X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Dziulka21 Koleżanka

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem ze fiksowanie do niczego nie prowadzi, ale juz tak bardzo bym chciała :) :) :) w ogóle jakiś dziwny śluz mam dziś :/ taki glutoowaty troche ale nie rozciagliwy przezroczysto biały :/ pewnie @ się przesunie :/

12.08.2013r [*] 8 tydzień
    9.07.2014r [*] 5 tydzień
    13.01.2016r [*] 6 tydzień
    kwiecień 2018 [*]
    "Jeżeli Ci naprawdę zależy , nie ma takich przeszkód , których nie przeskoczysz"
    20131116020117.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Dawno mnie tutaj nie było, bo przez ostatni cykl bezowulacyjny się zdołowałam i wchodziłam na forum okazjonalnie poczytać. Już myślałam, że w aktualnym też nie będzie owu, ale zaczyna to powoli wyglądać ok :) Dzisiaj idę z moimi badaniami do diabetologa, ciekawa jestem co powie.

Już gratulowałam pod wykresem, ale jeszcze raz - Ciri MEEEEEEEEEEEEGA gratulacje!!! Strasznie się cieszę, że Ci się udało i jesteś dla mnie nadzieją, że może ja też wreszcie zafasolkuję :) Sprawdź koniecznie to TSH, bo w ciąży podobno lubi skoczyć w górę. Dziecko prawie przez całą ciążę korzysta z Twoich hormonów tarczycy, bo jego tarczyca jeszcze nie umie ich wydzielać. Lekarz mi mówił, że problemy z tarczycą mogą wywołać niedorozwój mózgu, więc warto chuchać na zimne.

Za resztę staraczek oczywiście trzymam baaaaaardzo mocno kciuki! :D

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny postanowiłam jutro zatestować i cholernie się boję, że zobaczę 1 kreskę, sama padnę jak krecha czekając na wynik.

Karlik oby owu się do Ciebie przytuliło:)

Kofeinka może spróbuj odebrać to wszystko jako początek zmian nowego rozdziału w swoim życiu. Myślę, że na przekór braku oczekiwań właśnie teraz może się udać:)

kofeinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karlik wrote:
    Cześć dziewczyny! Dawno mnie tutaj nie było, bo przez ostatni cykl bezowulacyjny się zdołowałam i wchodziłam na forum okazjonalnie poczytać. Już myślałam, że w aktualnym też nie będzie owu, ale zaczyna to powoli wyglądać ok :) Dzisiaj idę z moimi badaniami do diabetologa, ciekawa jestem co powie.

Już gratulowałam pod wykresem, ale jeszcze raz - Ciri MEEEEEEEEEEEEGA gratulacje!!! Strasznie się cieszę, że Ci się udało i jesteś dla mnie nadzieją, że może ja też wreszcie zafasolkuję :) Sprawdź koniecznie to TSH, bo w ciąży podobno lubi skoczyć w górę. Dziecko prawie przez całą ciążę korzysta z Twoich hormonów tarczycy, bo jego tarczyca jeszcze nie umie ich wydzielać. Lekarz mi mówił, że problemy z tarczycą mogą wywołać niedorozwój mózgu, więc warto chuchać na zimne.

Za resztę staraczek oczywiście trzymam baaaaaardzo mocno kciuki! :D
    Dzieki kochana ja ide w poniedzialek do gina wiec zapyam co i jak z ta tarczyca :D

I oczywiscie pluje pluje pluje wirusami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 17:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Dziewczyny postanowiłam jutro zatestować i cholernie się boję, że zobaczę 1 kreskę, sama padnę jak krecha czekając na wynik.

