem to to moze byc wlasnie to -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaj Dziulka!
A ja dziś źle. Nadchodzą upały i bardzo mnie boli głowa. Ledwo dojechałam do domu W piątek mam szansę na 1 dzień wolny, bo w domu siadł mi prąd (główny bezpiecznik) i teraz wszystko ciągnę przedłużaczami. Nie jest dobrze. Trzeba lecieć do ADM i pilnie załatwiać. Zdegustowana jestem, bo nie wiem czy w pracy nie będą źli, że biorę wolne po 3 tyg pracy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a mnie boli zab, pojechalam do dentysty ale jest na urlopie i jutro do jakiegos mam isc po 15 a umieram i najchetniej walnelabym porzadnego drinka wodka z cola zeby sie troche znieczulic ale chyba o nie jest dobry pomysl zeby pic wodke po owu? ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:a mnie boli zab, pojechalam do dentysty ale jest na urlopie i jutro do jakiegos mam isc po 15 a umieram i najchetniej walnelabym porzadnego drinka wodka z cola zeby sie troche znieczulic ale chyba o nie jest dobry pomysl zeby pic wodke po owu? ;/
kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Wiecie tez bym sie z wami napila
Mojego G nie ma jest na pogrzebie i to nad morzem!!! Wroci gdzies po polnocy.... masakra chyba was nie opiszcze dopoki nie usne.
i podobno juz są bezalkoholowe wina