Karlik oby owu się do Ciebie przytuliło:)

Kofeinka może spróbuj odebrać to wszystko jako początek zmian nowego rozdziału w swoim życiu. Myślę, że na przekór braku oczekiwań właśnie teraz może się udać:)
    Wiesz co wlasnie z kolezankami doszlam do wniosku ze w cyklach udanych to jakby podswiadomie wiedzialysmy ze sie uda bo zadna z nas nie stresowala sie przed testowaniem...
    NIe to ze zakladam ze u Ciebie bedzie jedna krecha, ale wlsanie jak poczujesz spokij przed sikniciem to to moze byc wlasnie to :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.radiozet.pl/Rozrywka/O-tym-sie-mowi/Kobieta-w-ciazy-tanczy-z-corka-w-domu.-Niesamowite-i-slodkie-VIDEO-00007706

:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wiesz co wlasnie z kolezankami doszlam do wniosku ze w cyklach udanych to jakby podswiadomie wiedzialysmy ze sie uda bo zadna z nas nie stresowala sie przed testowaniem...
    NIe to ze zakladam ze u Ciebie bedzie jedna krecha, ale wlsanie jak poczujesz spokij przed sikniciem to to moze byc wlasnie to :D
    Ja nie wiem czy kiedykolwiek będę miała to uczucie, podchodzę do tematu tak bardzo praktycznie dopóki się nie upewnie będę myślała, że może być coś nie tak. Poza tym już miałam taki cykl, w którym myślałam, że chyba się udało, a się nie udało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie o to chodzi ze nie myslalysmy czy sie udalo czy nie tylko tym ze sie nie stresujemy przed testowaniem, to tak jakby tylko nasza podswiadomosc wiedziala to.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Dziulka! :):)

A ja dziś źle. Nadchodzą upały i bardzo mnie boli głowa. Ledwo dojechałam do domu :( W piątek mam szansę na 1 dzień wolny, bo w domu siadł mi prąd (główny bezpiecznik) i teraz wszystko ciągnę przedłużaczami. Nie jest dobrze. Trzeba lecieć do ADM i pilnie załatwiać. Zdegustowana jestem, bo nie wiem czy w pracy nie będą źli, że biorę wolne po 3 tyg pracy :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to w całym bloku czy mieszkaniu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co złapał mnie jakiś mega dół i frustracja, nie wiem czy to hormony szaleją czy mi psychika siada. Chcę mi się płakać i idę w końcu otworzyć to piwo!

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla, witaj w klubie;) ja do @ bede alkoholuczka chyba. Codziennie pije duza lampke wina a teraz miałam
    smaka na desperadosa.
    Nie doluj sie:*

ciri22 lubi tę wiadomość

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie boli zab, pojechalam do dentysty ale jest na urlopie i jutro do jakiegos mam isc po 15 a umieram i najchetniej walnelabym porzadnego drinka wodka z cola zeby sie troche znieczulic ale chyba o nie jest dobry pomysl zeby pic wodke po owu? ;/

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dołączam z piwem :D

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, nie sadze by Ci to zaszkodzilo. ;)

ciri22, kofeinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Morelu, to dziewczyny pijemy!
    Ja się właśnie pokłóciłam z mężem i generalnie mam ochotę się spić i ryczeć.

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Magdziulla, witaj w klubie;) ja do @ bede alkoholuczka chyba. Codziennie pije duza lampke wina a teraz miałam
    smaka na desperadosa.
    Nie doluj sie:*
    Ja tak tez robilam i bylo mi lepiej i spalam jak dziecko:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    a mnie boli zab, pojechalam do dentysty ale jest na urlopie i jutro do jakiegos mam isc po 15 a umieram i najchetniej walnelabym porzadnego drinka wodka z cola zeby sie troche znieczulic ale chyba o nie jest dobry pomysl zeby pic wodke po owu? ;/
    Pij:D nic Ci nie zaszkodzi, naprawde a jak ma pomoc na bol zeba to pij bedzie Ci lepiej

kofeinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie tez bym sie z wami napila :P
    Mojego G nie ma jest na pogrzebie i to nad morzem!!! Wroci gdzies po polnocy.... masakra chyba was nie opiszcze dopoki nie usne.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wiecie tez bym sie z wami napila :P
    Mojego G nie ma jest na pogrzebie i to nad morzem!!! Wroci gdzies po polnocy.... masakra chyba was nie opiszcze dopoki nie usne.
    bawaria 0,0 całkiem dobra
    i podobno juz są bezalkoholowe wina ;D

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 220 221 222 223 224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